Keystone logo

2 Cursus Opleidingen in Talen Engels Juridisch Engels 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Talen
  • Engels
  • Juridisch Engels
Vakgebieden
  • Talen (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Cursus Opleidingen in Talen Engels Juridisch Engels

Advocaten en andere juridische professionals maken gebruik van een unieke vorm van het Engels in hun werk. Vaak genoemd "legalese " of "lawspeak, " deze vorm van Engels maakt gebruik van terminologie en grammatica, dat is niet gebruikelijk. Sommige studenten kunnen profiteren van een cursus gewijd aan deze juridisch Engels.

Wat is een juridisch Engels Cursus?

Een juridisch Engels cursus leert de stijl van het Engels advocaten en juridische professioneel gebruik in schriftelijke stukken en rechter presentaties. Het omvat ook het opstellen van schriftelijke juridische materiaal.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een cursus in juridisch Engels?

Juridisch Engels is veel anders dan het gesproken Engels. Zowel Engels als moedertaal en niet-Engels als moedertaal kunnen profiteren van een cursus juridisch Engels die hen dit juridisch jargon zal onderwijzen en hen te helpen in de toekomst juridische werkzaamheden.

Hoeveel kost het om een cursus in juridisch Engels?

De kosten voor een cursus juridisch Engels zal variëren afhankelijk van het land en de universiteit die het programma presenteert.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een cursus in juridisch Engels?

Een cursus in juridisch Engels zullen advocaten en andere juridische professionals te helpen beter te begrijpen van de toon en woordenschat voor doctrine. Dit kan de professionele rand bieden bij het ​​opstellen van schriftelijk materiaal. Omdat Engels is de juridische taal in de Europese Unie, dit opent de deur naar het beoefenen van de wet wereldwijd.

Waarom Neem een online cursus in juridisch Engels?

Engels is de taal van uw voorkeur voor het juridische werk in vele delen van de wereld, waaronder de VS, Australië, Kenia, Zuid-Afrika en Europa. Een cursus in juridisch Engels biedt de taal basis voor een wet carrière.

Waar een cursus in juridisch Engels?

Veel hogescholen en universiteiten die wet graden en pre-law programma's bieden uit een cursus juridisch Engels.

Hoe vraagt ​​u een juridisch Engels cursus?

Zoek hieronder uw programma's en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.