Rechtsdocent (juris dokter)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het wetenschapsprogramma van UA & P geeft opleiding in standaardcompetenties die van advocaten worden verwacht, zoals juridische redenering en advocacy. Naar aanleiding van de wereldwijde trends op het gebied van juridisch onderwijs, en geholpen door integratie binnen de UA & P en binnen de School of Law and Governance, wordt in het juridisch programma steeds meer interdisciplinaire en internationale perspectieven aangenomen.

Dit is een vierjarige cursus in de wet die voldoet aan alle overheidseisen voor degenen die zich toeleggen op de toelating tot de bar. Het vereist een eerdere voltooiing van een bacheloropleiding.

Tenzij vrijgesteld, dienen de aanvragers de Filippijnse Wetenschool Toelatingstest (PhilSAT) te nemen.

De aanvragen worden alleen verwerkt na indiening van het origineel van het certificaat van bekwaamheid (COE) die de kandidaat's PhilSAT-score / rating bevat, of vrijstelling van PhilSAT.

Aanvragers worden aangemoedigd hun applicaties in te dienen zodra zij hun COE of PhilSAT-vrijstelling hebben.

Om deel te nemen aan de eerste partij van de geïnterviewden, moeten de aanvragers uiterlijk 10 juni 2017 hun aanvraag indienen voor het JD-programma van UA & P. Zie hieronder voor de aanvraagprocedure, aanvraagfooi, enz.

Aanvraagprocedure

Aanvragers dienen twee (2) exemplaren van het behoorlijk ingevulde JD-aanvraagformulier (pdf / doc) aan de School of Law and Governance op de 7e verdieping APEC Communications Building in te dienen samen met een (1) kopie van de volgende bijlagen: - Certificaat van In aanmerking te komen (Met PhilSAT score / cijfer) - Fotokopie van het college afschrift van records of score van cijfers - Voor afgestudeerden: Certificering van kandidatuur voor afstuderen van hun griffier - Voor afgestudeerden en professionals: Fotokopie van college diploma - Bewijs van betaling van inschrijvingsgeld (zie Tarieven hieronder) De Juridische Onderwijsraad vereist dat wetenschapsaanvragers een algemeen gewogen gemiddelde van 2,5 of 80% of gelijkwaardig in de vooropleiding hebben.

Aanvraagkosten

  • PhilSAT van 60 of hoger: P500.00 - PhilSAT van 45 tot en met 60: P800.00 - Honour afgestudeerden binnen vijf (5) jaar na afstuderen van de voorgerechtskursus, en UA & P geleerden: Gratis

Hoe te kwalificeren

Applicanten met een PhilSAT rating van 60 of hoger zullen gepland worden voor een interview. Degenen met een PhilSAT rating van 45 tot onder 60 moeten eerst een schriftelijke essay test afleggen om te bepalen of ze in aanmerking komen voor een interview. Degenen met een PhilSAT rating onder 45 hoeven niet van toepassing te zijn.

Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

The University of Asia and the Pacific (UA&P) is a private, not-for-profit institution of higher learning that offers some of the most outstanding academic programs in Asia. It provides a powerful ... Lees meer

The University of Asia and the Pacific (UA&P) is a private, not-for-profit institution of higher learning that offers some of the most outstanding academic programs in Asia. It provides a powerful combination of liberal education and professional specialization. The formation of UA&P students is facilitated by an environment conducive to learning, qualified and dedicated teachers, a superior faculty-to-student ratio, and well-maintained facilities. Lees Minder