Keystone logo
Zuid-Afrika

Studie Wet in Zuid-Afrika 2024

Studeer in Zuid-Afrika

Wat is de wet Degree in Zuid-Afrika? Het verkrijgen van een graad in de rechten in Zuid-Afrika is noodzakelijk voor mensen die willen om te oefenen in het land. De LL.B. graad is de noodzakelijke mate kwalificatie voor mensen die zich willen inschrijven als een advocaat of een advocaat in het land. Studenten die willen aan de slag kunnen direct in deze programma's op het Hbo-niveau worden ingevoerd, maar het programma is ook beschikbaar als een post graduate plan en. Wet op het hoger onderwijs in het land? Werken als een advocaat of een advocaat in Zuid-Afrika vereist behalen van een diploma op het gebied van het recht. In de meeste gevallen gebeurt dit als een bachelor 's graad in het land. Programma's duren tussen de twee en voor de komende jaren een Bachelor of Laws verkrijgen. Het is niet verplicht, maar wordt aangemoedigd, dat de studenten werken aan een LL.M. programma na het behalen van hun bachelor 's graad. Bovendien, de LL.D. en PhD-programma's zijn ook beschikbaar buiten de masteropleidingen 's.Studenten studeren wet in Zuid-Afrika om te werken in dit gebied, want het is een vereiste. Hun studie omvat een focus op zowel praktisch als leerboek onderwijs, dat is hoe om te werken als een advocaat en hoe het rechtssysteem werkt in het land. Rechter wet geschiedenis is een focus. Advocaten kunnen werken als een notaris of notaris en na het behalen van hun specialiseren training. Studenten zullen moeten zitten en passeren de vereiste licentie-examen aan een lid van de Orde van Advocaten zijn. Het is een vereiste dat iedereen de verkoop van hun diensten als advocaat in het land lid van de Orde van Advocaten zijn. Het collegegeld voor de wet school hier varieert aanzienlijk. Het wordt door een van de vele scholen die erkende programma's ingesteld. Algemeen, programma's duren vier jaar. Internationaal recht studenten zijn van harte welkom in de meeste van de universiteiten in het land.Echter, de toepassing van deze programma's moeten worden rechtstreeks door de internationale student aan de school gemaakt en goedkeuring waarschijnlijk alleen wanneer de beschikbaarheid binnen programma's bestaan. In sommige hogescholen en universiteiten hier, het is moeilijk om de beschikbare ruimte te vinden. Na zijn afstuderen, kunnen studenten hun opleiding voort aan een doctoraat of andere hogere graad in het veld te verkrijgen. Veel studenten in het arbeidsproces en juridische diensten aan consumenten. Echter, kunnen anderen Vaak gaan om les te geven in het veld of om te werken in rechterlijke functies (na het verkrijgen van ervaring in het veld.) Tijden, zal de student zijn of haar studie voort te zetten naast het opbouwen van een carrière op dit gebied.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  229
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  30
 • Internet abonnement

  39
 • Lokaal vervoer

  36

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  4
 • bioscoopkaartje

  5
 • Pint lokaal bier

  2

Over Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land gelegen aan de zuidelijke punt van het Afrikaanse continent. Het ligt langs de Zuid-Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan en ligt in de buurt van Namibië, Zimbabwe en Botswana. Het is de 25e grootste land in de wereld door gebied heeft is de thuisbasis van meer dan 53 miljoen mensen. Zuid-Afrika is veel meer een multi-etnisch land met verschillende talen en culturen. Meer dan 11 talen zijn hier aanwezig, waaronder Engels en Afrikaans. In deze hogere middenklasse inkomen economie, zijn er tal van mogelijkheden voor degenen die wensen om rechten te studeren. Wat is de Wet System in Zuid-Afrika? De Zuid-Afrikaanse rechtssysteem is een mix van verschillende stijlen. Er is een civielrechtelijke onderdeel dat voortkomt uit de Nederlandse rechtssysteem. Common law is ook hier aanwezig, en is net als die gevonden in Groot-Brittannië. Een gewoonterecht systeem ook bestaan. Over het algemeen, het land volgt een strafrechtelijke en civielrechtelijke structuur met het grondwettelijk recht.De rechtbank in het land omvat Magistrates 'Courts, High Courts, constitutionele hoven en de Hoge Raad van Beroep.

Visumvereisten

 1. Zuid-Afrikaans studentenvisum (voorheen een Zuid-Afrikaanse studievergunning genoemd)
 2. Zuid-Afrikaans uitwisselingsvisum - Als u ouder bent dan 25 jaar en naar Zuid-Afrika wilt komen via een cultureel, economisch of sociaal uitwisselingsprogramma, georganiseerd tussen een onderwijsinstelling of overheidsinstantie in Zuid-Afrika en een in het buitenland.

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Zuid-Afrikaans studentenvisum; Zuid-Afrikaans uitwisselingsvisum

Prijs en valuta

USD 47

De kosten voor het aanvragen van een Zuid-Afrikaans studentenvisum zijn afhankelijk van uw land van herkomst, maar bedragen ongeveer US $ 47.

Wie kan het visum aanvragen?

