Brazilië

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  193
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  25
 • Internet abonnement

  20
 • Lokaal vervoer

  43

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  6
 • bioscoopkaartje

  7
 • Pint lokaal bier

  2

Over Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika. Het is een unieke combinatie van het moderne leven en het leven op het platteland ook. Brazilië, dat wordt begrensd door Venezuela, Guyana, Suriname, en tal van andere landen, is een grote een op verschillende manieren. Het heeft de zevende grootste BBP in de wereld. Het is de thuisbasis van 201.000.000 mensen. Het heeft ook een aantal van de meest interessante veranderingen die plaatsvinden als het land groeit aan de eisen van haar jongere bevolking te ontmoeten. Voor studenten die willen de wet in Brazilië studeren, zijn er tal van veelbelovende mogelijkheden, waaronder de behoefte aan goed gekwalificeerde professionals. Brazilië biedt internationale reizen visa aan studenten die zijn toegelaten tot de scholen in het land. Essentiële feiten over Brazilië - Brazilië heeft een complex en compact systeem van rivieren die de Amazone, Negro en Parana rivieren bevatten.De Amazone heeft de grootste hoeveelheid water in enige rivier in de wereld en is de op één na langste rivier op aarde - Bijna een kwart van de wereld 's regenwouden zijn te vinden in Brazilië, voornamelijk bestaande uit de Amazone jungle. Het Amazone regenwoud is ook de thuisbasis van meer soorten apen dan elke andere plaats op aarde - Soccer (futebol) is Brazilië 's meest populaire sport. Studenten zullen vinden dat elke middelgrote tot grote stad die ze bezoeken tijdens de studie in Brazilië heeft een of meer voetbalstadions - Een derde van Brazilië 's twee miljoen inwoners werken in de agrarische sector.Koffie bonen, maïs, tarwe, suikerriet, rijst en sojabonen zijn Brazilië 's primaire gewassen - Een van de zeven wonderen van de wereld, de Christus Verlosser standbeeld, is te vinden in Rio De Janeiro De hoofdstad van Brazilië is Brasilia, waar grote instellingen voor hoger onderwijs, zoals de Universiteit van Brasilia, de Cental Universiteit van Brasilia (UniCEUB) en de Katholieke Universiteit van Brasilia (UCB) bevinden zich - Antropologen hebben geschat dat maar liefst 60 stammen zijn er in het Amazone regenwoud die nog moeten om contact te maken met de beschaving Wat is de Wet System in Brazilië? De Braziliaanse rechtssysteem kan complex zijn. Het land is een federatieve republiek, met wetten in de staat, gemeentelijke, en federaal niveau. Met een gecodificeerd rechtssysteem, elk onderdeel van de overheid heeft zijn eigen set van wetten op basis van de specifieke context van die wetten en hoe ze worden toegepast. Een rechtbank systeem helpt om wetten, waarvan advocaten nodig zijn om personen te vertegenwoordigen, zijn af te dwingen.De federale grondwet is het belangrijkste bestuursorgaan component van het rechtssysteem.

Studeer in Brazilië

Wat is de wet Degree in Brazilië? In Brazilië wordt de wet onderwezen als een undergraduate programma. Eenmaal voltooid, zal de student een bachelor 's graad in de rechten te hebben. Het wordt ook gevonden in het privaatrecht scholen. Eventuele juridische graad moet worden geaccrediteerd door de Nationale Commissie van Legal Education van de OAB Federal Counsil. Officieel is de rechtenstudie in Brazilië is een bachelordiploma in Wetten en Sociale Wetenschappen. Een doctor in de rechten, die aanvullend onderzoek nodig is, is ook een optie hier. Het vereist nadere studie en praktische gebruik in het veld. Wet Hoger Onderwijs in Brazilië Brazilië heeft een groot aantal van de wet scholen en, als gevolg daarvan, er zijn veel advocaten aanwezig. In feite, in één van de land 's grootste steden, Sao Paulo, zijn er enkele 222000 advocaten aanwezig. Dit is aanzienlijk minder dan de meeste steden in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk. Echter, er is een reële behoefte aan gekwalificeerde professionals hier omdat veel advocaten zijn minder dan gerenommeerde.De student die als advocaat in Brazilië zal nodig hebben om al zijn of haar studie af te ronden en vervolgens inschrijven voor de cursus of Law programma's op een van de vele scholen, waarvan er meer dan 1000. De student moet dan om af te studeren van die school. Dan, als hij of zij afstudeert, zal de student nodig hebt om een ​​Bar test. Dit is een divers test die erg moeilijk kan zijn. Het wordt beheerd door de Orde van Advocaten van Brazilië. In het algemeen, het educatieve proces duurt ongeveer vijf jaar in beslag. Voor internationale studenten die willen inschrijven voor de wet-programma's in Brazilië, de eerste stap is om te solliciteren naar een van de colleges verwelkomen internationale studenten. Studenten moeten de middelen om te betalen voor zichzelf, waaronder hun volledige opleiding hebben, en zullen moeten een studentenvisum, die de school kan helpen de student om tot stand te brengen. Zoek op lange termijn, is er een behoefte aan gekwalificeerde professionals hier, maar er is volop uitdaging ook.De goed gekwalificeerde student moet zichzelf goed toe te passen met het oog op het juiste niveau van het onderwijs te verkrijgen.

