Keystone logo
Vind uw doctoraat in de rechten

Vind je PhD Rechten

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

PhD-programma's Een doctoraat in de rechten omvat onderzoek en een academische benadering van rechtenstudie. Een doctoraat in de rechten moet niet worden verward met een Juris Doctor, een professionele graad die studenten voorbereidt op de praktijk. Een breed scala aan onderzoeksgebieden is beschikbaar voor een PhD Law-programma, waaronder internationaal recht, vergelijkend recht, mensenrechten, maritiem recht, internationaal milieurecht en meer. Door middel van cursussen, onderwijs en onderzoek zullen kandidaten voor een doctoraat in de rechten een proefschrift voltooien om de graad te behalen. De verscheidenheid aan verschillende doctoraten in de rechten kan overweldigend zijn - laat je daar niet door tegenhouden! Begin uw zoekopdracht door te kijken naar de meest populaire PhD in Rechten die hieronder staan vermeld.

Top PhD-landen

PhD-programma's in de rechten zijn beschikbaar aan universiteiten over de hele wereld. Doe je doctoraat in de rechten op een van deze meest populaire locaties!

Top PhD-steden

Er zijn veel populaire PhD-programma's in de rechten die worden aangeboden door enkele van de best beoordeelde universiteiten in de onderstaande steden!

Nieuw toegevoegde programma's