Welkom bij de Amerikaans-Duitse Summer Law School

Breng je zomer door in het hart van Europa

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Justus Liebig University Giessen, de Marquette University Law School en de University of Wisconsin Law kijken ernaar uit studenten van over de hele wereld te ontvangen voor de 12e Amerikaans-Duitse Summer Law School in Giessen.

Het programma combineert hoogwaardig onderwijs met een breed scala aan culturele en sociale activiteiten.

Tijdens de vier weken in Giessen studeren de studenten in een vertrouwde omgeving en ontmoeten ze uitstekende docenten en beoefenaars van over de hele wereld. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om een Duitse taalcursus te volgen die op verschillende niveaus wordt aangeboden.

Studenten kunnen deelnemen aan onze excursies naar de prachtige Europese hoofdsteden, Berlijn en Brussel , en genieten van het prachtige Duitse landschap tijdens onze Rijndal- reis.
Het programma wordt aangevuld met verschillende optionele sociale evenementen , zoals sport, een zomerbarbecue en de accommodatie in een hotel met ontbijt .

Kerngegevens

  • Programma datum: 18 juli - 15 augustus 2020
  • Lengte: 4 weken

Credits: 3 ECTS-credits per cursus voor het succesvol behalen van het academische programma 3 ECTS-credits voor de geslaagde deelname aan de optionele Duitse taalcursussen

Onderwerpen
  • Internationaal economisch recht
  • Comparative Constitutional Law
  • Bedrijfsethiek en mensenrechtenwetgeving
  • Internationaal intellectueel eigendomsrecht

Een optionele Duitse taalcursus wordt ook aangeboden.

  • Prijs: 1900 €

De prijs is inclusief alle cursusmaterialen en een aanvullende literatuurlijst, de accommodatie in gedeelde slaapkamers (hotel, een badkamer) incl. ontbijt, ziekte-, ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering, gratis openbaar vervoer in Giessen en excursies naar Brussel en Berlijn, evenals de meeste sociale evenementen.

Testimonials SLS Giessen

Hana Karawia, Egypte, wet

"De Summerschool was in hoge mate nuttig voor mij omdat het me blootlegde aan essentiële rechtsgebieden die belangrijk zijn voor mijn toekomstige carrière en voor internationale studenten met wie ik me heb gemengd. Ik heb theoretische en praktische juridische kennis opgedaan, evenals culturele kennis van mijn internationale collega's. "

Jayanti Mishra, India, Law

"Mijn deelname aan de zomerschool was een verrijkende en educatieve ervaring voor mij, zowel academisch als persoonlijk heb ik veel kennis opgedaan (dankzij de geweldige leraren!), Vrienden gemaakt voor het leven en goede herinneringen verzameld die ik zal koesteren voor altijd."

Francis Sinsai, Gambia, Internationaal publiekrecht

"Als je twijfelt of je wel of niet meedoet, aarzel dan niet! Pak je koffers en zet je schrap voor een maand lang belonende ervaringen! Het programma had een indrukwekkend evenwicht tussen academische en sociale activiteiten. En het beste van alles, de vrienden die ik hier heb gemaakt maakte het zomerprogramma het meest lonend. "

Marcelle B. Cortiano Nagakura, Brazilië, rechten, IE-recht en vergelijkend constitutioneel recht

"Toen ik ging studeren voor cursussen zomerwetenschappen, was ik van plan naar Engeland of de VS te gaan, maar toen vond ik SLS Giessen en het was een dankbare verrassing." De hele structuur van de cursus is zeer indrukwekkend en de kwaliteit van de lessen en professoren gaat boven elke verwachting die ik eerder had, dus over het algemeen kan ik zeggen dat de SLS absoluut een geweldige ervaring was, en een essentieel onderdeel van mijn leven en toekomstige carrière. "

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op September 13, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juli 18, 2020
Duration
4 weken
Voltijd
Prijs
1,900 EUR
inclusief accommodatie en excursies
Deadline
Mei 31, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 18, 2020
Einddatum
aug 15, 2020
Aanmeldingslimiet
Mei 31, 2020

Juli 18, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Mei 31, 2020
Einddatum
aug 15, 2020

Study Law in Giessen