Keystone logo
Singapore

Studie Wet in Singapore 2024

Studeer in Singapore

Wat is een licentiaat in de rechten in Singapore? Het verkrijgen van een graad in de rechten is een belangrijke stap om een praktiserend advocaat in het land. Om dit te doen, zullen mensen moeten aan de eisen van de Bachelor of Law programma te voltooien, op zijn minst. De meeste studenten moeten ook de LL.M., dat is een meester 's niveau een opleiding te voltooien. Geavanceerde programma's, met inbegrip van een PhD-programma is beschikbaar voor studenten die verder willen na te streven dit gebied van het onderwijs. Wet Hoger Onderwijs in Singapore Om te werken als advocaat in het land, zullen mensen moeten gelden voor de toelating tot de Singapore Orde van Advocaten. Om dat te doen, moeten de studenten eerst volledig aan de eisen van een bachelor 's niveau van het onderwijs op het gebied van het recht. Dit onderwijs moet afkomstig zijn van een erkende school. De initiële opleiding duurt vier jaar te voltooien aan een universiteit erkend door de Orde van Advocaten.Voortgezet onderwijs kan tussen twee en vier extra jaren van het onderwijs. De kosten in te schrijven in deze programma's is sterk afhankelijk van de individuele school. De kosten kunnen aanzienlijk hoger bij sommige particuliere instellingen zijn dan bij particuliere scholen. Personen die werken als advocaten in het land zijn niet per se betaald een zeer hoge lonen, maar degenen die in de regering posities, dat is ook een manier van handelen individuen na het behalen van een diploma rechten aan kan nemen te werken, vaak meer verdienen. Internationale studenten zijn vaak verwelkomd in het land. Echter, dit is aan het oordeel van de afzonderlijke universiteit. Sommige scholen hebben zeer strenge eisen, vooral op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Internationale studenten moeten hetzelfde niveau van controle als de plaatselijke bewoners te ontmoeten. Daarnaast is een aantal in de vraag-programma's zijn niet altijd toegankelijk is voor internationale studenten door hun vraag naar lokaal.Solliciteer voor deze programma's vroeg is vaak adviseren om het individu te garanderen, kunnen de nodige reisdocumenten en goedkeuringen te verkrijgen. Studenten die hun opleidingseisen in Singapore, of die aan deze eisen voldoen buiten het land te voltooien, zal moeten zitten voor de Singapore Bar Association 's licentie-examen. Voortgezet onderwijs is vaak een vereiste na te doen. Studenten kunnen dan werken in een tijdelijke functie in een rechtbank voor de vereiste lengte van tijd voordat het oefenen op hun eigen. Studenten zijn waarschijnlijk vele beschikbare functies in dit gebied van de wet te vinden. Dit geldt ook voor het werken in de criminele systeem, als rechters, evenals het werken in de richting van het onderwijs lesgeven. Jobs kan moeilijk zijn om in eerste instantie te verkrijgen vooral voor nieuwe studenten.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  1867
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  51
 • Internet abonnement

  31
 • Lokaal vervoer

  88

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  7
 • bioscoopkaartje

  10
 • Pint lokaal bier

  7

Over Singapore

Singapore is een land gelegen in Zuidoost-Azië. Het is een eiland land gelegen aan de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland. Het is de thuisbasis van 5,4 miljoen mensen. Als een van de oudste delen van permanent bewoonde mensen. Het is een van de grootste commerciële centra in de wereld en een belangrijk zakencentrum. Het heeft een grote poort die goed is voor ongeveer 26 procent van het land 's BBP. Individuen die willen werken en studeren hier zullen vinden het een levendige cultuur met uitstekende mogelijkheden voor diegenen die willen werken op het gebied van het recht zijn. Wat is de Wet systeem in Singapore? Het rechtssysteem in Singapore is gebaseerd op het Engels gemeenschappelijke rechtssysteem. Er zijn verschillende gebieden van het recht, met inbegrip van het administratief recht, het eigen vermogen en trust, aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht. Het strafrecht is ook hier aanwezig. Niet alleen het land hebben een eigen bar systeem, maar het algemeen verwijst naar Engels jurisprudentie als een toepasselijke aspect van rechtspraak.De Grondwet van de Republiek Singapore is de belangrijkste juridisch document waarin rechtssysteem van het land 's.

Visumvereisten

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Studentenpas

Prijs en valuta

SGD 90

Voor elke aanvraag die bij de Singapore Immigration & Checkpoints Authority (ICA) wordt ingediend, zijn verwerkingskosten van S$ 30 vereist. De vergoeding wordt niet gerestitueerd, ongeacht de uitkomst van de aanvraag of als de aanvraag na indiening wordt ingetrokken.

Een vergoeding van S $ 60 is verschuldigd wanneer de succesvolle aanvrager de formaliteit voltooit bij de uitgifte van de studentenpas bij ICA.

De kosten zijn landafhankelijk en kunnen worden gewijzigd.

Wie kan het visum aanvragen?

Alle internationale studenten moeten een studentenpas hebben om hogere studies in Singapore te volgen. Om je Singapore Student Pass te krijgen, moet je eerst toegang krijgen tot een voltijdprogramma aan het Institute of Higher Learning (IHL) in Singapore.

Je komt alleen in aanmerking voor een studentenpas als je bent toegelaten tot een voltijdopleiding. Wil je deeltijdonderwijs of avondonderwijs volgen, dan kom je niet in aanmerking voor de Studentenpas.

Waar kunt u de aanvraag doen?

Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) systeem

Om de studentenpas aan te vragen, moet u uw aanvraag indienen via het officiële registratiesysteem -- Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) systeem.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

Voordat u een Studentenpas via SOLAR aanvraagt, moet de instelling waar u toegang heeft gekregen u via het aanmeldsysteem aanmelden. Nadat het instituut u bij SOLAR heeft geregistreerd, moet u eForm 16 indienen. U moet over de volgende gegevens beschikken voordat u zich aanmeldt bij uw SOLAR-account:

 • Een registratiemelding van SOLAR met uw gebruikersnaam en wachtwoord verstrekt door IHL
 • Reisdocumenten en paspoortgegevens, inclusief paspoortnummer en de geldigheid ervan
 • Uw persoonlijke e-mailadres
 • Een recente kleurenfoto ter grootte van een paspoort

Nadat u het eForm 16 hebt ingediend, moet u een afdruk van het formulier maken om in te dienen bij de Student Pass-eenheid - Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Het is een van de belangrijke formaliteiten die moeten worden vervuld voor de uitgifte van de Singapore Student Pass.

Je moet de immigratiedienst verzekeren dat je te allen tijde in Singapore blijft met een geldige studentenpas.

Documenten vereist voor studentenvisum Singapore:

 • Uw geldig paspoort. Van bepaalde pagina's van het paspoort moet u een kopie overleggen
 • U dient de vertrek-/aankomstkaart bij u te hebben die u bij binnenkomst in Singapore hebt gekregen. Als je met andere langetermijnpassen in Singapore hebt gewoond, moet je die pas ook meenemen;
 • Een recente pasfoto in kleur (gemaakt op een witte achtergrond);
 • De afdruk van eForm 16 ingediend via SOLAR (naar behoren ondertekend door de aanvrager);
 • Als uw documenten in de moedertaal zijn, moet u een officiële Engelse vertaling van de documenten krijgen.
 • Een kopie van de principiële goedkeuringsbrief; En
 • Een medisch rapport in het voorgeschreven formaat (beschikbaar op de website van ICA).

Zorg er bij het indienen van de aanvraag voor dat de laboratoriumrapporten niet ouder zijn dan drie maanden na de uitgiftedatum. Voldoe je niet aan de medische eis, dan krijg je geen Studentenpas.

Wanneer moet je solliciteren?

Over het algemeen duurt het verwerken van het studentenvisum voor Singapore ongeveer vier weken. Sommige aanvragen kunnen echter langer duren als de immigratiedienst aanvullende documenten of informatie van u nodig heeft. In dergelijke situaties wordt u via het SOLAR-systeem op de hoogte gebracht.

Nieuwe aanvragen voor de Studentenpas dien je minimaal een maand voordat je cursus start in en niet langer dan twee maanden.

De verwerkingstijd ligt over het algemeen tussen de 2 en 4 maanden voor zaken waarin interviews vereist zijn.

Verwerkingstijd

4 Weeks

Werkmogelijkheden

Buitenlandse studenten die tijdens hun studie niet meer dan 16 uur per week werken, zijn vrijgesteld van het aanvragen van een tewerkstellingsvergunning. Het is echter aan te raden om de door uw instelling toegekende arbeidsmogelijkheden te controleren.

Internationale studenten hoeven geen werkvergunning aan te vragen als ze tijdens hun vakantie in Singapore willen werken.

Toestemming om te werken kan ook afhangen van de instelling waar je studeert.

Een lijst met goedgekeurde instellingen vind je hier: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

Uw visumaanvraag kan worden afgewezen als u geen voltijdse opleiding volgt aan een erkende onderwijsinstelling, als u niet beschikt over de juiste diploma's, als uw formulieren niet goed zijn ingevuld of als de bewijsstukken niet kloppen.