Keystone logo
Paraguay

Beste universiteiten voor Wet Opleidingen in Paraguay 2023

Aantal instellingen: 4
  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 35 meer

  Tecnológico de Monterrey is een particuliere, non-profit, onafhankelijke instelling die niet gelieerd is aan politieke en religieuze partijen. Het werd opgericht in 1943 dankzij de visie van de Mexicaanse zakenman Eugenio Garza Sada. Het heeft 31 campussen en 21 hoofdkantoren en internationale verbindingsbureaus. Het doel is om leiders op te leiden met een ondernemersgeest, menselijk gevoel en een hoog niveau van concurrentievermogen.

  • Caaguazú, Paraguay

  De Universidad del Norte is de vierde oudste van Paraguay. Sindsdien heeft hij zich toegelegd op de kwaliteit van het onderwijs, het behoud en de innovatie van cultuur, het delen en verbreden van wetenschappelijke kennis en de ontwikkeling van leiders die op nationaal niveau het verschil maken.

  • Ciudad del Este, Paraguay

  Vatel arriveert in 2011 in Paraguay als de enige nationale school die een dubbele graad aanbiedt en zijn studenten een diploma geeft dat wordt erkend door de Franse staat, de Bachelor. Het wereldwijde succes van Vatel-scholen is te wijten aan het feit dat we een dubbel onderwijsconcept hanteren, waarbij 50% wordt geleerd in de klas en de resterende 50% in stages en stages in de beste hotels in ons land en in de wereld. Steeds trouw aan de filosofie dat 'alle theoretische kennis onmiddellijk door oefening moet worden geverifieerd'.

  • Asuncion, Paraguay

  Vatel Paraguay is de eerste en enige hotel-school in het land en genereert sinds 2012 de beste afgestudeerden in hotelbeheer, met uitgebreide werkervaring in nationale en internationale hotels.