Keystone logo
Rusland

Studie Wet in Rusland 2024

Studeer in Rusland

Wat is een licentiaat in de rechten in Rusland? Rusland heeft verschillende wet graden, en de opleiding is gebaseerd op de Europese undergraduate traditie. Sommige universiteiten bieden een bachelor rechten als een entry-level diploma rechten. De Specialist in wet is de meest toegekende graad in de Russische wet. Wet Hoger Onderwijs in Rusland Rusland is een relatief nieuwe speler in de internationale student markt, en een van de voordelen van studeren in Rusland is de betaalbaarheid. Worden gebaseerd op het programma, maar zijn heel redelijk in vergelijking met soortgelijke programma's in andere delen van Europa. Het culturele erfgoed van het land is een ander voordeel van studeren in Rusland. Studenten brengen vier of vijf jaar een studie rechten in Rusland, afhankelijk van of ze kiezen voor een Bachelor of Specialist programma. Studenten die al beschikken over een bachelordiploma in een ander veld kan een graad in de rechten toe in slechts drie jaar van de studie.Na het ontvangen van een Bachelor of Specialist Licentiaat in de Rechten, kunnen studenten kiezen ervoor om verder onderwijs te volgen. Een Master of Laws degree programma voegt een extra twee jaar full-time studie. Een "doctor in de wet ", dat is een onderzoek graad, vereist een extra drie jaar full-time studie. Streven naar verdere opleiding opent de deur naar een grotere werkgelegenheid opties. Rusland 's ministerie van Onderwijs geeft ongeveer 350 geaccrediteerde juridische instellingen in het land. Wet scholen in Rusland zijn onderverdeeld in vier categorieën. De eerste zijn de wet scholen gevestigd in de oude staat universiteiten. Staatswet academies zijn vrijstaande scholen die alleen legaal graden toekennen. Gespecialiseerde openbare onderzoekinstituten kan bieden ook juridisch onderwijs. Ten slotte kunnen studenten kiezen voor een Russische wet op een eigen wet school studeren. De meeste internationale recht studenten kiezen ervoor om hun opleiding voort te zetten in een van Ruslands 's grote steden.Iedereen die beschikt over een Russische wet graad kan de advocatuur in Rusland, maar alleen zij die kwalificaties hebben aangetoond en zijn toegelaten als advocaat kunnen worden weergegeven in strafzaken. Beaus van de enorme omvang van het land, de opleiding opent vele mogelijkheden binnen Rusland voor degenen die hier te studeren. Omdat Rusland 's juridische opleiding is nog relatief nieuw, mogelijkheden om juridische opleiding of juridische loopbaan in het buitenland voort te zetten zijn nog onbekend.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  198
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  28
 • Internet abonnement

  6
 • Lokaal vervoer

  23

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  4
 • bioscoopkaartje

  4
 • Pint lokaal bier

  2

Over Rusland

Over Rusland het grootste land in de wereld, Rusland heeft een formidabele aanwezigheid in de moderne geschiedenis. Spanning zowel Azië en Europa, Rusland brengt een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed aan degenen die ervoor kiezen om hun studie voort te zetten in dit land. Met uitgebreide minerale hulpbronnen en energie, Rusland heeft een aantal van de grootste voorraden van de wereld 's van olie en aardgas in de wereld. Rusland staat bekend om zijn vele bijdragen aan de wetenschap, literatuur en muziek. Tchaikovsky, een van de beroemdste componisten van de wereld 's, was een Russische, als de schrijver Dostojevski was. Rusland nam ook het eerste object en de eerste bemande vaartuigen in de ruimte. Het is door invloed van Rusland 's op de cultuur en haar bijdrage aan de wetenschap dat het land zijn sporen heeft gemaakt op de wereld. Wat is de Wet systeem zoals in Rusland? Rusland heeft verschillende rechtbanken in het rechtsstelsel.Deze omvatten het Grondwettelijk Hof, dat belast is met de handhaving van het internationaal recht en de grondwet. Het heeft ook de "Arbitrazh " rechtbanken, die eigendom en commerciële geschillen te beslechten, en de burgerlijke rechtbanken, die strafzaken behandelen en beroep gevallen die niet vallen binnen de bevoegdheid van andere rechtbanken. Rechtssysteem Rusland 's is uniek in zijn structuur, maar het meest lijkt op het burgerlijk recht structuur.

Visumvereisten

 1. Russisch studentenvisum - Geldig voor studie aan een Russische hogeschool of universiteit of voor korte cursussen.
 2. Russisch humanitair visum - Voor degenen die naar Rusland reizen om postdoctoraal onderzoek te doen of om academische seminars bij te wonen. Maximaal een jaar geldig voor onder meer wetenschappelijke of culturele doeleinden. (LET OP: alle verdere informatie gaat over het Russische studentenvisum.)

