Zomer taal en Law Institute

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Zomer Taal en Law Institute is een intensieve vier weken training ervaring exclusief voor buitenlandse juridische professionals en studenten. Het instituut is bedoeld om:

  • Introduceren studenten om de praktijk en de studie van het recht in de VS;
  • Bieden studenten met een praktische kennismaking met de Amerikaanse juridisch onderzoek en analyse; en
  • Verbeter Engels taalvaardigheid van leerlingen door middel van een geïntegreerde Engels voor juridische doeleinden programma.

Dagelijks uitgevoerd aan de School of Law, die is gelegen aan de schilderachtige stedelijke campus van de Case Western Reserve University in het culturele centrum van Cleveland's University Circle, het instituut is een geavanceerd programma bedoeld om te verbreden en te polijsten buitenlandse studenten 'al sterke Engels communicatieve vaardigheden, terwijl de introductie ervan in de Amerikaanse common law praktijk en hen voor te bereiden voor de ontberingen van de Amerikaanse wet school studie.

Intensief Engels taalstudie

Engels voor juridische doeleinden is een innovatieve, geïntegreerde en praktisch programma dat het lezen, analyse, onderzoek, schrijven en begrip vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen in de juridische discours benadrukt. De lezingenreeks, advocaat discussiebijeenkomsten en Case Western Reserve methode zal juridische professionals-of van plan om een ​​LL.M. wonen introduceren programma of gewoon verbreden algemene kennis van het Amerikaanse rechtssysteem, aan de praktijk van de wet in de VS Prospective LL.M., SJD, of JD studenten getraind in een buitenlandse onderwijs- en juridisch systeem zal worden ingevoerd om de studie van het recht in de VS. voorafgaand aan het bijwonen van hun respectieve programma's.

Studenten hebben ruimschoots de gelegenheid om een ​​gesprek en begrip vaardigheden oefenen, terwijl vertrouwd te maken met de Amerikaanse klaslokaal dynamiek, met inbegrip van de 'socratische methode. " Het ontwikkelen van taalvaardigheden in een wet-gerelateerde context voor het specifieke doel van de juridische studie en acclimatiseren aan de klas dynamiek geeft studenten een voorsprong en het vertrouwen in het uitvoeren van een Amerikaanse juridische studies programma en de interactie met de Amerikaanse advocaten als juridisch professional.

De Zomer Taal en Law Institute staat open voor elke buitenlandse rechtspersoon professionele en internationale student. In sommige gevallen zal de voltooiing van het instituut een vereiste voor toelating zijn om de buitenlandse Afgestudeerden LL.M. programma aan de School of Law.

Voorbereiding voor rechtsvergelijkende studie

Instructie voor het instituut omvat vier weken cursus, gepland van maandag tot donderdag van 9 uur tot 4 uur, en vrijdag, 9:00 tot 's middags (in totaal 120 contacturen). Alle lessen worden gehouden in de wet school. Omdat we willen dat studenten om het maximale voordeel uit de Summer Taal en Law Institute ontlenen, zullen we de studenten verwachten klassen fulltime, 30 uur per week bij te wonen. Mid-sessie evaluatie en voortgangsrapportages zullen worden uitgegeven, evenals een eindevaluatie en het certificaat van voltooiing.

Twee uurtjes per week zal zich richten op de bereidheid tot wet school door het aanscherpen van de taalvaardigheid door inleidende studie van de fundamentele eerstejaars wet school cursussen. Studenten zullen hun gebruik van de wet-gerelateerde woordenschat en uitdrukkingen te verhogen. Middagsessie zullen materialen en middelen van de juridische bibliotheek en de wet school computerfaciliteiten introduceren. Studenten krijgen onschatbare ervaring in zowel traditionele als elektronische juridisch onderzoek en analyse.

Vrijdagmiddag bieden vrije tijd voor de studenten vertrouwd te maken met de Case Western Reserve University campus en de vele culturele bezienswaardigheden van Cleveland, waaronder de wereldberoemde Cleveland Orchestra, het Cleveland Museum of Art, University Circle, en de Rock and Roll Hall of Fame te worden en Museum.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliv ... Lees meer

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliver the best public interest law opportunities. The magazine also listed us among its first "honor roll of law schools" that deliver the best practical training. Lees Minder