Keystone logo
Brazilië

Studie Wet in Brazilië 2024

Studeer in Brazilië

Wat is de wet Degree in Brazilië? In Brazilië wordt de wet onderwezen als een undergraduate programma. Eenmaal voltooid, zal de student een bachelor 's graad in de rechten te hebben. Het wordt ook gevonden in het privaatrecht scholen. Eventuele juridische graad moet worden geaccrediteerd door de Nationale Commissie van Legal Education van de OAB Federal Counsil. Officieel is de rechtenstudie in Brazilië is een bachelordiploma in Wetten en Sociale Wetenschappen. Een doctor in de rechten, die aanvullend onderzoek nodig is, is ook een optie hier. Het vereist nadere studie en praktische gebruik in het veld. Wet Hoger Onderwijs in Brazilië Brazilië heeft een groot aantal van de wet scholen en, als gevolg daarvan, er zijn veel advocaten aanwezig. In feite, in één van de land 's grootste steden, Sao Paulo, zijn er enkele 222000 advocaten aanwezig. Dit is aanzienlijk minder dan de meeste steden in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk. Echter, er is een reële behoefte aan gekwalificeerde professionals hier omdat veel advocaten zijn minder dan gerenommeerde.De student die als advocaat in Brazilië zal nodig hebben om al zijn of haar studie af te ronden en vervolgens inschrijven voor de cursus of Law programma's op een van de vele scholen, waarvan er meer dan 1000. De student moet dan om af te studeren van die school. Dan, als hij of zij afstudeert, zal de student nodig hebt om een ​​Bar test. Dit is een divers test die erg moeilijk kan zijn. Het wordt beheerd door de Orde van Advocaten van Brazilië. In het algemeen, het educatieve proces duurt ongeveer vijf jaar in beslag. Voor internationale studenten die willen inschrijven voor de wet-programma's in Brazilië, de eerste stap is om te solliciteren naar een van de colleges verwelkomen internationale studenten. Studenten moeten de middelen om te betalen voor zichzelf, waaronder hun volledige opleiding hebben, en zullen moeten een studentenvisum, die de school kan helpen de student om tot stand te brengen. Zoek op lange termijn, is er een behoefte aan gekwalificeerde professionals hier, maar er is volop uitdaging ook.De goed gekwalificeerde student moet zichzelf goed toe te passen met het oog op het juiste niveau van het onderwijs te verkrijgen.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  185
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  23
 • Internet abonnement

  19
 • Lokaal vervoer

  41

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  7
 • bioscoopkaartje

  7
 • Pint lokaal bier

  2

Over Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika. Het is een unieke combinatie van het moderne leven en het leven op het platteland ook. Brazilië, dat wordt begrensd door Venezuela, Guyana, Suriname, en tal van andere landen, is een grote een op verschillende manieren. Het heeft de zevende grootste BBP in de wereld. Het is de thuisbasis van 201.000.000 mensen. Het heeft ook een aantal van de meest interessante veranderingen die plaatsvinden als het land groeit aan de eisen van haar jongere bevolking te ontmoeten. Voor studenten die willen de wet in Brazilië studeren, zijn er tal van veelbelovende mogelijkheden, waaronder de behoefte aan goed gekwalificeerde professionals. Brazilië biedt internationale reizen visa aan studenten die zijn toegelaten tot de scholen in het land. Essentiële feiten over Brazilië - Brazilië heeft een complex en compact systeem van rivieren die de Amazone, Negro en Parana rivieren bevatten.De Amazone heeft de grootste hoeveelheid water in enige rivier in de wereld en is de op één na langste rivier op aarde - Bijna een kwart van de wereld 's regenwouden zijn te vinden in Brazilië, voornamelijk bestaande uit de Amazone jungle. Het Amazone regenwoud is ook de thuisbasis van meer soorten apen dan elke andere plaats op aarde - Soccer (futebol) is Brazilië 's meest populaire sport. Studenten zullen vinden dat elke middelgrote tot grote stad die ze bezoeken tijdens de studie in Brazilië heeft een of meer voetbalstadions - Een derde van Brazilië 's twee miljoen inwoners werken in de agrarische sector.Koffie bonen, maïs, tarwe, suikerriet, rijst en sojabonen zijn Brazilië 's primaire gewassen - Een van de zeven wonderen van de wereld, de Christus Verlosser standbeeld, is te vinden in Rio De Janeiro De hoofdstad van Brazilië is Brasilia, waar grote instellingen voor hoger onderwijs, zoals de Universiteit van Brasilia, de Cental Universiteit van Brasilia (UniCEUB) en de Katholieke Universiteit van Brasilia (UCB) bevinden zich - Antropologen hebben geschat dat maar liefst 60 stammen zijn er in het Amazone regenwoud die nog moeten om contact te maken met de beschaving Wat is de Wet System in Brazilië? De Braziliaanse rechtssysteem kan complex zijn. Het land is een federatieve republiek, met wetten in de staat, gemeentelijke, en federaal niveau. Met een gecodificeerd rechtssysteem, elk onderdeel van de overheid heeft zijn eigen set van wetten op basis van de specifieke context van die wetten en hoe ze worden toegepast. Een rechtbank systeem helpt om wetten, waarvan advocaten nodig zijn om personen te vertegenwoordigen, zijn af te dwingen.De federale grondwet is het belangrijkste bestuursorgaan component van het rechtssysteem.

