Keystone logo
Mexico

Studie Wet in Mexico 2024

Studeer in Mexico

Steeds een advocaat in Mexico Mexico 's hoger onderwijs nauw modellen het systeem gevolgd in de VS, met de studenten verplicht om een bachelor verdienen' s degree recht (LLB) voordat vordert op een afgestudeerde licentiaat in de rechten (LLM). Een Mexicaanse bachelor 's degree is een zogenaamde "Licenciatura ", terwijl een meester ' s degree is een zogenaamde "Maestria ". Gelicentieerde advocaten in Mexico hebben een vier of vijf jaar professionele juridische opleiding bij een erkende wet school of universiteit (de zogenaamde "Facultad de Derecho ") afgerond. Wet leerlingen krijgen de opdracht in de speerpunten van de Mexicaanse Burgerlijk Wetboek alsmede grondwettelijk recht en het strafrecht. Studenten die willen specialiseren in een bepaald gebied van de Mexicaanse wet zal geen enkel probleem met het vinden van hun gewenste wet programma als Mexico City heeft alleen al meer dan 35 wet scholen, met de steden van Monterrey en Guadalajara aanbieden van extra wet universiteiten uit te kiezen.Collegegeld kosten kunnen variëren van de ene instelling naar de andere. Beurzen en financiële steun kan beschikbaar zijn, afhankelijk van de universiteit 's beleid. Werkgelegenheid Kansen voor Advocaten in Mexico Advocaten zijn voortdurend in vraag als gevolg van Mexico ' s toenemende economie, ontluikende bevolking en de veranderende sociale structuur.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  316
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  19
 • Internet abonnement

  27
 • Lokaal vervoer

  19

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  7
 • bioscoopkaartje

  4
 • Pint lokaal bier

  2

Over Mexico

Een federale constitutionele republiek gelegen aan de zuidelijke grens van de Verenigde Staten, Mexico is een van de grootste onafhankelijke landen in de wereld en de thuisbasis van bijna 115 miljoen mensen. De Wereldbank beschouwt Mexico om een ​​upper-middle inkomen hebben vanwege de enorme olie- en zilver reserves en een indrukwekkende bruto binnenlands product uitgang voortgestuwd door een recent geïndustrialiseerde economie die sterk geassocieerd met de NAFTA. Mexico heeft ook een bloeiende toeristische industrie en voor het eerst wordt gerangschikt onder Noord- en Zuid-Amerikaanse landen op de UNESCO World Heritage Sites. Goldman Sachs voorspelt Mexico zal een van de grootste economieën van de wereld 's binnen 30 jaar op basis van de verdere groei van zijn toerisme en olie / metaalindustrie geworden. Mexico 's regering lijkt de federale overheid structuur van de VS en bestaat uit rechterlijke, uitvoerende en wetgevende macht die 31 afzonderlijke staten en een federaal district besturen.De president van Mexico is democratisch gekozen en is het hoofd van de regering en de staat. Werking van de federale overheid wordt gedicteerd door in 1917 aangenomen met de oprichting en de vestiging van de politieke grondwet van de Verenigde Staten Mexico richtlijnen. Mexico rechtssysteem 's Juridisch systeem Mexico ' s opereert onder een burgerlijk wetboek afgeleid van het Romeinse recht statuten en codes (Corpus Juris Civilis) oorspronkelijk ontwikkeld door keizer Justinianus en later gewijzigd door de Napoleontische (Franse) wetboek van 1804. Mexico 's Burgerlijk Wetboek is sterk beïnvloed door het land ' s sociale normen en is voorzien van eigendom, persoonlijke, familie en contractuele wet regelgeving.Verdeeld in vier delen, het Burgerlijk Wetboek bevat "Boeken " genoemd: "Het Boek van verplichtingen " (contractuele recht); "Het Boek van personen " (huwelijk, echtscheiding, vaderschap); "Het Boek van Assets " (persoonlijke en vastgoed) en "The Book of afstammeling 's Estates " (testamenten, testamenten en intestate kwesties).

Visumvereisten

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Tijdelijk inwonend studentenvisum (Residente Temporal Estudiante)

Prijs en valuta

USD 30

De kosten voor de afgifte van een studentenvisum variëren afhankelijk van de nationaliteit. Het kan ergens tussen de $ 17 en $ 30 zijn.

Wie kan het visum aanvragen?

Als u een staatsburger of een permanente inwoner bent van het Schengengebied, het VK, de VS, Canada of Japan, of als u een geldig visum heeft voor een van die landen, heeft u geen visum voor Mexico nodig als het doel van uw bezoek is studeren, en als de duur van uw verblijf niet langer is dan 180 dagen.

Studenten die uit andere landen komen, of die voor een periode langer dan 180 dagen op bezoek zullen zijn, moeten een studentenvisum voor Mexico aanvragen.

Waar kunt u de aanvraag doen?

consulair kantoor

U moet persoonlijk een visum voor tijdelijk verblijf voor studenten aanvragen bij het consulaire kantoor dat zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt.

Website:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Hoe de aanvraag doen?

Aanvragers moeten persoonlijk een visum aanvragen via een vooraf afgesproken interviewafspraak.

 1. Geldig paspoort met minimaal 6 maanden na terugkeer.
 2. Originele acceptatiebrief van de school/instelling in Mexico.
 3. Originele brief of certificaat met vermelding van de dekking van de kosten van de student, inclusief de volledige beurs en in het geval dat ze bij een gastgezin verblijven, vergeet niet om de identiteitskaart van het leidende gezinslid toe te voegen. Als de beurs of onkosten niet zijn inbegrepen, is het verplicht om de rekeningafschriften van de laatste 3 maanden te overleggen.
 4. In het geval van minderjarigen - Geboorteakte van de student, naar behoren geapostilleerd.
 5. Internationale studenten zijn verplicht om een bewijs van medische/ongevallenverzekering met internationale dekking te tonen.
 6. Een medische verklaring waaruit een goede gezondheid blijkt en waaruit blijkt dat de kandidaat vrij is van een van de ziekten, is ook vereist.
 7. Visumverwerkingskosten.
 8. Ingevuld aanvraagformulier.
 9. Eén foto in kleur, paspoortformaat met het gezicht onbedekt.

Zodra aanvragers Mexicaans grondgebied zijn binnengekomen, moeten ze binnen de eerste 30 kalenderdagen bij het National Migration Institute de verblijfskaart aanvragen die hun legaal verblijf in het land erkent en hen toestaat in Mexico te blijven.

Wanneer moet je solliciteren?

Een Mexicaans studentenvisum kan in gemiddeld 2 dagen worden afgegeven en kan tot 3 weken duren, afhankelijk van de nationaliteit van de aanvrager. U dient ruim van tevoren een aanvraag in te dienen.

De geldigheid van een studentenvisum is één jaar.

Verwerkingstijd

2 Days

Werkmogelijkheden

Studenten kunnen niet werken of een lonende activiteit uitoefenen terwijl ze op een studentenvisum in Mexico zijn.

Wanneer de student door een Mexicaans bedrijf/instelling is uitgenodigd om lucratieve activiteiten uit te voeren, moet het Mexicaanse bedrijf/instelling een werkvergunning aanvragen bij het National Migration Institute in Mexico (www.inm.gob.mx).

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

Immigratieautoriteiten kunnen besluiten het verzoek om het land binnen te komen te weigeren als de aanvrager strafrechtelijk wordt vervolgd of is veroordeeld voor een ernstig misdrijf.