Keystone logo
Israël

Studie Wet in Israël 2024

Studeer in Israël

Advocatuur in Israël Om de wet legaal te oefenen in Israël, moet u een officieel lid van de Kamer van Advocaten zijn. Vereisten voor acceptatie in de Kamer van Advocaten zijn onder andere: - Afgestudeerd aan een universiteit wet school erkend door Israël 's Department of Education - - Afgestudeerd aan een wet instituut dat is erkend, een inwoner van Israël, die minstens 23 jaar oud zijn door de minister van Justitie - Afgestudeerd aan een erkende wet instelling buiten Israël - Heeft zijn één jaar van een stage - Geslaagd examens, gehouden door de Kamer van Advocaten rechters in Israël moet ook Israëlische burgers en beschikken over de kwalificaties die nodig zijn om te worden opgenomen in de Kamer van advocaten. Advocaten die in aanmerking willen komen voor de rechter of rechtbank rechter posities moet ten minste zeven jaar hebben geoefend op een bepaald gebied van het recht. Het verdienen van een graad in Israël Israël heeft verschillende wet scholen.Studenten die deze wet scholen moeten een bewijs van de uitstekende kwaliteiten en een undergraduate, of pre-graad in de rechten, van een geaccrediteerde faciliteit hoger onderwijs hebben. Daarnaast moeten de studenten de Psychometric toelatingsexamen en krijg een 600 score op het examen voordat het in een wet programma wordt geaccepteerd. Graden verdiend door aspirant-advocaten zijn de LLB (Bachelor of Law), de LLM (Master of Law) en het doctoraat in de rechten. De tijd die het kost om een diploma te behalen in de wet in Israël is vergelijkbaar met de Amerikaanse en Europese normen -. Tussen de vijf en zes jaar Collegegeld Kosten Afhankelijk van het type van het recht bestudeerd door internationale studenten, zoals het octrooirecht of andere gespecialiseerde gebied, collegegeld kan aanzienlijk hoger dan de traditionele juridische cursussen zijn. Nogmaals, kan lessen variëren van een wet school naar de andere.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  517
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  68
 • Internet abonnement

  25
 • Lokaal vervoer

  56

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  14
 • bioscoopkaartje

  11
 • Pint lokaal bier

  7

Over Israël

Gelegen in West-Azië langs de Middellandse Zee 's zuidoosten kust, Israël grenst aan verschillende landen en staten, waaronder Libanon, Jordanië, Egypte en Syrië. Politiek en etnisch, Israël verwijst naar zichzelf als een democratische en Joodse staat. Israël 's meest bevolkte stad is Jeruzalem en Tel Aviv is het land ' financieel centrum s. Israël 's overheid is een representatieve democratie bestuurd door een parlementair systeem en een minister-president. Onder Israël 's prestaties zijn de hoge levensverwachting, grote economie en een uitzonderlijke levensstandaard, beschouwd als de beste in het Midden-Oosten Essentiele Feiten over Israël -. Israël ' s economie wordt beschouwd als de meest duurzame economie onder andere ontwikkelde landen en heeft Ook is nummer een in ontwikkeling en onderzoekscentrum investeringen. - Uitgebreide groei van de industriële en agrarische sector Israël 's hebben toegelaten dat dit land tot overwegend zelfvoorzienend met betrekking tot de voedselproductie te worden.- Israël leidt de wereld in zonne-energie ontwikkeling en het is ook de leider in geothermische energie en het behoud van water. - Omdat Israël routinematig ervaart watertekorten. ze hebben een sterk ontwikkelde water technologische industrie dat maakt ze een van de wereld 's meest vooraanstaande experts op het behoud van water technieken en hergebruik van water. Israël ' s Juridisch systeem Lijkt westerse stijl rechtssystemen in sommige aspecten, juridische systeem Israël 's is vooral een hybride van historische en religieuze rechtsbeginselen ontwikkelen onder Britse en Ottomaanse soevereiniteit. De "Knesset " statuten en de "basiswetten van Israël " ondersteunen de basis voor de wetten van Israël 's die verder worden onderbouwd met jurisprudentie en politiek precedent. Onlangs hebben de Israëlische rechtbanken zijn met kenmerken van de Canadese en Amerikaanse wet in plaats van Continental wet.Israël 's Hof structuur en het rechtsstelsel Het Hooggerechtshof, rechtbanken en magistraten ' rechtbanken bestaan ​​uit algemene rechtbank systeem Israël 's, met de Hoge Raad als hoogste rechtbank in het land bestaande. Israël heeft ook "speciale " rechtbanken die zich bezighouden met religieuze, arbeid en militaire rechtssysteem kwesties. Deze rechtbanken worden beheerst hoger beroep tribunalen die beperkte rol kan krijgen door de Hoge Raad in bepaalde complexe gevallen. Israël heeft vijf gerechtelijke arrondissementen: Nazareth, Tel-Aviv, Beer-Sheva, Jeruzalem en Haifa, met rechtbanken en magistraten heersen over hun respectieve districten. Voor handelingen die buiten deze gerechtelijke arrondissementen worden overgedragen aan de rechtbank van Jeruzalem.