Een internationale student die in Zuid-Afrika wil blijven en studeren voor een cursus die 3 maanden (90 dagen) duurt, moet een studentenvisum aanvragen. Dit visum wordt verleend aan die studenten die al zijn geaccepteerd voor toelating door een erkende onderwijsinstelling in Zuid-Afrika.

Om in aanmerking te komen voor een studievisum voor Zuid-Afrika, moet de school of hogeschool zelf eerst kwalificeren als 'lerende instelling'. Dit betekent dat het geregistreerd moet zijn bij het Department of Basic Education of het Department of Higher Education. Dus als je naar een privé taalschool wilt gaan of naar een school die alleen korte technische cursussen aanbiedt, kom je mogelijk niet in aanmerking voor een Zuid-Afrikaans studievisum.

Let op: u kunt niet naar Zuid-Afrika komen met een bezoekersvisum en vervolgens een Zuid-Afrikaans studentenvisum aanvragen. U kunt niet met een bezoekersvisum naar Zuid-Afrika komen en vervolgens een Zuid-Afrikaans studentenvisum aanvragen.

Waar kunt u de aanvraag doen?

Zuid-Afrikaanse Hoge Commissie, consulaat of ambassade

Om een visum voor Zuid-Afrika te krijgen, moeten studenten contact opnemen met de Zuid-Afrikaanse Hoge Commissie, het consulaat of de ambassade in hun land van verblijf.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

Eerst moet je als student worden geaccepteerd door een geregistreerde Zuid-Afrikaanse school, hogeschool of universiteit en een acceptatiebrief ontvangen op het briefhoofd van de instelling en ondertekend door of namens de directeur of registrar.

U moet dan het aanvraagformulier voor een tijdelijke verblijfsvergunning B1-1738 invullen en persoonlijk naar de Zuid-Afrikaanse ambassade, het consulaat of de hoge commissie in uw eigen land brengen.

Bij het BI-1738-aanvraagformulier moeten de volgende documenten worden ingediend:

 • Een paspoort dat niet minder dan 30 dagen geldig is na het verstrijken van het voorgenomen bezoek
 • Betaling van de voorgeschreven vergoeding
 • Een vaccinatiebewijs, indien wettelijk vereist
 • Bewijs van financiële middelen om de verwachte kosten van levensonderhoud tijdens het verblijf in de Republiek te dekken en ook om het collegegeld te betalen. Dit dient in de vorm van bankafschriften / beschikbare contanten / reischeques te zijn
 • Bewijs van medische dekking
 • Een contante borg die gelijk is aan de waarde van een retourticket.
 • In het geval van Afrikaanse studenten, een toezegging van de relevante overheid om de volledige verantwoordelijkheid van de student op zich te nemen en alle kosten te betalen, mocht het nodig blijken de student uit te zetten
 • Medische en radiologische rapporten
 • Een onverkorte geboorteakte in het geval van minderjarigen.
 • In het geval van een minderjarige, de gegevens van de persoon in de Republiek Zuid-Afrika die zal optreden als de voogd van de leerling en een brief van deze persoon waarin de voogdij wordt bevestigd
 • Toestemming van beide ouders voor uw verblijf in Zuid-Afrika, of van de ouder die de volledige voogdij heeft, samen met een bewijs van enige voogdij
 • Een officiële brief van de onderwijsinstelling waar je gaat studeren, waarin de voorlopige acceptatie en de duur van de cursus wordt bevestigd.
 • Bewijs van medische dekking jaarlijks vernieuwd voor de periode van studie met een medische regeling geregistreerd in termen van de Medical Schemes Act.
 • Als u 18 jaar en ouder bent, is een politieverklaring vereist van elk land waar u sinds uw 18e 12 maanden of langer hebt verbleven.

Een uitwisselingsvergunning (Zuid-Afrikaans uitwisselingsvisum) vraagt u aan met hetzelfde aanvraagformulier B1-1738.

Wanneer moet je solliciteren?

De duur van het aanvraagproces varieert van land tot land, maar duurt ongeveer zes weken.

Het studentenvisum is geldig voor de gehele duur van de opleiding van de student, alternatief 36 maanden voor scholen en 24 maanden voor andere instellingen.

Zuid-Afrikaans uitwisselingsvisum - dit visum wordt verleend voor de duur van de uitwisseling, meestal niet langer dan 12 maanden. Het Zuid-Afrikaanse uitwisselingsvisum kan niet worden verlengd of verlengd. Als je eenmaal zo'n vergunning hebt gehad, kun je pas een verblijfsvergunning voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd aanvragen nadat je minimaal een jaar buiten Zuid-Afrika hebt gewoond.

Verwerkingstijd

6 Weeks

Werkmogelijkheden

Als je in het bezit bent van een Zuid-Afrikaans studentenvisum en op tertiair niveau studeert, mag je tijdens het schooljaar niet meer dan 20 uur per week in deeltijd werken en tijdens vakanties voltijds.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

Er zijn tal van redenen waarom uw studentenvisumaanvraag voor Zuid-Afrika kan worden geweigerd, zoals:

 • Spaties achterlaten op uw formulieren
 • Liegen over alles in uw aanvraag
 • Een verouderd paspoort hebben zonder blanco pagina's
 • Uw naam verkeerd gespeld op documenten
 • Geen bewijs leveren van voldoende geld