Keystone logo
Verenigde Arabische Emiraten

Studie Wet in Verenigde Arabische Emiraten 2024

Studeer in Verenigde Arabische Emiraten

Wat is de wet Degree in de Verenigde Arabische Emiraten? Personen die willen werken op dit gebied nodig heeft om de juiste opleiding te doen verkrijgen. In de Verenigde Arabische Emiraten, de eerste graad is een bachelor 's graad. Er zijn verschillende masteropleidingen 's beschikbaar, evenals doctoraatsprogramma's. Het gebied 's wet graden zijn vrij hoog in kwaliteit en net als die gevonden in westelijke gebieden zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Uitgebreide studie opties zijn beschikbaar voor personen die wensen om dit niveau van het onderwijs. Wet Hoger Onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten De selectie van enkele school na te streven vereist gezien de mogelijkheden aanwezig. Het land biedt een breed scala van wet scholen. Sommige van deze bieden zeer gespecialiseerde gebieden van de studie. Anderen zijn minder specifiek. Er is enige concurrentie voor het krijgen in zowel gekoesterd scholen op het gebied van het recht.Toch is er de neiging om openingen die jaarlijks beschikbaar voor degenen die goed gekwalificeerd met hoge cijfers uit eerdere studies. Dit geldt ook voor internationale studenten. De studenten hebben de neiging om te studeren in een of meer van de verschillende afdelingen van het recht. Dit wordt afgebroken door de universiteit, maar heeft de neiging om een ​​afdeling voor privaatrecht, een afdeling voor Sharia en Islamitische studies, en een afdeling van het privaatrecht behoren. De meeste studenten zullen inschrijven in het gebied waar ze de meeste kans om te oefenen in zodra ze de school verlaten. Na het bestuderen van vier tot zes jaar, afhankelijk van het gebied van focus, studenten zijn in staat om een ​​licentie-examen af ​​te leggen van de Orde van Advocaten. Dit is een zeer moeilijke test en veel studenten niet voorbij de eerste keer. Het examen is een vereiste voor individuen om af te ronden zodat ze toelating tot de orde van advocaten. Dit is een vereiste voor mensen die willen de wet te oefenen in het gebied.Internationale studenten zijn vaak welkom om te studeren in veel van de huidige in de Verenigde Arabische Emiraten universiteiten. Echter, dit begint met een applicatie met de school van keuze in eerste instantie. Vervolgens wordt de student is in staat om de nodige reisdocumenten te verkrijgen. Bij het verlaten van de school, zullen veel studenten tijd doorbrengen in het veld door middel van stageprogramma's. Dit biedt hen een praktische kennis van het veld en laat de student om belangrijk inzicht te krijgen in de processen. Meestal zijn er mogelijkheden voor studenten, met inbegrip van goed opgeleid en gewijd internationale studenten, om posities binnen advocatenkantoren en door middel van verschillende door de rechtbank aangewezen posities te vinden. Hoewel uitdagend, kan het proces van het worden een advocaat hier zeer de moeite waard.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  673
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  53
 • Internet abonnement

  91
 • Lokaal vervoer

  68

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  7
 • bioscoopkaartje

  11
 • Pint lokaal bier

  9

Over Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten is een land gelegen in het zuidoostelijke deel van het Arabische schiereiland in de Perzische Golf. Het ligt dicht bij Saoedi-Arabië, Iran en Pakistan. Het land heeft een divers cultureel make-up, waaronder een die wordt gedeeld door verschillende emiraten, hetzij overheden, die allemaal heel verschillend ethisch. Bekend als één van de rijkste delen van de wereld vanwege de oliereserves aanwezig zijn, wordt dit gebied steeds aanzienlijke juridische behoeften. Voor degenen die willen om hier te studeren en te leren het juridische systeem, zijn er vaak belangrijke vacatures beschikbaar. Wat is de wet-systeem in de Verenigde Arabische Emiraten? Het rechtssysteem in de Verenigde Arabische Emiraten is er een die is gebaseerd op de grondwet van de land. Er zijn componenten in deze grondwet voor de meeste behoeften, waaronder de vrijheid van communicatie, religie, beweging, en advies. De grondwet wordt bevestigd door het land 's Federale Hooggerechtshof. Er zijn sharia-rechtbanken en de burgerlijke rechtbanken die hier aanwezig.Deze wetten regelen huwelijk, echtscheiding en voogdij en alle verschillen van het ene gebied naar het volgende.