Visumvereisten

A/2 visum - Dit visum wordt verleend aan diegenen die naar Israël willen komen om te studeren aan een geaccrediteerde instelling.

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Studentenvisum (A/2 visum)

Prijs en valuta

USD 50

De aanvraagkosten voor een studentenvisum voor Israël zijn afhankelijk van het land waar je woont en kunnen op elk moment worden gewijzigd. De vergoeding kan rond de 40-50 USD bedragen.

Wie kan het visum aanvragen?

Het is verplicht dat alle internationale studenten die deelnemen aan programma's van een semester of langer een studentenvisum (A-2) bemachtigen voordat ze in Israël aankomen.

Het studentenvisum wordt verleend aan degenen die willen studeren in de basis- en middelbare scholen, academische instellingen en jesjivot- en jeugdinstellingen van het Joods Agentschap.

Waar kunt u de aanvraag doen?

Israëlische consulaat of ambassade van Israël

Je moet voor aankomst persoonlijk verschijnen bij je lokale Israëlische consulaat of ambassade van Israël om een studentenvisum te verkrijgen.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

De aanvrager van een Israëlisch studentenvisum moet doorgaans het volgende verstrekken:

 • Ingevulde en ondertekende aanvraag voor een visum om Israël binnen te komen. U kunt het aanvraagformulier hier downloaden: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA %20Gallery/Consular% 20forms/EntryVisa.pdf
 • Paspoort (moet meer dan een jaar geldig zijn vanaf de datum van het voorgenomen bezoek).
 • Twee pasfoto's.
 • Originele acceptatiebrief voor studie aan een erkende onderwijsinstelling in Israël.
 • Verklaring van de bank waaruit blijkt dat u de middelen heeft om het verblijf in Israël te ondersteunen terwijl u student bent (bankafschrift van de afgelopen drie maanden).
 • Retour vliegtickets OF betaling van volgend schooljaar in de Verenigde Staten (in het geval van een uitwisselingsstudent).
 • Bankafschrift van de laatste 3 maanden.
 • Mogelijk moet u uw originele geboorteakte overleggen

Wanneer moet je solliciteren?

Vraag een studentenvisum aan kort nadat je de officiële acceptatiebrief van je ontvangende Israëlische onderwijsinstelling hebt ontvangen.

Het visum is maximaal een jaar geldig (en staat veel binnenkomsten in het land toe) en kan bij het kantoor van de Bevolkingsautoriteit voor een extra periode worden verlengd.

Verwerkingstijd

Werkmogelijkheden

Houders van een A/2 Visa mogen niet in Israël werken.

Onder bepaalde voorwaarden mogen houders van een A/2-visum die in aanmerking komen om aliya te maken onder de Wet op de Terugkeer parttime werken.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

Uw visumaanvraag kan worden afgewezen als u geen bewijs kunt overleggen van de vereiste financiële middelen of als u onjuiste of onvolledige documenten verstrekt.