Keystone logo
Verenigd Koninkrijk

Studie Wet in Verenigd Koninkrijk 2024

Studeer in Verenigd Koninkrijk

De Britse wet Degree Een diploma rechten in het Verenigd Koninkrijk is meestal een bachelordiploma en begint met een Bachelor of Laws (LLB) of diploma in de rechten. Na voltooiing, moeten degenen die willen de wet oefenen een Legal Practice Course. Dit wordt gevolgd door training on the job bij een advocatenkantoor van hun keuze. Het verdienen van een licentiaat in de rechten in het Verenigd Koninkrijk Omdat een graad in de rechten wordt beschouwd als een bachelordiploma in het Verenigd Koninkrijk, heeft het minder randvoorwaarden dan een graad in de rechten in een ander land. De wet hier te studeren, gewoon inschrijven in een juridische opleiding aan de universiteit van uw keuze. De meeste opleidingen duren tussen de drie en vier jaar in beslag. Na voltooiing, het betreden van de arbeidsmarkt kunnen concurreren. Het academisch jaar heeft drie termen: de herfst een term die loopt van september tot januari, een veer term die loopt van januari tot april en een zomer termijn die loopt van mei tot en met juni, soms uitstrekt tot in augustus.Britse universiteiten verwelkomen internationale studenten om hun verschillende programma's, met inbegrip van de wet. Veel advocatenkantoren groeien in hun internationale focus, en studeren in het Verenigd Koninkrijk biedt job opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de wet. Degenen die in staat zijn om werk opleidingen in het prestigieuze Britse advocatenkantoren vinden en verdien een volledige wet titel in het Verenigd Koninkrijk vinden overbrengen naar advocatenpraktijk in andere landen eenvoudig, het verstrekken van die landen ook de praktijk common law. Een diploma van een prestigieuze universiteit met internationale bekendheid is een grote stap naar het vinden van werk na het afstuderen.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  628
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  83
 • Internet abonnement

  35
 • Lokaal vervoer

  79

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  8
 • bioscoopkaartje

  12
 • Pint lokaal bier

  5

Over Verenigd Koninkrijk

Veel mensen verwarren het Verenigd Koninkrijk met Groot-Brittannië, maar in feite zijn ze niet hetzelfde. Het Verenigd Koninkrijk is een verenigd groep van vier landen: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Deze vier landen delen een groep eilanden in het noordwesten van het vasteland van Europa en zijn verenigd onder één regering met een monarch. Groot-Brittannië slechts uit Engeland, Schotland en Wales. Terwijl het Verenigd Koninkrijk heeft vier verschillende landen, elk met een eigen cultuur en verschillende dialecten, er is een reden dat veel mensen verwarren het Verenigd Koninkrijk met Engeland. Eeuwenlang was Engeland de dominante natie, met de vorst vaak aangeduid als de "Koningin van Engeland. " Als mensen denken van het Verenigd Koninkrijk, het beeld van de vorst is vaak het eerste wat ze denken. Koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen van Engeland zijn geworden internationale beroemdheden. Het Verenigd Koninkrijk is ook gekend voor andere culturele iconen, zoals David Beckham, Dr Who en The Beatles.Als u het Verenigd Koninkrijk bezocht, zou je willen dineren op decadente Cadbury chocolade na een traditionele maaltijd van fish and chips, het wassen het allemaal neer met een glas Guinness stout. De bevolking van het Verenigd Koninkrijk staan ​​bekend als leiders in de kunsten evenals wetenschap en technologie. Het Verenigd Koninkrijk is de plek waar mode trends beginnen vaak en acteurs of muzikanten zijn geboren. Londen, het midden van dit alles, wordt vaak een "culturele supermacht. " Het juridische systeem in het Verenigd Koninkrijk De common law-systeem is ontstaan ​​in het Verenigd Koninkrijk en wordt gebruikt in Engeland, Wales en Noord-Ierland. Hoewel Schotland is ook onderdeel van het Verenigd Koninkrijk, het maakt gebruik van een pluralistisch systeem dat is gebaseerd op de beginselen van burgerlijk recht vermengd met een aantal gemeenschappelijke principes recht. Het Verdrag van de Unie dat deze onafhankelijke landen samengevoegd tot het Verenigd Koninkrijk voorziene onafhankelijke juridische systemen voor elk land. Degenen die rechten te studeren in het Verenigd Koninkrijk meestal studeren in Engeland, dus common law is het gebied van de keuze.

