Centrum voor Recht en Samenleving

Als je weet dat je wilt een advocaat zijn, of gewoon over te denken, is Cornell Universiteit van het Centrum voor Recht en Samenleving ontworpen om u te helpen. Door middel van een verscheidenheid aan activiteiten en opzettelijke pre-professionele begeleiding, onze pre-rechtenstudenten in staat zijn om een ​​goede beslissing te nemen over het gaan rechten studeren na het afstuderen.

Studenten die actief betrokken zijn bij de wet school toelating proces krijgen ook directe begeleiding en steun van docenten en personeel als zij het recht van scholen te selecteren, toepassen en beslissen waar te wonen.

Gedurende hun tijd op de heuveltop, pre-rechtenstudenten ook ontwikkelen en verfijnen van professionele vaardigheden die hen in staat om succesvol te zijn in het leven na de universiteit.

Pre-rechtenstudenten volledige academische majors over de verschillende disciplines beschikbaar op de campus. Recent afgestudeerden hebben gestudeerd in de politiek, economie en bedrijfskunde, biologie, vrouwenstudies, Engels, filosofie, etnische studies, geschiedenis, sociologie, en kinesiologie.

De co-curriculaire aspecten van het Centrum voor Recht en Samenleving een aanvulling op de uitzonderlijke liberal arts onderwijs aan het College. Deze activiteiten omvatten:

  • een landelijk concurrerende schijnproces team,
  • een undergraduate hoofdstuk van Phi Alpha Delta internationaal recht broederlijkheid,
  • mentoring kansen met Cornell alumni en vrienden,
  • een on-campus LSAT prep cursus,
  • wet-gerelateerde sprekers en workshops, en
  • Cornell-gesponsorde wet school tours.

Over het Centrum

Liberal arts programma Cornell College, met zijn nadruk op het opleiden van studenten om kritisch effectief lezen, rede en duidelijk te communiceren, heeft een geschiedenis van het voorbereiden van studenten om te slagen in de wet school en als juridische professionals. Consistent met het beste advies van de wet scholen zelf, Cornell heeft geen formele "pre-law" grote en geen specifieke lijst van verplichte vakken. Echter, Cornell Center for Law and Society biedt een uitgebreide set van middelen te begeleiden en voor te bereiden studenten voor op een succesvolle toelating rechten studeren en een loopbaan in de advocatuur.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020