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Russisch studentenvisum; Russisch humanitair visum

Prijs en valuta

De kosten die nodig zijn voor een Russisch studentenvisum variëren afhankelijk van het land dat het paspoort aan de student heeft afgegeven en of u kiest voor standaard- of expresservice. De kosten van een Russisch studentenvisum voor een Britse burger beginnen bijvoorbeeld bij GBP 165. Houd er echter rekening mee dat uw aanvraagkosten niet worden terugbetaald als uw aanvraag voor een studentenvisum om welke reden dan ook wordt geweigerd of afgewezen.

Wie kan het visum aanvragen?

Burgers uit de meeste andere landen hebben een visum nodig om in Rusland te studeren. Burgers uit landen van het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) hebben geen visum nodig: Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Tadzjikistan, Oekraïne, Oezbekistan plus de autonome regio's Abchazië en Zuid-Ossetië. Als u een burger bent van Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië of Oekraïne heeft u geen visum nodig, maar wel een geldig paspoort. Als je een staatsburger bent van Abchazië, Azerbeidzjan, Moldavië, Zuid-Ossetië, Tadzjikistan of Oezbekistan, kun je zonder paspoort of visum naar Rusland komen om te studeren.

Waar kunt u de aanvraag doen?

Russische ambassade of consulaat / geautoriseerde visumcentra

Voor burgers van landen die een visum nodig hebben om binnen te komen, moet een Russisch studentenvisum worden verkregen voordat ze naar Rusland reizen. U moet een aanvraag indienen via de Russische ambassade of het consulaat in uw eigen land. In sommige landen zijn er ook geautoriseerde visumcentra.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

Voordat je je aanmeldt, moet je worden toegelaten tot een cursus aan een universiteit, zodat je een officiële uitnodiging kunt krijgen om naar Rusland te komen om te studeren. Als je eenmaal een uitnodiging hebt, is deze drie maanden geldig. Om vervolgens je Russische studentenvisum aan te vragen, moet je de Russische ambassade of het consulaat in je eigen land bezoeken en alle benodigde documentatie overleggen. Let op: u moet uw visum binnen zeven dagen na binnenkomst in Rusland laten registreren. In het geval van studentenvisa is het normaal gesproken de uitnodigende partij (Universiteit of Hogeschool of Talenschool of Instituut) die de visumregistratie van de studenten regelt. Nadat uw registratie is voltooid, ontvangt u een bewijs van uw visumregistratie, dat u zorgvuldig moet bewaren totdat u het land verlaat.

Om een studentenvisum voor Russisch aan te vragen, moet u een ingevuld visumaanvraagformulier, origineel nationaal paspoort (en kopie van de voorpagina), één standaardfoto, postwissel, originele uitnodigingsbrief van uw Russische gastorganisatie, origineel negatief HIV-bloedonderzoek (AIDS) certificaat (niet ouder dan 3 maanden). Het nationale paspoort moet minimaal anderhalf jaar geldig zijn.

Wanneer moet je solliciteren?

U kunt het visumaanvraagproces 45 dagen voor de geplande aankomstdatum in Rusland starten. De verwerkingstijd kan lang zijn, van twee tot vijf weken. Het studentenvisum wordt in eerste instantie afgegeven voor 90 dagen, maar kan worden verlengd tot een jaar en daarna worden verlengd voor de duur van de studie.

Verwerkingstijd

5 Weeks

Werkmogelijkheden

Als je een Russisch studentenvisum hebt, heb je een werkvergunning nodig van de Federale Migratiedienst (FMS), tenzij dit werk wordt uitgevoerd tijdens de vakantie of bij de instelling of organisatie waar je studeert. U krijgt alleen een werkvergunning als u een voltijdstudent bent aan een door de staat erkende universiteit en minimaal 18 jaar oud bent. Met de vergunning mag u alleen werken in het vakgebied of beroep dat in de vergunning staat en in de stad of regio van uw universiteit. De kosten van een werkvergunning voor mensen met een Russisch studievisum bedragen RUB 3.500 (USD 60). Als u uw universitaire opleiding verlaat, wordt de werkvergunning ingetrokken en kunt u niet meer in Rusland werken.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

Als u valse documenten voor uw studentenvisum overlegt of feiten in uw aanvraag verbergt of verkeerd weergeeft. Je kunt de toegang tot Rusland op een studentenvisum worden geweigerd als je hiv-positief bent.

Opleidingen