Keystone logo

0 Cursus Opleidingen in Rechtenstudies Jurisprudentie Juridische Systemen in Hongkong voor 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Hongkong
  • Rechtenstudies
  • Jurisprudentie
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Popular education type

Cursus Opleidingen in Rechtenstudies Jurisprudentie Juridische Systemen

Juridische systemen bestuderen
Juridische systemen is de studie van het recht en het juridische proces. Het omvat leren over de geschiedenis van het recht, de instellingen en mensen die bij het juridische proces betrokken zijn, en hoe het recht in de praktijk wordt toegepast.

vacatures voor juridische systemen
Studenten met een hoofdvak in juridische systemen kunnen doorgaan naar een loopbaan in de wet, de overheid en de particuliere sector. Ze kunnen er ook voor kiezen om een vervolgopleiding in de rechten of een ander gerelateerd vakgebied te volgen. Minor in Legal Systems-studenten kunnen ook een loopbaan in de rechten vinden, maar ze kunnen ook werk vinden op andere gebieden, zoals bedrijfskunde, human resources en onderwijs.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Rechtsstelsels?
Juridische systemen is een verplicht vak voor niet-gegradueerde studenten die rechten studeren. Op sommige universiteiten wordt het ook als major of minor aangeboden. De cursus behandelt een scala aan onderwerpen, waaronder onrechtmatige daad, contracten, strafrecht, familierecht en eigendomsrecht.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Juridische cursussen verkennen zoveel alomtegenwoordige onderwerpen als handelsrecht, regulerende theorie en intellectuele eigendom, om maar een paar te noemen. Veel van deze specialisaties behelzen cursussen die regelgevingsproblemen en trends in hun specifieke industrie bespreken.