Visumvereisten

Tier 4 (algemeen) studentenvisum is vervangen door de zogenaamde "studentenroute". De Student Route is het nieuwe studentenvisum van het VK, dat ook beschikbaar zal zijn voor EER-onderdanen, die vóór de Brexit geen visum nodig hadden om in het VK te studeren.

Studentenroute (leeftijd 18+)

Child Student Route (leeftijd 4 - 17, die het Tier 4 Child Student Visa heeft vervangen)

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Studentenroute

Prijs en valuta

GBP 348

De huidige visumkosten voor studenten in het VK zijn:

 • £ 348 als u van buiten het VK solliciteert.
 • £ 475 als u een aanvraag indient voor verlenging of overstap naar een studentenvisum vanuit het VK.

Wie kan het visum aanvragen?

Iedereen die het land binnenkomt voor studie moet een studentenvisum aanvragen als hij na 1 januari 2021 binnenkomt. Dit geldt ook voor EU/EER-onderdanen die voorheen geen visum nodig hadden om het VK binnen te komen voor hun studie. Je moet 70 punten behalen op het puntensysteem, dat meet of je voldoet aan de vereisten om in het VK te studeren. Dit bevat:

 • Ben je toegelaten tot een erkende instelling?
 • Beschikt u over de financiële middelen om uw verblijf in het VK te bekostigen?
 • Ben je vaardig in het Engels?
 • Voldoet uw cursus aan de cursuseisen?

Degenen die tegen en na de zomer van 2021 afstuderen aan een Britse onderwijsinstelling, kunnen het postdoctorale visum aanvragen, waardoor ze maximaal 2 jaar in het VK kunnen werken / werk zoeken.

Waar kunt u de aanvraag doen?

VK visumaanvraagcentrum / Online

U kunt een Brits studentenvisum aanvragen bij het Britse visumaanvraagcentrum in uw eigen land. U kunt hier een lijst van Britse visumaanvraagcentra wereldwijd vinden: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

U kunt ook online een Brits studentenvisum aanvragen via de UK Home Office Visas and Immigration Service-website. U kunt hier beginnen: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Website:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Hoe de aanvraag doen?

Om een Brits studentenvisum te krijgen, moet je eerst toegelaten worden tot een cursus. Voor de meeste cursussen moet je ook bewijzen dat je Engels op het vereiste niveau begrijpt.

Het aanvraagproces voor een studentenvisum voor het VK verschilt enigszins, afhankelijk van het type studentenvisum voor het VK dat u aanvraagt.

Voor uw Britse studentenvisumaanvraag moet u het volgende verstrekken:

 • paspoort of reis-ID
 • bewijs dat je je cursus en kosten van levensonderhoud kunt dekken
 • bewijs van toestemming van ouder of voogd als u jonger bent dan 18 jaar
 • bewijs van acceptatie op uw cursus
 • bewijs van betaling zorgtoeslag

Afhankelijk van uw land van herkomst moet u mogelijk ook een tuberculoseonderzoek ondergaan.

Wanneer je in het VK aankomt, moet je mogelijk je Britse studentenvisum bij de politie registreren. U zou informatie moeten ontvangen over of u zich moet registreren in uw Britse studentenvisumsticker of brief van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken. Ook als u langer dan 6 maanden in het VK verblijft, moet u een biometrische verblijfsvergunning aanvragen.

Wanneer moet je solliciteren?

Je kunt een studentenvisum aanvragen tot 6 maanden voordat je cursus begint. De verwerkingstijd van een studentenvisum voor het VK varieert afhankelijk van waar u solliciteert, maar over het algemeen ontvangt u binnen 3 weken een beslissing als u van buiten het VK solliciteert, en binnen 8 weken als u binnen het VK solliciteert.

De lengte van het algemene studentenvisum hangt af van de duur van je cursus en je kunt verlenging aanvragen als je in het VK wilt blijven om te werken of verder te studeren. Het kindstudentenvisum is geldig voor de duur van de cursus, tot een maximum van 6 jaar, en kan worden verlengd. De duur van het kortlopende studentenvisum kan niet langer zijn dan de duur van je cursus en kan niet worden verlengd.

Verwerkingstijd

3 Weeks

Werkmogelijkheden

Internationale studenten mogen onder bepaalde voorwaarden meewerken aan studeren in het VK. Het soort werk dat u kunt doen, hangt af van wat u studeert en of u tijdens de schoolperiode of tijdens pauzes werkt.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

De belangrijkste redenen voor weigeringen van studentenvisa zijn:

 1. Ontbrekende of onjuiste documenten;
 2. Het niet voldoen aan financiële vereisten;
 3. Onjuist documentformaat.