LAWSTUDIES

2 SJD in Studies bestuursrecht 2020

De afkorting voor een Doctor of Juridical Science, SJD, komt van de Latijnse naam, Scientiae Juridicae Doctor. Deze geavanceerde juridische opleiding is bedoeld voor diegenen die een bachelor of licentiaat in de rechten hebben behaald. Het behalen van deze graad vereist een aanzienlijke hoeveelheid tijd en onderzoek.

Wat is een SJD in bestuursrechtelijke studies eigenlijk? Deze graad wordt toegekend nadat je genoeg studie hebt afgerond om een ​​proefschrift over de kwaliteit van de publicatie te schrijven en te verdedigen. Als je ervoor kiest om dit onderwerp te bestuderen, ga je niet naar de gebruikelijke route van sit-down klassen. In plaats daarvan heeft u een adviseur die u helpt bij het begeleiden van uw studies. Op sommige scholen wordt deze adviseur ook een commissievoorzitter genoemd en hij of zij zal aanwezig zijn voor uw proefschriftverdediging.

Sommige belangrijke levensvaardigheden zijn nodig voor deze graad, inclusief organisatie, uithoudingsvermogen en begrijpend lezen. Je kunt organisatie en uithoudingsvermogen toepassen op je dagelijkse taken om tijd te besparen en efficiënter te zijn, terwijl begrijpend lezen handig is bij het maken van een aankoop waarvoor een schriftelijk contract is vereist.

Een SJD duurt vele jaren om te voltooien en kan elk jaar bijdragen aan de totale kosten. Als postgraduaat kun je in aanmerking komen voor financiële steun of een stipendium. Neem contact op met scholen die je diploma aanbieden voor meer informatie.

Een SJD is een veelzijdige graad die je op verschillende banen kan voorbereiden. Een beslissing die je moet nemen, is of je een carrière in de academische wereld wilt opzoeken. Als een juridische PhD, kan deze opleiding je kwalificeren om les te geven op universitair niveau. Een SJD kan je ook kwalificeren voor banen buiten de academische wereld, zoals een regulator of een algemene advocaat.

Bestuursrechtklassen zijn te vinden in veel landen en zelfs online. Maak een lijst van wat u van een school wilt om uw zoekopdracht te verfijnen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Studies bestuursrecht Filter

Doctor in de rechtswetenschappen (SJD)

Suffolk University Law School
SJD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
02 mrt 2021
Engels
Campus

De Doctor of Juridical Science (SJD) graad is een post LL.M. diploma dat wordt toegekend na voltooiing van een diepgaande, publicatiekwaliteit proefschrift dat een originele e ...

Lees meer

Doctor in de rechten (SJD)

康涅狄格大学
SJD
<
Voltijds
Engels
Campus

Kandidaten toegelaten tot het doctoraat moet de mogelijkheid hebben om origineel onderzoek en relevante academische of professionele op een hoog intellectueel niveau, die eind ...

Lees meer