Keystone logo

3 Cursus Opleidingen in Rechtenstudies Jurisprudentie Juridische Systemen in Londen, Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Verenigd Koninkrijk
  • Rechtenstudies
  • Jurisprudentie
  • Juridische Systemen
  • Londen
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Cursus Opleidingen in Rechtenstudies Jurisprudentie Juridische Systemen

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Juridische systemen bestuderen
Juridische systemen is de studie van het recht en het juridische proces. Het omvat leren over de geschiedenis van het recht, de instellingen en mensen die bij het juridische proces betrokken zijn, en hoe het recht in de praktijk wordt toegepast.

vacatures voor juridische systemen
Studenten met een hoofdvak in juridische systemen kunnen doorgaan naar een loopbaan in de wet, de overheid en de particuliere sector. Ze kunnen er ook voor kiezen om een vervolgopleiding in de rechten of een ander gerelateerd vakgebied te volgen. Minor in Legal Systems-studenten kunnen ook een loopbaan in de rechten vinden, maar ze kunnen ook werk vinden op andere gebieden, zoals bedrijfskunde, human resources en onderwijs.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Rechtsstelsels?
Juridische systemen is een verplicht vak voor niet-gegradueerde studenten die rechten studeren. Op sommige universiteiten wordt het ook als major of minor aangeboden. De cursus behandelt een scala aan onderwerpen, waaronder onrechtmatige daad, contracten, strafrecht, familierecht en eigendomsrecht.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Juridische cursussen verkennen zoveel alomtegenwoordige onderwerpen als handelsrecht, regulerende theorie en intellectuele eigendom, om maar een paar te noemen. Veel van deze specialisaties behelzen cursussen die regelgevingsproblemen en trends in hun specifieke industrie bespreken.