Keystone logo
Nieuw-Zeeland

Studie Wet in Nieuw-Zeeland 2024

Studeer in Nieuw-Zeeland

Wet Hoger Onderwijs in Nieuw-Zeeland om rechten te studeren in Nieuw-Zeeland, studenten moeten solliciteren naar een van het land 's universiteiten die juridische studies biedt. De mate duurt ongeveer vier jaar full-time studie te voltooien. Na succesvolle afronding van de opleiding en de praktische cursus moeten de studenten worden toegediend om de rol van de procureurs en advocaten van de High Court of New Zealand voordat ze de wet kunnen oefenen. Zij moeten ook gelden voor en een Nieuw-Zeelandse Law Society certificaat. Nieuw-Zeeland 's wet programma biedt een aantal voordelen. Het land verwelkomt internationale studenten, en steden als Otago, waar grote universiteiten zijn gevestigd, hebben ruime faciliteiten voor studenten. Elke student studeert fulltime in Nieuw-Zeeland komt automatisch in aanmerking in het land, full-time in de zomers en part-time te werken tijdens het schooljaar. Ook zijn de inwoners van Nieuw-Zeeland bekend vriendelijk en het aanvaarden van te zijn.Studenten hebben ook flexibel eisen om toegelaten te worden tot een wet programma. Studenten kunnen na te streven het eerste jaar van de studie, dan zijn toegelaten tot de rest van het programma op basis van hun eerste jaar papier. Dit laat hen toe om te zien of het bestuderen van de wet is een goede pasvorm voor het springen in de volledige juridische programma. Nieuw-Zeeland inwoners die zich inschrijven voor een graad in de rechten te betalen $ 5798 voor een jaar van de studie. Omdat de overheid geen subsidies beschikbaar voor internationale studenten kunnen zijn, kunnen deze vergoedingen te verhogen voor mensen vanaf het bestuderen van een ander land. Om de meest actuele vergoeding schema te krijgen, moet de student contact op met de universiteit van hun keuze. Na het succesvol afstuderen met een Nieuw-Zeelandse wet graad, zullen de studenten in staat zijn om de wet te oefenen in Nieuw-Zeeland zijn, of ze kunnen verdere opleiding voort te zetten om te oefenen in een andere locatie. Nieuw-Zeeland 's opleiding in het hoger onderwijs geeft de internationale studenten van zes maanden werkvergunningen na het afstuderen om zichzelf de tijd om een ​​baan te vinden en toe te passen voor een verblijfsvergunning als ze dat willen geven.Juridische opleiding kan ook de deur open voor het werk als een rechtbank verslaggever, juridisch secretaresse, juridisch uitvoerende of griffier. Studenten die willen de overhand hebben in het bereiken van een baan na het afstuderen kunnen wensen om Honours of postdoctorale studie voort te zetten op het gebied van het recht op hun gekozen universiteit. Deze aanvullende opleiding biedt meer opties werkgelegenheid.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  580
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  44
 • Internet abonnement

  49
 • Lokaal vervoer

  108

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  8
 • bioscoopkaartje

  10
 • Pint lokaal bier

  6

Over Nieuw-Zeeland

Over Nieuw-Zeeland vaak het decor voor avontuur of fantasy films, is Nieuw-Zeeland bekend om zijn weelderige groene bergen en adembenemende landschappen. Nieuw-Zeeland is een eiland in de zuidwestelijke Stille Oceaan ten oosten van Australië. Dit biodiverse eiland natie staat bekend om zijn rijke Polynesische cultuur en de kunst en cultuur van de inheemse Maori mensen, evenals zijn wol en zuivel export. Wat is de Wet systeem zoals in Nieuw-Zeeland? Nieuw-Zeeland ontleent veel van zijn rechtsstelsel uit het common law-systeem wordt gebruikt in het Verenigd Koninkrijk. Echter, sommige gebieden zijn verschillend, zoals Nieuw-Zeeland zijn eigen vorm van common law heeft ontwikkeld. De mensen van Nieuw-Zeeland ook rijkswet, die verwijst naar de wetten die door het parlement te volgen. Wat is een licentiaat in de rechten in Nieuw-Zeeland? Advocaten oefenen in Nieuw-Zeeland moet een Bachelor of Laws Degree houden van een van het land 's universiteiten .Dit wordt gevolgd door een praktische opleiding door het College of Law Nieuw-Zeeland of het Institute of Professional Legal Studies toegediend. Studenten krijgen vaak een dual degree of postdoctorale studie in de wet na te streven, maar dit is geen vereiste.

Visumvereisten

Studentenvisum (voor studies die langer duren dan drie maanden)

Als je cursus drie maanden of korter duurt, heb je geen studentenvisum nodig, alleen een bezoekersvisum.

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Studenten visum; Bezoekersvisum

Prijs en valuta

NZD 250

Aanvraagkosten variëren afhankelijk van uw land van herkomst en kunnen rond de $ 250 liggen.

Je kunt de kosten van een studentenvisum voor Nieuw-Zeeland hier bekijken:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and- wanneer te betalen

Wie kan het visum aanvragen?

Een studentenvisum is vereist voor alle mensen die naar Nieuw-Zeeland komen om langer dan drie maanden te studeren. De studie moet het hoofddoel van uw bezoek zijn. Als uw cursus maximaal 3 maanden duurt, kunt u mogelijk studeren met een bezoekersvisum of werkvisum.

