Keystone logo

17 Cursus Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht Ondernemingsrecht 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
  • Ondernemingsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Cursus Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht Ondernemingsrecht

Een cursus in Business Law richt zich op het gebied van wet dat zich bezighoudt met de wet en het bedrijf van de financiële instellingen. Wet cursussen ontwikkelen vakbekwaamheid voor toekomstige juristen, advocaten, juridische medewerkers, analisten en meer. Variërend van diploma's aan certificaten voor Cursussen sommige Business Law cursussen vereisen een grotere tijdsbesteding dan anderen.

Wat zijn de voordelen van een cursus in Business Law?

Cursussen in Business of handelsrecht richten zich vaak op Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Contracten, Effecten Wet, Antitrust Law, Trusts & Estates, Arbeidsrecht, Faillissement en andere onderwerpen. Vereisen van enkele maanden tot twee jaar studie, kan een cursus in Business Law graad een waardige investering blijken.

Welke carrière met een cursus in Business Law?

Studenten gespecialiseerd in Business Law gekwalificeerd zijn om te verhuizen naar een hoog niveau carrière in een multinationale onderneming, internationaal advocatenkantoor of een overheidsorganisatie.

Hoeveel kost het om een cursus in Business Law?

De kosten van cursus in Business Law kunnen variëren afhankelijk van het aantal weken of cursus uur, locatie, specialisatie en de universiteit. De financiering van hulp beschikbaar voor kandidaten op een behoefte op basis van of verdienste gebaseerde schaal. Universiteiten zullen meer specifieke informatie te verstrekken op een verzoek, die gemakkelijk kan worden ingediend vanaf deze website.

Wat zijn de vereisten voor een cursus in Business Law?

Eerste vereisten voor een cursus in Business Law lopen sterk uiteen.Sommige vereisen een diploma secundair onderwijs, terwijl anderen vereisen een undergraduate of graduate niveau graad. Wet cursussen bestaan ​​uit vereiste lezingen, cursussen en schriftelijke examens.

Hoe inschrijven voor een cursus in Business Law?

Als u geïnteresseerd bent in een wet zijn natuurlijk maar hebben een aansluiting op het gebied van business, dan is de cursus in Business Law is voor u. Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.