Visumvereisten

Alle studentenvisa in Brazilië worden Tijdelijk Visa IV of VITEM-IV genoemd.

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Studentenvisum (VITEM-IV)

Prijs en valuta

De prijzen voor studentenvisa naar Brazilië variëren afhankelijk van de nationaliteit van de aanvrager. De volgende kosten kunnen worden gewijzigd:

 • Voor inwoners van de Verenigde Arabische Emiraten: USD 95
 • Voor Franse burgers: USD 140
 • Voor burgers van het Verenigd Koninkrijk met een geldigheidsduur van het visum tot 180 dagen: USD 40
 • Voor burgers van het Verenigd Koninkrijk met een geldigheidsduur van het visum van meer dan 180 dagen: USD 195
 • Voor inwoners van de Verenigde Staten: USD 160
 • Voor burgers uit een ander land: USD 40

Wie kan het visum aanvragen?

Alle buitenlanders die in Brazilië willen studeren - zonder immigratiedoelen of de intentie om betaalde activiteiten uit te voeren die geen stage zijn - moeten een studentenvisum aanvragen. De belangrijkste vereiste om een studentenvisum te krijgen, is dat je bent ingeschreven aan een Braziliaanse universiteit die is geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs in Brazilië.

Waar kunt u de aanvraag doen?

Bij het dichtstbijzijnde consulaat-generaal of de Braziliaanse ambassade

Je kunt een studentenvisum voor Brazilië aanvragen bij het dichtstbijzijnde consulaat-generaal of de Braziliaanse ambassade.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

U dient de website van uw consulaat-generaal te raadplegen voor het verkrijgen van een studentenvisumaanvraag, een lijst met vereisten en om het aanvraagproces en het tijdschema te verifiëren. Maak zeker zo snel mogelijk een afspraak met uw consulaat of ambassade.

Om een VITEM-IV aan te vragen, is het noodzakelijk om de volgende documentatie op te stellen:

 • Paspoort van de aanvrager dat niet binnen 6 maanden kan verlopen en ten minste twee blanco pagina's moet hebben
 • Eén visumaanvraagformulier per aanvrager, online gegenereerd
 • Twee foto's van 3 x 4 cm
 • Bewijs van verblijf binnen de jurisdictie van de consulaire afdeling van de ambassade gedurende de afgelopen 12 maanden
 • Niet-strafregistercertificaat afgegeven door de lokale politie van de aanvrager voor aanvragers ouder dan 18 jaar, afgegeven minder dan 90 dagen vóór de aanvraag
 • Bewijs van beurs, zo niet, bewijs van financiële draagkracht om de gehele duur van de cursus te betalen
 • Bewijs van inschrijving bij de instelling waarin wordt verklaard dat de aanvrager een studie zal volgen, met duidelijke vermelding van het aantal lesuren per week
 • Notariële geboorteakte of verklaring
 • Certificaat afgegeven door de vorige onderwijsinstelling met vermelding van het opleidingsniveau van de aanvrager
 • Als de aanvrager jonger is dan 18 jaar en niet met zijn of haar ouders of voogden reist, een notarieel beëdigd afschrift van de geboorteakte vertaald in het Portugees of Engels en een machtiging voor Braziliaanse visumuitgifte voor minderjarigen, ondertekend door beide ouders of wettelijke voogden bij een notaris
 • Ziektekostenverzekering geldig in Brazilië die dekking biedt voor behandeling en ziekenhuisopname, of PB4 in het geval van studenten uit Portugal

Wanneer moet je solliciteren?

De verwerkingstijd kan snel zijn en slechts een paar dagen duren, maar dit is afhankelijk van het land.

De VITEM-IV zijn maximaal één jaar geldig, afhankelijk van de cursus waarvoor de student is ingeschreven, en kunnen zo vaak worden verlengd als nodig is om de cursus af te ronden. De aanvraag tot verlenging van het visum moet gebeuren bij een Federale Politie of bij het Ministerie van Justitie binnen 30 dagen voor het verlopen van het huidige visum. Om het visum na een jaar te verlengen, moet u documentatie van de universiteit kunnen tonen waaruit blijkt dat u redelijk aanwezig bent en goed presteert om de cursus voort te zetten.

Voor stagiaires is het studentenvisum een jaar geldig en kan niet worden verlengd.

Nadat het studentenvisum aan de aanvrager is verleend, heeft de student drie maanden de tijd om Brazilië binnen te komen. Na binnenkomst in Brazilië heeft de student tot 30 dagen de tijd om zich te registreren bij de Federale Politie van de stad waar hij gaat wonen.

Verwerkingstijd

Werkmogelijkheden

Degenen die met een VITEM-IV naar Brazilië komen, mogen geen betaalde activiteiten ondernemen die geen stage zijn. Buitenlandse studenten die bereid zijn om stage te lopen in Brazilië mogen echter betaalde activiteiten uitvoeren. Voor stages van maximaal vier maanden is een formele koppeling met een Braziliaanse onderwijsinstelling niet nodig. Voor stages die langer dan vier maanden duren, is een formele koppeling met een Braziliaanse onderwijsinstelling verplicht.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?