Je hebt geen studentenvisum nodig om voltijds te studeren als:

 1. u bent een staatsburger of ingezetene van NZ
 2. u bent een Australisch staatsburger
 3. u hebt een permanent verblijfsvisum of een ingezeten terugkeervisum voor Australië — zonder voorwaarden.

Waar kunt u de aanvraag doen?

Online / Nieuw-Zeelandse consulaat of ambassade

Om een studentenvisum voor Nieuw-Zeeland aan te vragen, kunt u online of persoonlijk een aanvraag indienen voordat u op reis gaat.

Om persoonlijk in uw eigen land een aanvraag in te dienen, moet u contact opnemen met uw plaatselijke Nieuw-Zeelandse consulaat of ambassade voor een aanvraagformulier en/of afspraak. U kunt ook online een aanvraag indienen door de officiële website www.immigration.govt.nz te bezoeken en een account aan te maken.

Website:https://www.immigration.govt.nz/

Hoe de aanvraag doen?

Voor uw visumaanvraag heeft u nodig:

 • Aanvaardingsbrief van een erkende onderwijsaanbieder in Nieuw-Zeeland.
 • Bewijs van voldoende geld - Je moet kunnen aantonen dat je voldoende geld hebt om je collegegeld te betalen (dit kan een bewijs van leningdekking, studiebeurs of andere fondsen zijn) en een bewijs van geld om je kosten van levensonderhoud te dekken terwijl je in Nieuw-Zeeland studeert ( via een sponsor, een lening, een beurs, overheidssteun of voldoende banksaldo). Je moet bewijzen dat je ten minste NZD $ 15.000 (~ US $ 10.870) hebt voor elk jaar als je cursus langer dan negen maanden duurt.
 • Bewijs van doorreis - Dit kan een bewijs zijn van reeds betaalde doorreistickets, een bewijs van verdere financiering of een akkoord van een sponsor om de doorreis te betalen. Het gaat erom te laten zien dat je van plan bent en het je kunt veroorloven om het land te verlaten zodra je je studie hebt afgerond.
 • Reisverzekering.
 • Medische verklaringen - Als je van plan bent om langer dan 12 maanden in Nieuw-Zeeland te studeren, moet je een algemene medische verklaring, een röntgenfoto van de borstkas en eventueel een tuberculosescreening laten zien.
 • Als u jonger bent dan 18 jaar, moet u ook een bewijs van geregelde accommodatie overleggen en als u 17 jaar of ouder bent, een politiecertificaat van "goed karakter".
 • Pasfoto's in twee kleuren.
 • Een paspoort dat nog minimaal drie maanden geldig is na de datum waarop u Nieuw-Zeeland wilt verlaten.
 • Bewijs dat u de visumaanvraagkosten heeft betaald.

Wanneer moet je solliciteren?

U dient minimaal zes weken voordat u van plan bent naar Nieuw-Zeeland te reizen een aanvraag in te dienen. Studentenvisa die online worden aangevraagd, hebben meestal 20 dagen nodig om te verwerken, terwijl studentenvisa die via het papieren formulier worden aangevraagd 25 dagen nodig hebben om te verwerken.

Je studentenvisum is normaal gesproken voor dezelfde duur als de studie waarvoor je hebt betaald, en de duur kan oplopen tot 4 jaar.

Verwerkingstijd

20 Days

Werkmogelijkheden

Internationale voltijdstudenten met een studentenvisum mogen wettelijk maximaal 20 uur per week in Nieuw-Zeeland werken tijdens de semesterperiode, en mogen fulltime werken tijdens alle geplande vakantieperiodes, zoals kerst-, paas- en zomervakantie. De details zijn afhankelijk van uw visumvoorwaarden. Werkervaring vereist voor je studie telt niet mee voor de limiet van 20 uur. Internationale studenten kunnen geen zelfstandige zijn.

Masters door onderzoek en Ph.D. studenten kunnen zoveel uren werken als ze willen.

Uren per week

20

Waarom heb je dit type visum nodig?

Enkele redenen waarom een studentenvisum voor Nieuw-Zeeland kan worden afgewezen, zijn:

 1. Als u de afgelopen 10 jaar een gevangenisstraf heeft gehad en of bent veroordeeld tot gevangenisstraf.
 2. Als u een staat van uitzetting heeft, en of als u het onderwerp bent van een periode van verbod om Nieuw-Zeeland binnen te komen.
 3. Als er een verkeerde voorstelling van zaken is van de informatie die u hebt verstrekt, waarop de immigratiebeambte van mening is dat de informatie die in uw aanvraag is opgegeven, niet echt is.
 4. Als u een aanvraag heeft ingediend die niet is voltooid
 5. Als niet aan de vereisten voor gezondheid en karakter wordt voldaan
 6. Als u niet kunt aantonen dat u de kosten van het collegegeld, levensonderhoud en reiskosten in Nieuw-Zeeland kunt betalen
 7. Als er geen duidelijk pad is voor de cursus die je in Nieuw-Zeeland wilt studeren
 8. Als de immigratiebeambte ziet dat u geen echte student bent op basis van de documenten en informatie die u hebt verstrekt, en zoals na het telefonisch interview, kunt u sommige informatie over de cursusinformatie, informatie over de instelling, onder andere niet eens beantwoorden
 9. Als het geld niet legitiem is of niet kan worden geverifieerd