Rechtvaardigheid studies diploma - rechtshandhaving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Justice Studies Diploma - Rechtshandhaving

Je zal een essentieel onderdeel van het systeem dat aan de basis van onze samenleving, een verschil maken op het gebied van justitie en uw gemeenschap. U zult de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​carrière in de verschillende gebieden van de rechtshandhaving, waar elke dag biedt een unieke en spannende uitdagingen aan te gaan leren.

Deze 16-maand (4 semesters) Diploma programma bereidt je voor op een boeiende carrière binnen het gebied van de rechtshandhaving als een politieagent, sheriff, RCMP officier, of de grens diensten officer. Momenteel dienen en onlangs gepensioneerde politieagenten deel uitmaken van het team van voorbeeldige instructeurs inzetten om u te helpen slagen. Alle Justitie Studies studenten nemen dezelfde reeks cursussen in jaar 1 (strafrecht, psychologie, sociologie en criminologie) en neem cursussen specifiek zijn voor hun specialisatie in jaar 2: Youth Justice, Law Enforcement of Correctional Studies.

wet

WERKGELEGENHEID

Politieagent, RCMP Officer Marechaussee lid, Border Services Officer, Fish and Wildlife Officer, Commercial Vehicle Enforcement Officer, en Statuten Enforcement Officer: U vindt een breed scala van carrière mogelijkheden voor u open met dit diploma te hebben.

PROGRAMMA DUUR

16 maanden (4 semesters)

TOELATINGSEISEN

  • High School Diploma met een creditcard in het Engels 30-1 of 65% in het Engels 30-2 of gelijkwaardig

OR:

  • Succesvolle afronding van de Algemene Gelijkwaardigheid Development test met een standaard score van 520 in de taalkunde: lezen en schrijven

OR:

  • Bevredigende resultaten op de BVC Admissions Test Extra Requirement
  • Een actuele Politie Informatie Check (PIC) met een kwetsbare sector Search (VSS) dat volledig duidelijk.

Engels taalvaardigheid Eis

  • Zie Engels Taalvaardigheid Eisen voor details.

OVERDRAAGBAARHEID

Bow Valley College heeft een aantal van de overdracht overeenkomsten met andere vooraanstaande Canadese hogescholen en universiteiten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be.

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be. Lees Minder