Filter
SJD
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk, Beste SJD

De hoogste graad in de rechten wordt vaak aangeduid als een SJD (ook JSD), dat is de afkorting van de Latijnse Scientiae Juridicae Doctor (Juridicae Scientiae Doctor). Dit vertaalt zich naar Doctor of Legal Science of Doctor of Science of Law. In de VS, waar de graad het meest voorkomt, is de SJD het equivalent van een PhD in de wet. SJD's worden meestal voltooid nadat een student of jurist een Bachelor of Law (LLB) en / of een Master of Law (LLM) heeft afgerond.

Als een doctoraat is een SJD bedoeld voor studenten met een passie voor juridische beurs die carrière in de academie of als ambtenaren willen volgen. SJD-kandidaten zullen naar verwachting aanzienlijke bijdragen leveren bij hun onderzoek naar de bestaande juridische kennis. De conferentie van een SJD komt voor nadat een kandidaat succesvol een belangrijk onderzoek heeft afgerond.In de meeste SJD-programma's omvat de succesvolle voltooiing zowel de indiening van een proefschrift van publiceerbare kwaliteit als een mondelinge verdediging van het onderzoek van de kandidaat.

Om een ​​SJD uit te voeren, moeten potentiële kandidaten op hun gekozen programma solliciteren en hun bekwaamheid voor juridisch onderzoek aantonen. Hoewel sommige programma's kandidaten accepteren die alleen een LLB bevatten, vallen veel van aanvragers om een ​​LLM of een andere wetenschappelijke diploma op niveau te hebben afgerond.

SJD's zijn prestigieuze en strenge studietrajecten. De meeste SJD's worden binnen drie jaar afgerond. Succesvolle SJD kandidaten kunnen verwachten te werken als academici of juridische professoren, of in hoge posities binnen het openbaar kantoor of de overheid.

U kunt meer leren over Doctorates in de juridische wetenschappen door meer te lezen over de onderstaande programma's.Gebruik het contactformulier op de afzonderlijke programma's om contact op te nemen met de toelatingsambtenaren van de programma's voor meer informatie over eisen en applicaties.

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

UConn School of Law

Kandidaten toegelaten tot het doctoraat moet de mogelijkheid hebben om origineel onderzoek en relevante academische of professionele op een hoog intellectueel niveau, die ... [+]

Het promotieonderzoek Law (SJD) is ontworpen voor degenen die hebben aangetoond bewijs van academische potentieel superieur en die zijn gepleegd, of op zoek zijn naar een carrière in de universiteit, overheidsdiensten of juridische studies voort te zetten. Kandidaten toegelaten tot het doctoraat moet de mogelijkheid hebben om origineel onderzoek en relevante academische of professionele op een hoog intellectueel niveau, die eindigt met de indiening van een proefschrift uit te voeren hebben.

Met zeldzame uitzonderingen, in het algemeen niet toe te geven meer dan een of twee kandidaten per studiejaar, zodat voldoende voor de veeleisende taak van het succesvol afronden van een proefschrift doctoraal hulp te verzekeren. Bij de beoordeling van aanvragen, wordt de voorkeur gegeven aan afgestudeerden van de master van het recht in onze eigen school, hoewel de aanvragen van buitenlandse studenten zijn welkom. ... [-]

Verenigde Staten Hartford
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Suffolk University Law School

De Doctor Juridische Wetenschappen (SJD) graad is een post LL.M. diploma dat wordt uitgereikt na de voltooiing van een diepgaande, publicatie-kwaliteit, dissertatie die e ... [+]

De Doctor Juridische Wetenschappen (SJD) graad is een post LL.M. diploma dat wordt uitgereikt na de voltooiing van een diepgaande, publicatie-kwaliteit, dissertatie die een originele en creatieve bijdrage aan de juridische literatuur maakt.

Een SJD kandidaat moet in residence voor een academisch jaar gedurende welke tijd moet hij / zij een ontmoeting met zijn of haar Voorzitter Commissie op regelmatige basis (minstens een keer per maand) om de voortgang van de kandidaat en toekomstige stappen in het onderzoek te bespreken. De kandidaat moet op gezette tijden schriftelijke ontwerpen onder de commissievoorzitter voor herziening, commentaar, en herziening. De kandidaat moet ook periodiek overleg met de overige leden van de commissie voor onderzoek advies en feedback over het schrijven van vooruitgang. ... [-]

Verenigde Staten Boston
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
SMU Dedman School of Law

De graad van Doctor of Juridical Science (SJD) is de hoogste postdoctorale rechtenopleiding die wordt aangeboden door de Dedman School of Law. De SJD is in de eerste plaa ... [+]

De graad van Doctor of Juridical Science (SJD) is de hoogste postdoctorale rechtenopleiding die wordt aangeboden door de Dedman School of Law. De SJD is in de eerste plaats een onderzoeks- en schrijfgraad (in tegenstelling tot een cursusgerichte graad zoals de LL.M.-graad) waarin de SJD-kandidaat een uitgebreid juridisch onderzoek op postacademisch niveau uitvoert met het oog op het indienen van een aanvaardbaar proefschrift van publiceerbaar kwaliteit binnen een periode van vijf jaar. Dit programma is bedoeld voor hooggekwalificeerde kandidaten die op zoek zijn naar een juridische academische carrière of een beleidsgerichte overheids- of intergouvernementele positie op hoog niveau.

... [-]
Verenigde Staten Dallas
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands