Keystone logo
Abertay University LLB (Hons) Law
Abertay University

LLB (Hons) Law

Dundee, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Wil je je evaluatievaardigheden ontwikkelen en je vermogen om complexe informatie te interpreteren en duidelijk uit te leggen vergroten? Wil je je redeneringen en kritische oordeel aanscherpen? Klaar voor een carrière in een prestigieus en lonend beroep? Dan wacht je een rechtenstudie bij Abertay.

Law at Abertay verkent het Schotse rechtssysteem en de bouwstenen van het Schotse recht, netjes aangevuld met vakken uit andere disciplines. Deze benadering helpt je een beeld te ontwikkelen van de verschillende contexten waarin het recht opereert.

5 redenen om voor Rechten bij Abertay te kiezen

Wij zijn de beste Schotse moderne universiteit voor onderwijskwaliteit en algemene studententevredenheid

Dat blijkt uit de meest recente National Student Survey 2023. Volgens de Guardian Good University Guide 2021 staan we ook in de top 10 van universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor tevredenheid onder studenten.

Onze rechtencursus is de beste in Scotlandality en ACA voor academische ondersteuning.

Dankzij onze kleine klassen kunnen we je tijdens je studie fantastische ondersteuning bieden.

We zijn geaccrediteerd

Onze LLB (Hons) rechtencursus is professioneel geaccrediteerd door The Law Society of Scotland en de Faculty of Advocates.

Werkervaring in de industrie

We bieden stages aan, zodat studenten advocaten kunnen volgen bij grote en kleine bedrijven in Schotland. Zo krijg je een idee van hoe het is om deel uit te maken van de Schotse juridische omgeving. Je krijgt ook extracurriculaire activiteiten aangeboden, zoals pleitoefeningen en pro-bonowerk.

Je vertrekt met carrièrevooruitzichten - niet alleen met een diploma

Wist je dat 95% van de Abertay-studenten binnen zes maanden na hun afstuderen werk heeft of een vervolgopleiding volgt? Wij zijn een moderne universiteit die zich richt op het soort onderwijs dat relevant is voor de industrie en waarmee je een baan vindt nadat je bent afgestudeerd.

Wat zeggen onze afgestudeerden?

Onze afgestudeerden in de rechten zijn altijd onze sterkste pleitbezorgers, dus kijk eens wat Erin Scott, Solicitor en Notary Public bij Digby Brown Solicitors, te zeggen had over haar tijd aan de Abertay University.

toelatingen

Over de school

Chat with students

Vragen