Visa Requirements

All student visas in Brazil are called Temporary Visa IV, or VITEM-IV.

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Student Visa (VITEM-IV)

Prijs en valuta

The prices for student visas to Brazil vary depending on the nationality of the applicant. The following cost can be subject to change:

 • For United Arab Emirates citizens: USD 95
 • For France citizens: USD 140
 • For United Kingdom citizens whose visa validity is up to 180 days: USD 40
 • For United Kingdom citizens whose visa validity exceeds 180 days: USD 195
 • For United States citizens: USD 160
 • For citizens from any other country: USD 40

Wie kan het visum aanvragen?

All foreigners that want to study in Brazil - without any immigration goals or intent to perform paid activities that are not internships - need to apply for a student visa. The main requirement to get a student visa is that you are enrolled at a Brazilian university that is registered with the Ministry of Education in Brazil.

Waar kunt u de aanvraag doen?

At the nearest General Consulate or Brazilian Embassy

You can apply for a student visa to Brazil at the nearest General Consulate or Brazilian Embassy.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

You should consult your Consulate General's website to obtain a student visa application, a list of requirements, and to verify the application process and timetable. Definitely make the appointment with your consulate or embassy as soon as possible.

In order to apply for a VITEM-IV, it is necessary to prepare the following documentation:

 • Applicants passport which cannot expire within 6 months and must have at least two blank pages
 • One Visa Application Form per applicant, generated online
 • Two 3cm x 4cm sized photos
 • Proof of residence within the jurisdiction of the Consular Section of the Embassy for the past 12 months
 • Non-criminal record certificate issued by the applicant's local Police Department for applicants over the age of 18, issued less than 90 days before the application
 • Proof of scholarship, if not, proof of financial capability to pay for the whole duration of the course
 • Proof of enrollment in the institution certifying that the applicant will be attending a course of study, clearly stating the amount of class hours per week
 • Notarized birth certificate or declaration
 • Certificate issued by the previous education institution stating the level of schooling of the applicant
 • Should the applicant be under the age of 18 and not travel with their parents or guardians, a notarized copy of birth certificate sworn translated into Portuguese or English and an Authorization for Brazilian Visa Issuance for Minors signed by both parents or legal guardians at a public notary
 • Health insurance valid in Brazil offering coverage for treatment and hospitalization, or PB4 in case of students from Portugal

Wanneer moet je solliciteren?

The processing time can be quick and only take a couple of days, but this depends on the country.

The VITEM-IV are valid for up to one year at a time, depending on which course the student is enrolled in, and can be renewed as many times as necessary in order for the student to finish the course. The request for extending the visa must be done at a Federal Police Department or at the Ministry of Justice within 30 days before the current visa expires. In order to renew the visa after one year, you will need to show documentation from the university which proves you have reasonable attendance and performance to continue the course.

For interns, the student visa is valid for one year and cannot be renewed.

After the student visa is granted to the applicant, the student has three months to enter Brazil. After entering Brazil, the student has up to 30 days to register with the Federal Police Department of the city in which they will live.

Verwerkingstijd

Werkmogelijkheden

Those who come to Brazil with a VITEM-IV are not allowed to engage in paid activities that are not internships. However, foreign students that are willing to be interns in Brazil are allowed to perform paid activities. For internships of up to four months, there is no need for a formal link with a Brazilian educational institution. For internships lasting longer than four months, a formal link with a Brazilian education institution is mandatory.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?