Keystone logo
Verenigde Staten

Studie Wet in Verenigde Staten 2024

Studeer in Verenigde Staten

Wet Graden in de VS De meeste Amerikaanse staten vereisen kandidaten om een Juris Doctor (JD) diploma van een erkende wet school te houden. Deze drie jaar durende studie volgt op de afronding van vier jaar van de bachelor-studie in een onderwerp. Dit systeem wijkt sterk af van veel andere landen waar studenten in te voeren onmiddellijk wet school na het middelbaar onderwijs; beschouwd als een professionele academische veld, de JD is gelijk aan een graduaat. Hoewel minder vaak voor, sommige scholen bieden ook een jaar lang Master of Law (LLM), die voor specialisatie kansen biedt, evenals de prestigieuze academische graad van doctor in de rechten van Doctor in de rechtswetenschap (SJD). Voordat wezen maakt het mogelijk om de wet te oefenen, zijn de meeste studenten vereist door de staat waarin ze de praktijk naar een bar examen en demonstreren karakter normen. Omdat staten het beheer van de bar, kan het nuttig zijn om de wet school te gaan in de regio waar u van plan bent om te oefenen.Wet Hoger Onderwijs in de VS Volgens de American Bar Association (ABA), zijn er in totaal 202 ABA-goedgekeurde wet scholen in de VS Het eerste jaar van de Juris Doctor richt zich meestal op fundamentele wet onderwerpen, terwijl de laatste jaren kan worden aangepast aan de belangen van studenten aan te passen. Hoewel veel advocaten informeel specialiseren, is er geen wettelijk onderscheid tussen de verschillende soorten van de praktijk. Een kenmerk van de wet school opleiding in de VS is het gebruik van de socratische methode, waarin studenten rechtstreeks worden opgeroepen om vragen in plaats van elementaire lezingen beantwoorden. Collegegeld variëren, afhankelijk van de school die u bij te wonen, met de gemiddelde particuliere school collegegeld in totaal iets meer dan $ 40.000 volgens US News and World Report. Nogmaals, kunnen de kosten variëren van de ene instelling naar de andere. Het schema volgt de standaard Amerikaanse academische kalender voor het hoger onderwijs van september tot mei. Terwijl ze in de wet school in de VSis intens competitieve, internationale studenten steeds meer de vraag. Vacatures in rechte worden algemeen beschouwd als zowel lucratieve en belonen te zijn. Daarnaast onderzoek geeft aan dat advocaat werkgelegenheid in het afgelopen decennium heeft voorbijgestreefd de meeste andere beroepen. Een groot aantal van de wet afgestudeerden ervoor kiezen niet te werken als advocaten, maar het zoeken naar een loopbaan in het bedrijfsleven, de overheid en andere industrieën.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  944
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  65
 • Internet abonnement

  65
 • Lokaal vervoer

  64

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  9
 • bioscoopkaartje

  12
 • Pint lokaal bier

  5

Over Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika bevindt zich in het noordelijk halfrond in Noord-Amerika, net ten zuiden van Canada en het noorden van de Mexicaanse grens. Het is samengesteld uit 50 staten: 48 aaneengesloten staten en ook Alaska en de Hawaiiaanse eilanden. De samenleving van de VS is net zo divers als het land zelf. Er is geen kastesysteem hoewel sommigen beweren dat punt, gezien de huidige economie. Er zijn veel ondernemers en vermogende particulieren die hun eigen fortuin hebben gemaakt, en er zijn fabrieksarbeiders maken minimumloon. De VS zijn een groot land met veel vrijheden voor degenen die ervoor kiezen om er hun plek om te studeren of om te leven te maken. Studie in de VS biedt veel interessante mogelijkheden. Hoog op de lijst met kenmerken van de Amerikaanse 's is zijn buitengewone stelsel van hoger onderwijs, waardoor het een zeer gewilde bestemming voor internationale studenten, met inbegrip van diegenen die de wet graden maakt. De Amerikaanse rechtssysteem De Amerikaansejuridische systeem bestaat uit een samenhangend stelsel van checks and balances, met gerechtelijke, regelgevende en overheden. Samen vormen deze entiteiten te beheren en af ​​te dwingen wetten van het land aan de overkant van de federale, staats- en lokaal niveau. De Amerikaanse grondwet schenkt specifieke bevoegdheden aan zijn federale overheid die bevoegd is voor bepaalde gevallen heeft - zoals die waarbij de federale wetten, buitenlandse overheden en conflicten tussen staten. Buiten dat, elke staat heeft zijn eigen bestuur entiteiten. Elke partij heeft het recht om een ​​proef door jury bestaande uit 12 burgers die de evaluatie van de bewijzen en tot een uitspraak. De meeste rechtszaken in de VS worden opgelost voordat het bereiken van proef via juridische beweging of verrekening vóór het bereiken van het proces. Advocaten zijn een essentieel onderdeel van het Amerikaanse rechtssysteem en zijn verantwoordelijk voor de pleitbezorgers van de belangen van hun cliënten. Ze zijn erkend door de staat waarin ze de praktijk.

Visumvereisten

1) F-visum - Dit type visum is voor internationale studenten die van plan zijn een academische graad te behalen aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit in de VS of om Engels te studeren aan een universiteit of intensief Engelstalig instituut. Er zijn drie soorten F-visa:

 • F-1 visa voor voltijdstudenten;
 • F-2-visa voor gezinsleden van F-1-visumhouders (echtgeno(o)t(e) en ongehuwde kinderen jonger dan 21 jaar, inclusief gehuwde paren van hetzelfde geslacht);
 • F-3-visa voor 'grenspendelaars' - Mexicaanse en Canadese studenten die in hun land van herkomst wonen terwijl ze deeltijds of voltijds naar school gaan in de VS.

2) M-visum – Dit type visum is voor internationale studenten die een niet-academische of beroepsopleiding willen volgen aan een instelling in de VS. Er zijn drie soorten M-visa:

 • M-1 visa voor studenten die beroeps- of niet-academische studies volgen;
 • M-2-visa voor gezinsleden van M-1-visumhouders;
 • M-3-visa voor 'grenspendelaars' zoals in F-3-visa, maar voor beroeps- of niet-academische studies.

3) J-visum – Dit type visum is voor internationale uitwisselingsbezoekers die deelnemen aan programma's in de VS die culturele uitwisseling bevorderen. Alle aanvragers moeten voldoen aan de geschiktheidscriteria van het betreffende programma en worden gesponsord door een programma uit de particuliere sector of de overheid. Houders van J-visa blijven meestal voor een korte periode in de VS, misschien een of twee semesters. Houders van een J-1-visum moeten aan het einde van hun uitwisselingsbezoekersprogramma voor ten minste twee jaar terugkeren naar hun thuisland. Er zijn twee soorten J-visa:

 • J-1 visa voor uitwisselingsstudenten op een relevant uitwisselingsprogramma;
 • J-2 visa voor personen ten laste van J-1 visumhouders.

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

F-visum; M visum; J visum

Prijs en valuta

USD 200

U moet de SEVIS-vergoeding (US $ 200) betalen, die de kosten dekt van het computersysteem dat wordt gebruikt om uw verblijf in de VS vast te leggen. Ga naar https://fmjfee.com/index.html om de vergoeding te betalen en zorg ervoor dat u een kopie van uw ontvangstbewijs afdrukt en meeneemt naar het visuminterview. U moet de SEVIS-vergoeding ten minste drie dagen vóór de datum van uw visuminterview betalen.

U moet ook $ 160 extra betalen voor de visumaanvraagkosten in uw land bij de Amerikaanse ambassade of het consulaat of bij een bank die door de ambassade wordt aangewezen.

Wie kan het visum aanvragen?

Alle internationale studenten die in de VS komen studeren, moeten een F Visa, J Visa of M Visa aanvragen.

Waar kunt u de aanvraag doen?

Online

Elke Amerikaanse ambassade heeft een website met instructies voor het maken van een afspraak voor een visuminterview en andere informatie over het visumaanvraagproces.

Website:http://www.usembassy.gov/

Hoe de aanvraag doen?