Visumvereisten

Studenten die in de VAE willen studeren, moeten het VAE-studentenvisum aanvragen. Studentenvisa worden aangeboden voor voltijdprogramma's. Er zijn visa voor korte en lange termijn.

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Studentenvisum VAE

Prijs en valuta

De kosten van een verblijfsvergunning voor studenten zijn afhankelijk van de sponsor (ouder of universiteit), de jurisdictie van de sponsor (in het geval van een universiteit), of de aanvrager zich binnen of buiten de VAE bevindt en of de aanvraag wordt verwerkt in een normale of versnelde manier.

Wie kan het visum aanvragen?

De wet van de Verenigde Arabische Emiraten vereist dat alle niet-onderdanen (behalve GCC-onderdanen) studenten een 'Student Entry Permit' verkrijgen, gevolgd door een 'Student Residence Visa' voor de duur van hun studie. De GCC-lidstaten (Gulf Cooperation Council) zijn Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Waar kunt u de aanvraag doen?

VAE universiteiten

Het studentenvisum van de VAE voor internationale studenten wordt gefaciliteerd door de universiteiten van de VAE zelf. Studenten kunnen hun documenten rechtstreeks naar de universiteit sturen.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

Zodra de universiteit u de aanbiedingsbrief voor het programma heeft gestuurd en u deze accepteert, wordt het visumaanvraagproces gestart. Het studentenvisum van de VAE vereist niet dat internationale studenten verschijnen voor een afzonderlijk visuminterview.

Hoewel het documentatieproces van universiteit tot universiteit kan verschillen, zijn enkele van de algemeen vereiste documenten voor VAE Student Visa:

 • Gekleurde kopie van het paspoort die minimaal zeven maanden geldig is.
 • Gekleurde pasfoto
 • Ingevulde universitaire formulieren
 • Kopie collegegeld en visumkosten
 • Ingevulde medische verzekeringsdocumentatie

Wanneer moet je solliciteren?

Idealiter zou het studentenvisumproces ten minste 1 à 2 maanden voor het begin van het semester moeten beginnen, zodat ze de andere aspecten van de vertrekchecklist kunnen afhandelen. Het duurt meestal ongeveer 15-20 dagen voordat het visum is verwerkt, maar dat verschilt van universiteit tot universiteit. Internationale studenten hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor Express-verwerking, wat meer kost dan normale verwerking. Onder Express-verwerking kunnen studenten het studentenvisum van de VAE binnen 10 dagen krijgen.

VAE studentenvisa zijn geldig voor een periode van 12 maanden. Internationale studenten moeten hun studentenvisum aan het einde van de periode van 12 maanden verlengen als hun programma langer is dan die periode. Studenten worden voor de verlenging een visumvernieuwing en ziektekostenverzekering in rekening gebracht. Internationale studenten moeten hun visumvernieuwingsdocumenten ten minste een maand voor de vervaldatum van het visum indienen.

Verwerkingstijd

20 Days

Werkmogelijkheden

Internationale studenten in de VAE kunnen zowel op de campus als buiten de campus werken. Hiervoor hebben ze wel toestemming van hun universiteit nodig. Als studenten door de universiteit worden gesponsord, kunnen ze de arbeidsafdeling van de VAE benaderen om een vergunning te krijgen om deeltijdbanen in de VAE aan te nemen.

De geschatte kosten van een verblijfsvergunning voor studenten zijn Dh2.500, exclusief borg (indien van toepassing), kosten voor het openen van dossiers (indien van toepassing), legalisatie van documenten en vertaling (indien vereist). Er zijn extra kosten van Dh500 voor een werkvergunning voor studenten van toepassing.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

Er zijn meestal drie redenen waarom uw VAE-studentenvisum kan worden afgewezen:

 1. De immigratiedienst zou het kunnen weigeren.
 2. De universitaire griffier kan het afwijzen.
 3. De student slaagt mogelijk niet voor de medische test (vereist volgens het aanvraagproces voor een studentenvisum).