LAWSTUDIES

Doctor of Juridicial Science in Interdisciplinair recht 2020

Een doctor in Juridische Wetenschappen, of SJD, is een geavanceerde juridische graad waar je voor kunt studeren na het afronden van een bachelor- of masteropleiding, meestal in de rechten. Deze graad vereist veel onderzoek naar huidige en historische juridische praktijken.

Wat is een SJD in de interdisciplinaire wetgeving? Deze cursus duurt doorgaans vijf jaar van onderzoek en schrijven. Het einddoel is een proefschrift over de kwaliteit van de publicatie dat je presenteert en verdedigt voor de schoolfaculteit met expertise in de door jou gekozen focus. Als student die dit diploma volgt, kies je normaliter een concentratie, zoals de werking van juridische instellingen of de impactwetten op cultuur en samenleving. Veel van je tijd zou besteed worden aan onderzoek en lezen, met heel weinig cursussen.

Sommige levensvaardigheden die je tijdens dit programma kunt verwerven, zijn onder meer een lange aandachtsspanne, begrijpend lezen en communicatie. Als je hebt geleerd je te concentreren voor lange periodes, kun je gemakkelijker moeilijke problemen aanpakken. Begrijpend lezen en communiceren zijn handig voor het aangaan van gesprekken.

Als postgraduaat kan een SJD worden gefinancierd met een stipendium of fellowship. De volledige kosten zijn afhankelijk van hoe lang je studeert, van de school die je kiest en of je full- of parttime gaat. Plan uw budget een paar jaar van tevoren, want een SJD kan vijf of meer jaar duren.

Hoewel een SJD een licentiaatsdiploma is, kan de carrière die je volgt, bestaan ​​uit recht, onderwijs, diplomatie, regulering of bestuur. Als je een finale doel in gedachten hebt, zoals het zijn van een gerechtshof van het Supreme Court in een land of staat, kies dan een startpositie in dat gebied. Sommige functietitels waarnaar moet worden gezocht zijn juridisch assistent, general counsel, universitair hoofddocent en adviserend adviseur.

Interdisciplinaire wetgeving wordt onderwezen op vele wetsscholen en grote universiteiten. Als u bereid bent te verhuizen, kunt u uw zoekopdracht uitbreiden buiten de scholen die het dichtst bij u in de buurt zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Interdisciplinair recht Filter

Doctor of Juridical Science (SJD)

SMU Dedman School of Law
SJD
aug 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
5 jaren
Engels
Campus

De graad van Doctor of Juridical Science (SJD) is de hoogste postdoctorale rechtenopleiding die wordt aangeboden door de Dedman School of Law. De SJD is in de eerste plaats ee ...

Lees meer