Keystone logo
Singapore

Beste universiteiten voor Wet Opleidingen in Singapore 2023

Aantal instellingen: 64
  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
  • + 8 meer

  IE University is voor studenten die leren benaderen als een manier van leven. We bieden een ondersteunende gemeenschap waar studenten en docenten samenwerken in het leerproces. IE University heeft een gepersonaliseerde, studentgerichte gemeenschap met een rijke diversiteit aan individuen, ideeën en benaderingen. Elk jaar zijn meer dan 130 nationaliteiten vertegenwoordigd op de campus, waarvan meer dan 75% van de studenten van buiten Spanje komt. IE University wordt over de hele wereld en door de meest prestigieuze verenigingen erkend vanwege het hoogwaardige onderwijs. Met een innovatieve visie, ondernemersgeest en een focus op geesteswetenschappen en academische strengheid, zet IE University zich in voor het opleiden van professionals die een verschil zullen maken in de samenleving. Onze praktijkgerichte benadering van leren begint in de klas en gaat door over de hele wereld, waarbij onze studenten worden voorbereid om internationale professionals te worden. Als je een inspirerende en uitdagende opleiding wilt die vorm geeft aan wie je bent en wie je zult worden, zal IE University je horizon verbreden, je verbinden met de wereld en je begeleiden op het unieke pad dat nodig is om je doelen te bereiken.

  • 463, Singapore

  SUSS biedt toegepast onderwijs dat zich richt op zowel nieuwe schoolverlaters als volwassen lerenden, op het gebied van de sociale wetenschappen, en disciplines die een sterke impact hebben op de ontwikkeling van mens en gemeenschap.

  • Lille, Frankrijk
  • Nice, Frankrijk
  • + 3 meer

  EDHEC Business School bereidt internationale talenten voor op wereldwijde carrières. Onze missie, bekend om onze academische excellentie en hoog aangeschreven bedrijfseducatie, is om leiders voor te bereiden op succes in een uitdagende zakelijke omgeving die flexibiliteit, innovatie en sociale verantwoordelijkheid vereist. EDHEC's nauwe relatie met internationale ondernemingen stelt ons in staat onze studenten unieke inzichten en kansen te bieden en een transformationele bedrijfseducatie te bieden waarbij de maatstaf voor ons succes het succes van onze afgestudeerden is.

  • Lausanne, Zwitserland
  • Singapore, Singapore
  • + 1 meer

  EHL Hospitality Business School , opgericht in 1893 als Ecole Hôtelière de Lausanne, pioniert met de methoden van het Zwitserse gastvrijheidsonderwijs en stelt de norm voor uitmuntendheid. Tegenwoordig combineert EHL de Zwitserse waarden van academische nauwgezetheid en industriële praktijk met creativiteit en innovatie voor klantgerichte hospitality management-graden die afgestudeerden voorbereiden om de toekomst te leiden en met respect en empathie te managen.

  • Singapore, Singapore

  Asian International College (AIC) wil contact maken met de gemeenschap van wereldburgers die een participatieve benadering van leren delen en geïnteresseerd zijn om leiders te zijn van de huidige kenniseconomie om klaar te zijn voor de toekomst. Leerlingen nemen niet alleen deel aan de programma's van AIC om 'onderwezen' te worden, maar ook om na te denken, deel te nemen en te creëren.

  • Singapore, Singapore

  Het Singapore Institute of Management (SIM) is een van de toonaangevende instellingen voor onderwijs en een leven lang leren in de regio, erkend voor het stimuleren van individuen en ondernemingen om door middel van leren in alle levensfasen te gedijen. Door gebruik te maken van nieuwe kennis, vaardigheden en technologie, biedt SIM op vaardigheden gebaseerde leerervaringen die studenten, professionals en ondernemingen in staat stellen om te leren voor het leven en te bloeien voor het leven.

  • Singapore, Singapore

  Duke-NUS Medical School is opgericht door een historische samenwerking tussen twee instellingen van wereldklasse: Duke University en de National University of Singapore (NUS), met als doel innovatief onderwijs en impactvol onderzoek te bieden dat de praktijk van de geneeskunde in Singapore en daarbuiten verbetert .

  • Singapore, Singapore

  De School of Physical and Mathematical Sciences (SPMS), opgericht in 2005, is een school in het College of Science aan de Nanyang Technological University. We bieden niet-gegradueerde BSc (Hons) -programma's en postdoctorale programma's aan in drie kerngebieden: Chemie en Biologische Chemie; Wiskundige wetenschappen; en natuurkunde en toegepaste natuurkunde

  • Singapore, Singapore

  Al meer dan 50 jaar biedt NUS Business School een rigoureuze, relevante en lonende bedrijfsopleiding aan excellente studenten van over de hele wereld. NUS Business School werd opgericht in hetzelfde jaar dat Singapore onafhankelijk werd en behoort vandaag de dag tot de meest vooraanstaande business schools ter wereld. Het onderscheidt zich door het aanbieden van de beste wereldwijde zakelijke kennis met diepgaande Aziatische inzichten, het voorbereiden van studenten om Aziatische bedrijven naar internationaal succes te leiden en om internationale bedrijven te helpen slagen in Azië.

  • Singapore, Singapore

  Rutgers Business School Asia Pacific is een dochteronderneming van Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Rutgers biedt de hoog aangeschreven Executive Master of Business Administration (EMBA) en Master of Science in Supply Chain Management (MS SCM) -programma's aan aan getalenteerde professionals in Singapore. Naast de EMBA- en MS SCM-programma's bieden we open inschrijving en op maat gemaakte Executive Education-programma's voor zowel individuen als bedrijven.

  • Singapore, Singapore

  De National University of Singapore (NUS), gerangschikt als 1e in Azië en 11e wereldwijd (QS Global World Ranking 2021) is de vlaggenschipuniversiteit van Singapore. NUS biedt een globale benadering van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap, met een focus op Aziatische perspectieven en expertise. We hebben 17 faculteiten verspreid over drie campussen in Singapore, evenals 12 NUS Overseas Colleges over de hele wereld. Onze multidisciplinaire en praktijkgerichte benadering van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap stelt ons in staat om nauw samen te werken met de industrie, overheden en de academische wereld om cruciale en complexe problemen aan te pakken die relevant zijn voor Azië en de wereld.

  • Singapore, Singapore

  Het begon allemaal in 1925 met de oprichting van de Embry-Riddle Company op Lunken Airport in Cincinnati, Ohio. Vervolgens, het volgende voorjaar, opende het bedrijf de Embry-Riddle School of Aviation. Wat begon als een eenvoudig plan om piloten van luchtvaartmaatschappijen op te leiden, groeide in 1970 uit tot een vertrouwde universiteit. Tegenwoordig heeft de Embry-Riddle Worldwide Campus een wereldwijd erkend leersysteem dat gebruikmaakt van online en persoonlijke instructie en een netwerk van onderwijsfaciliteiten die zijn ontworpen om ondersteuning van de vooruitgang van studenten in de VS, over de hele wereld en nu in Singapore.

  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Singapore

  Bij London School of Business and Finance (LSBF) Singapore meten we succes af aan de impact die onze studenten, docenten en alumni hebben in de regio. Bekroond voor zijn uitmuntendheid in leerplan en beoordeling bij de Education Investor Asia Awards 2018, voorziet LSBF in Singapore studenten van de vereiste kennis en vaardigheden via zes unieke leerentiteiten - School of Professional Education, School of Business, School of Hospitality, School of English, Chinese Business Department, evenals Executive Development & Online Unit.

  • Tokyo, Japan
  • Singapore, Singapore

  Waseda Business School (WBS) heeft tot doel diegenen te ondersteunen die een stap hoger in hun carrière willen en diegenen die van plan zijn een nieuwe carrière te beginnen door te studeren aan een business school. Onze huidige samenleving is aan snelle veranderingen onderhevig. De wereld globaliseert, nieuwe technologieën verschijnen achtereenvolgens en de markt verandert. Om te overleven in de wereldwijde competitieve omgeving, is managementkennis van een wereldwijde standaard essentieel.