Vrijgezel van wetten met risico

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: Law Society of Scotland

Dit programma, de eerste in zijn soort in Schotland, is ontwikkeld in reactie op de groei van wettelijke regelgeving in alle sectoren en de daarmee samenhangende behoefte aan bedrijfsorganisaties om aan hun nalevingsvereisten te voldoen.

Recente gebeurtenissen, waaronder de wereldwijde financiële crisis en recentelijk de 'Brexit'-stemming, hebben het onzekere en uitbreidende bereik en de mate van risicovolle zaken onderstreept en zo de behoefte aan deskundigheid op het gebied van bedrijfs- en juridisch risico benadrukt. Zo is er een toenemende verwachting dat advocaten proactief zijn in het voorspellen en voorkomen van onethisch en onrechtmatig gedrag in alle samenlevingsgebieden.

Het hoofddoel van het programma, geaccrediteerd door de Law Society of Scotland, is om u te voorzien van de juridische kennis, vaardigheden, waarden en attitudes die nodig zijn voor een carrière bij het verstrekken van zakelijke en juridische risicogespecialiseerde expertise, ofwel als onafhankelijke advocaat , een advocaat of als risicoprofiel binnen een organisatie.

Je krijgt fundamentele kennis van het juridische systeem en de wet van Schotland, die juridische opleiding combineert met studies in het bedrijfsleven en juridisch risicobeheer. Veel afgestudeerden gaan verder met het Diploma in Professionele Juridische Praktijk (PEAT1), die de volgende fase is voor hen die als advocaat willen kwalificeren.

Je carrière

Afgestudeerden mogen verwachten dat hun carriere in de handel en industrie, bankwezen en verzekeringen, management en administratie, overheidsdiensten, juridische beroeps- en adviesdiensten, enz., Evenals in de groeiende consultancy sector volgen. Als alternatief kunnen afgestudeerden beroepen binnen het juridisch beroep volgen als specialisten in het verlenen van diensten in verband met risico's in het algemeen en juridisch risico in het bijzonder.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Inleiding tot juridische systemen en studie, strafrecht en bewijs, publiekrecht, schotswet: mensenrechten, staat en aansprakelijkheid, verplichtingen, vertrouwen

Jaar 2

Handelsrecht, Vaardigheden voor Wettelijke Werkgelegenheid, EU-wet, Recht voor het Gebouw en Natuur Milieu, Hedendaagse Problemen in Risicomanagement

Jaar 3

Juridische Wetenschappen en Sociale Theorie, Het Beheren van Ethiek Compliance en Gedragsrisico, Business Continuity Management en Planning, keuze van twee recht opties en een risicomodule

Jaar 4

Honours Dissertation gecombineerd met keuze uit twee wet opties en twee risicomodules

Toelatingseisen

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Jaar 1

SQA Higher

AABBB inclusief Engels plus Nat 5 Maths bij C

Een level

BBB inclusief Engels / Law PLUS GCSE Maths op C / 4

ILC Hoger

H1, H2, H2, H3, H3, inclusief Engels bij H2 of hoger dan PLUS Maths bij O1

IB-diploma

28 punten moeten Engels en Maths bevatten

BTEC

Niveau 3 Uitgebreid Diploma in een relevant vak bij DDM PLUS Een niveau Engels / Recht bij B PLUS GCSE Wiskunde op C / 4

Engels Taal

Aanvragers waarvan de eerste taal niet Engels is, zal normaal gesproken verplicht zijn om IELTS te houden van een totaal van 7,0 met 6,5 in elk element of equivalent.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

International Pathways

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Beoordelingsmethoden

Onze leer- en onderwijsstrategie is gericht op het uitrusten van onze studenten met de kennis, vaardigheden en attributen om als flexibele, onafhankelijke levenslange leerlingen te werken, terwijl innovatieve en relevante leer en onderwijzen worden ontwikkeld en ingebed, gebaseerd op goed onderzoek en scholarship.

We gebruiken een breed scala aan evaluatietechnieken in de mate, waarvan sommige specifiek zijn ontworpen om de vaardigheden die onze studenten nodig hebben voor de werkplek te verbeteren. Bijvoorbeeld, mock courtroom oefeningen worden over een aantal modules aangenomen, zoals het opstellen van een verscheidenheid aan juridische documentatie. We filmen ook onze leerlingen onder leiding van mock client interviews.

Leer methodes

De verschillende leer- en onderwijsmethoden die we gebruiken, zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat het programma zowel beroepsrelevant en academisch uitdagend is. Een breed scala aan methoden worden gebruikt, waaronder mooting, die gebruik maakt van een speciale ruimte waar de prestaties van de studenten gefilmd en geanalyseerd kunnen worden.

Wij ontwikkelen de digitale geletterdheid van onze studenten; In de module Vaardigheden voor juridische dienstverlening krijgen de studenten de mogelijkheid om samenwerkingsonderzoek te ondersteunen die wordt ondersteund door sociale bookmarking-applicaties of om het gebruik van Twitter te onderzoeken om hun leerervaring te verbeteren. Innovatieve modules zoals mooting en mediation en juridische vaardigheden maken ook deel uit van het curriculum.

Onze studenten hebben de gelegenheid om kredietwaardige werkervaring uit te voeren via onze Professional Links-module. Zij hebben ook de kans om deel te nemen aan de Moedercompetitie van de Studentenwedstrijd, die plaatsvindt in onze speciale mootkamer. De finale van deze wedstrijd wordt gehouden in een werkelijke rechtszaal in Glasgow voor een praktiserende rechter.

Wij bieden inzetbaarheidssessies binnen modules en als op maat gemaakte sessies in samenwerking met de Studentenrechtvereniging. Sessies zijn onder andere: Winnende CV's en Applicaties voor Law Students, Verkrijgen van een stage en Impress in Interview for Law Students.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder