Uit twee jaren bestaande Master of Laws (LLM) Degree

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Uit twee jaren bestaande Master of Laws (LLM) Degree

De tweejarige Master of Laws (LLM) van USC Gould geeft je de mogelijkheid om een jaar lang basiscomponenten van het Amerikaanse rechtsstelsel te leren en juridisch Engels te leren kennen voorafgaand aan één jaar LLM-studies.

Tijdens het eerste jaar ontvang je een academische opleiding in juridisch lezen en begrijpen, case briefing, juridische analyse en meer terwijl je je Engelse vaardigheden verbetert. Kleine, gepersonaliseerde lessen geven je de mogelijkheid om je aan te passen aan het leven in de VS en het bijwonen van USC.

Na succesvolle afronding van het eerste jaar ontvangt u een certificaat in US Legal Studies en wordt u ingeschreven in USC Gould's LLM-programma.

Waarom kiezen voor de twee jaar verlengde LLM bij USC Gould?

Erkend door LLM Guide als een van de 'Top 10 LLM-programma's in Californië', versterkt ons tweejarige LLM-curriculum in het eerste jaar je vloeiend Engels, terwijl het je voorbereidt om te slagen in de LLM-graad bij USC Gould. In het tweede jaar biedt ons tweejarig LLM u een grondige basis in de Amerikaanse wetgeving, terwijl u kritisch denken en praktische probleemoplossing stimuleert.

Wanneer je je bij USC Gould aansluit, word je onderdeel van een dynamische en gevarieerde community van rechtsscholen, word je gevoed door een faculteit en adviseurs van wereldklasse, word je lid van kleine en collegiale klassen en word je lid van het wereldwijde Trojan Family-netwerk van meer dan duizend LLM alumni en tienduizend wet alumni.

Ons kantoor van internationale diensten biedt extra middelen om u te helpen met visum- en andere vereisten voor studeren in de VS.

verkiesbaarheid

Om in aanmerking te komen voor toelating tot onze tweejarige uitgebreide LLM, moet u uw eerste licentiaatsdiploma (LLB of het equivalent daarvan) buiten de Verenigde Staten hebben verdiend.

Laatst bijgewerkt op May 2019

Over de school

USC Gould is an elite law school committed to academic excellence. Our success is comprised of a world-class faculty, a close-knit and diverse student body, a well-situated campus, an interdisciplinar ... Lees meer

USC Gould is an elite law school committed to academic excellence. Our success is comprised of a world-class faculty, a close-knit and diverse student body, a well-situated campus, an interdisciplinary curriculum, and a supportive alumni network. Lees Minder
Zuid-Los Angeles