Keystone logo
Georgië

Beste universiteiten voor Wet Opleidingen in Georgië 2024

Aantal instellingen: 26
  • Tbilisi, Georgië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kutaisi, Georgië

  Kutaisi International University (KIU) is een best beoordeelde openbare universiteit in Georgië en de allereerste ultramoderne campusgebaseerde instelling voor hoger onderwijs in de Kaukasus. De universiteit biedt modern, breed opgezet residentieel onderwijs dat vergelijkbaar is met toonaangevende instellingen in de VS en Europa. KIU-docenten zijn onder meer nationale en internationale professoren, topexperts in hun vakgebied. Internationale professoren die in dienst zijn, komen voornamelijk uit Duitsland, vanwege het strategische partnerschap tussen KIU en TUM International (een dochteronderneming van de Technische Universiteit van München (TUM)). Onze erevoorzitter is de voormalig voorzitter van TUM Prof. Wolfgang Herrmann. KIU wordt ondersteund door de International Charity Foundation - CARTU met een donatie van 1 miljard euro. Het doel van de universiteit is om een internationaal knooppunt van onderwijs, wetenschap en technologie in de regio te zijn.

  • Tbilisi, Georgië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgië

  Ilia State University is opgericht in 2006 als resultaat van de vereniging van 6 verschillende academische instituten met een lange en gevarieerde geschiedenis. Momenteel is Ilia State University een van de toonaangevende onderzoeks- en onderwijsinstellingen in Georgië, die tot doel heeft kennis te creëren, over te dragen en toe te passen met het oog op wetenschappelijke vooruitgang en maatschappelijke ontwikkeling op zowel lokaal als internationaal niveau. ISU biedt een extreem geavanceerde academische gemeenschap waar de studenten kunnen leren van experts en de kwalificatie kunnen krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Ilia State University vertegenwoordigt een bijzondere band tussen studenten en professoren - een multifunctionele onderwijs- en wetenschappelijke instelling waar het gezamenlijke werk van professoren, studenten, onderzoekers en docenten een verenigde ruimte creëert voor hoger onderwijs en onderzoek.

  • Tbilisi, Georgië

  De Tbilisi State Medical University ( TSMU ) is het belangrijkste centrum voor hoger medisch onderwijs in Georgië, met een geschiedenis van bijna honderd jaar. Het is opmerkelijk om te benadrukken dat duizenden van onze universitair afgestudeerden hun professionele carrière voortzetten in vele vooraanstaande klinieken en instellingen in Georgië, Europa en de wereld.

  • Tbilisi, Georgië

  Sokhumi State University is de eerste instelling voor hoger onderwijs van de autonome republiek Abchazië - de directe rechtsopvolger van het Sokhumi State Pedagogical Institute. Het is een eeuwenoude school die de Georgische onderwijstradities, nationale en universeel erkende waarden draagt die de stevigheid van multiculturele systemen bepalen.

  • Tbilisi, Georgië

  Tbilisi Open University ( TOU ) is een hoog aangeschreven instelling die bachelor-, master- en eenstaps medische programma's aanbiedt via zijn 4 scholen en meerdere opleidingen.

  • Batumi, Georgië

  Batumi Navigation Teaching University ( BNTU ) is een open samenleving en onderwijssysteem, dat gebaseerd is op institutionele vrijheidsprincipes.

  • Batumi, Georgië

  De Batumi Art Teaching University is het toonaangevende educatieve centrum op artistiek gebied. Batumi Art University is de enige kunstinstelling voor hoger onderwijs die tegelijkertijd les geeft in alle vier de richtingen: theater, film, muziek en beeldende kunst.

  • Tbilisi, Georgië

  Tbilisi Humanitarian Teaching University is een instelling voor hoger onderwijs - onderwijsuniversiteit, die hogeronderwijsprogramma's uitvoert op het gebied van humanitair onderwijs, sociale wetenschappen, rechten, bedrijfskunde en geneeskunde.

  • Tbilisi, Georgië

  De prioriteit van Sulkhan-Saba Orbeliani University ( sabauni ) is het creëren van een academische omgeving die geschikt is voor de persoonlijke interesses en capaciteiten van studenten en die harmonisch is voor hun intellectuele en persoonlijke ontwikkeling.

  • Gori, Georgië

  Gori State Teaching University bereidt competitieve specialisten voor die zijn uitgerust met theoretische, methodologische en praktische kennis, gericht op de lokale en internationale arbeidsmarkt, die met hun levensstijl en succesvolle activiteiten de overgang van de moderne samenleving naar een hoogontwikkelde, rechtvaardige, democratische, morele en zeer bewuste samenleving.

  • Tbilisi, Georgië

  Agricultural University of Georgia ( AUG ) is een niet-overheidsinstelling voor tertiair onderwijs met meerdere profielen, gespecialiseerd in landbouw- en natuurwetenschappen, opgericht door de liefdadigheidsorganisatie zonder winstoogmerk - het Knowledge Fund.

  • Kutaisi, Georgië

  Akaki Tsereteli State University is een instelling voor hoger onderwijs op meerdere niveaus die academische en professionele programma's uitvoert en actief onderzoek doet.