 1. Eerst stuurt je school of universiteit je een formulier waarin wordt bevestigd dat je bent geaccepteerd bij een instelling die door de US Citizenship and Naturalization Service (USCIS) is geautoriseerd om niet-immigrantenstudenten in te schrijven
 2. Ten tweede moet u een afspraak maken voor een visuminterview en een aantal vereiste kosten betalen.
 3. Ten derde gebruiken de Verenigde Staten een nieuw visumaanvraagformulier voor niet-immigranten, DS-160, dat online moet worden ingevuld. Dit formulier vervangt alle andere formulieren.
 4. Ten vierde, bereid je voor op je visuminterview. Het is van cruciaal belang dat u uw visum ruim van tevoren aanvraagt, dit geeft u extra tijd als er vertraging is bij de ambassade of als u in beroep wilt gaan tegen een beslissing in geval van een weigering. Wat u draagt is belangrijk en zakelijke kleding is gepast.

De documenten die nodig zijn voor uw visuminterview kunnen zijn:

 • Paspoort geldig voor ten minste zes maanden na uw verblijf in de VS. Mogelijk moet u ook al uw huidige en oude paspoorten meenemen.
 • Ondertekend SEVIS-formulier I-20 of DS-2019 (inclusief individuele formulieren voor echtgenoot/kinderen)
 • Formulier DS-7002 (alleen voor J-1 stagiair- en stagiairvisumaanvragers)
 • SEVIS-vergoedingsbewijs
 • DS-160 aanvraagbevestigingspagina met streepjescode en toepassings-ID-nummer
 • Betalingsbevestiging MRV vergoeding
 • Afgedrukt exemplaar van de afspraakbrief voor het visuminterview
 • 1-2 foto's in het formaat dat wordt uitgelegd in de fotovereisten.

U moet ook bereid zijn om de volgende documenten te verstrekken:

 • Transcripties en diploma's van eerdere instellingen zijn bijgewoond
 • Scores van gestandaardiseerde tests vereist door de onderwijsinstelling, zoals de TOEFL, LSAT, GRE, GMAT, etc.
 • Financieel bewijs waaruit blijkt dat u of uw sponsor (dwz ouders of een overheidssponsor) voldoende geld heeft om uw collegegeld, reiskosten en kosten van levensonderhoud tijdens uw verblijf in de VS te dekken.

U kunt ook een aparte schriftelijke lijst meenemen van al uw eerdere werkgevers en scholen die u hebt bezocht ter referentie.

Wanneer moet je solliciteren?

Het aanvragen van een Amerikaans studentenvisum kan een lang proces zijn, dus zorg ervoor dat je ruim van tevoren begint met de voorbereiding - ten minste drie tot vijf maanden voordat je cursus begint. Studentenvisa kunnen tot 120 dagen vóór de datum op uw formulier I-20 worden afgegeven. Exchange Visitor Visa kunnen op elk moment vóór de datum op de DS-2019 worden afgegeven.

Verwerkingstijd

3 Months

Werkmogelijkheden

De F1- en J1-visa bieden de mogelijkheid om tijdens uw verblijf in de VS te werken, terwijl het M1-visum dat niet doet. Studenten met een F-1-visum kunnen 20 uur per week of minder op de campus werken. Studenten die langer willen werken en buiten de campus willen werken, moeten vooraf toestemming krijgen van de US Citizenship and Immigration Services (USCIS). Houders van een J-2-visum kunnen een werkvergunning aanvragen bij USCIS. F-2- en M-visumhouders mogen niet werken en moeten een geschikt werkvisum regelen als ze werk zoeken.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

De meest voorkomende reden voor het weigeren van een aanvraag voor een student of uitwisselingsbezoeker is dat de persoon die het visum aanvraagt niet aan de visumfunctionaris heeft bewezen dat ze naar hun land zullen terugkeren wanneer ze hun studie in de VS hebben voltooid. Als u een visum wordt geweigerd er kan iets zijn dat u kunt doen om de weigering ongedaan te maken en u kunt in beroep gaan tegen de beslissing. In de meeste gevallen moet u aanvullende documentatie overleggen die niet bij de eerste aanvraag is ingediend.