Informa Connect

Invoering

Wie we zijn

Individuen en bedrijven verbeteren

We zijn geboren uit de rijke geschiedenis van Informa in het verbeteren van individuen en bedrijven met kennis. Onze leeroplossingen voorzien professionals van de mogelijkheden en het netwerk die ze nodig hebben om vooruitgang te boeken en de prestaties te verbeteren.

Insider Knowledge

Onze voorkennis is gebaseerd op ons erfgoed, ons netwerk en onze ervaring. Meer dan 40 jaar hebben we toonaangevende leermerken gebouwd, waaronder Lloyd's Maritime Academy en de International Faculty of Finance (IFF), waarbij we gebruik maken van Informa's wereldwijde netwerk van unieke bronnen en netwerken zoals Informa Global Markets, Pharma Intelligence, Routledge en Taylor & Francis .

Leren, vergaderen en netwerken

Ons bedrijf maakt deel uit van Informa Connect , een portfolio van merken op het gebied van leren, vergaderen en netwerken rond grote professionele gemeenschappen in belangrijke verticale sectoren, waaronder financiën, biowetenschappen en telecommunicatie, media en technologie (TMT). Dit stelt ons in staat leertrajecten te bouwen die belangrijk zijn voor en impact hebben op individuen en bedrijven over de hele wereld. We zijn er trots op samen te werken met enkele van de beste bedrijven, universiteiten en meer dan 10.000 professionals over de hele wereld.

Onze aanpak

.

Locaties

  • London

  • London

Vragen