Postgraduate Diploma in Legal Practice (LPC)

Manchester Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postgraduate Diploma in Legal Practice (LPC)

Manchester Metropolitan University

Overzicht

Onze juridische praktijkcursus (LPC) aan de Manchester Law School geeft je de essentiële training die je nodig hebt om je voor te bereiden op het leven als advocaat. Onze klantgerichte LPC geeft u de juridische kennis, vaardigheden en commercieel inzicht om te gedijen in de huidige markt, waarbij de nadruk ligt op het simuleren van realistische juridische scenario's.

De cursus is zowel praktisch als interactief, met behulp van workshops en effectieve lesmethoden ondersteund door online materialen, om u te helpen praktische en theoretische vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn voor de juridische praktijk. Je leert vanaf het begin hoe je moet denken en je gedragen als een juridische professional.

Als u uit het VK of de EU komt, kunt u in aanmerking komen voor een postgraduate lening om uw studies te financieren als u kiest voor de gecombineerde cursus voor juridische oefeningen (LPC) en LLM, de LLM in juridische praktijk (volledige prijs). Voorwaarden zijn van toepassing.

Kenmerken en voordelen van de cursus

Specialistische LPC-faciliteiten

De Law School erkent het uitdagende karakter van de opleiding tot solicitor en biedt een aantal gespecialiseerde faciliteiten voor het gebruik van studenten in het LPC-programma. Studenten profiteren van gespecialiseerde postdoctorale studie gebieden, LPC studie suite en juridische bibliotheken. Er is ook een onechte rechtszaal in de Law School.

Practitioner Mentor Scheme

Specifiek voor LPC-studenten aan Manchester Law School, helpt deze regeling je om een ​​directe link te leggen met iemand in de praktijk die je kunt benaderen voor advies en vragen.

Concurrerende cursuskosten

Onze LPC-kosten zijn goedkoper dan die van andere aanbieders. We bieden alumnikortingen aan voormalige LLB- of Graduate Diploma in Law-studenten.

Pro Bono

Manchester Law School biedt uitstekende Pro Bono-mogelijkheden, waardoor studenten vrijwillig juridisch werk kunnen doen bij veel organisaties. Onze toegewijde loopbaanadviseur biedt hulp bij het initiëren van nieuwe links naar het beroep. Je krijgt ook ondersteuning met een loopbaan van je docenten en je hebt de mogelijkheid om je links te vergroten op onze vele evenementen, waaronder externe sprekers en lokale en nationale bedrijven.

Prijswinnende facultaire omgeving

Bij Manchester Law School heeft u toegang tot een uitstekend faculteitsgebouw met ruime studie- en IT-zones, laptop-balies, cafés en coffeeshops en gratis WiFi. U zult ook profiteren van zeer moderne faciliteiten op onze bloeiende campus, in het hart van de tweede stad van het Verenigd Koninkrijk.

Cursus details

Ontworpen om u voor te bereiden op het leven als advocaat, richt de LPC van de Manchester Law School zich op het simuleren van realistische juridische situaties, zodat u leert hoe u denkt en zich gedraagt ​​als een juridische professional.

De LPC wordt geleverd in onze speciaal gebouwde Law School door een zeer ervaren academisch team met een verscheidenheid aan juridische professionele achtergronden. Je collegegeld zal worden geleverd via een combinatie van methoden, voornamelijk workshops en elektronisch leren.

Door de identiteit van een advocatenkantoor te simuleren, werkt u door middel van transactionele casestudy's, die zijn ontworpen om realistische juridische uitdagingen en scenario's weer te geven. Met deze aanpak leert u vaardigheden zoals het interviewen van klanten, het schrijven van adviesbrieven, het voorbereiden van juridische documenten en het verschijnen van rechtszaken.

U krijgt de kans om uw juridische vaardigheden aan te scherpen door deel te nemen aan een van onze vrijwillige wettelijke werkschema's die pro deo juridische diensten aanbieden aan mensen in nood. Manchester Law School biedt ook competitieve stages voor succesvolle kandidaten die essentiële werkervaring bieden.

Typische eenheden van studie kunnen omvatten

JAAR 1

Fase 1: Verplichte Core-eenheden

Alle verplichte kerneenheden stellen succesvolle studenten in staat om te voldoen aan de leerresultaten die zijn gespecificeerd door de regulerende instantie voor advocaten.

 • Zakelijk recht en praktijk
 • Eigendomsrecht en praktijk
 • Burgerlijke en strafrechtelijke geschillen
 • Professioneel gedrag en regelgeving
 • Solicitors 'Accounts
 • Testamenten en administratie van landgoederen
 • schrift
 • Het opstellen van
 • Praktisch juridisch onderzoek
 • Interviewen en adviseren
 • voorspraak
 • belasting

Fase 2: keuzevakken

Er zijn een aantal eenheden beschikbaar om uit te kiezen, zodat u uw leren kunt afstemmen op uw carrièreambities en wettelijke interesses. Je moet drie keuzevakken bestuderen. De inhoud van elke keuzelijst is ontworpen om praktische relevantie te garanderen.

 • Geavanceerde strafrechtelijke geschillen
 • Handelsrecht
 • Commerciële geschillen
 • Commercieel vastgoed
 • Bedrijfspraktijk
 • Arbeidsrecht en praktijk
 • Familierecht en praktijk
 • Immigratie wet
 • Media- en entertainmentwetgeving
 • Letselschade
 • Testamenten, Probate en Estate Planning.

LET OP: De levering van elk keuzevak is afhankelijk van de vereiste dat er voldoende studenten moeten zijn die ervoor kiezen om het te bestuderen.

Toelatingseisen

Om u in te schrijven voor de LPC, moet u ons ervan verzekeren dat u over een kwalificerende rechtenstudent of GDL-kwalificatie beschikt, of uitzonderingen die zijn verleend door de Solicitors Regulation Authority (SRA). Je hebt normaal gesproken een Britse graad of internationale equivalent. Internationale studenten kunnen terecht op MMU .ac.uk / international.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,500 GBP
Britse en EU-studenten: voltijds: £ 10.500 per jaar. Part-time: £ 2625 per 30 studiepunten bestudeerd per jaar. Niet-EU- en Channel Island-studenten: voltijds: £ 14.500 per jaar. Part-time: £ 3625 per 30 bestudeerde studiepunten per jaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates