Postgraduate Diploma in Legal Practice (LPC)

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Onze LPC biedt u de essentiële training die u nodig hebt om een ​​gekwalificeerde advocaat te worden, waardoor u de juridische kennis, vaardigheden en commercieel inzicht krijgt om te gedijen in de huidige markt. We voorzien u van meer dan alleen juridische kennis - we richten ons op de all-round juridische vaardigheden en het commerciële bewustzijn dat werkgevers zoeken.

Het Postgraduate Diploma in de Juridische Praktijk , bekend als de Legal Practice Course (LPC), is uw brug tussen de academische wereld en het professionele leven in een advocatenkantoor. Het is geen toeval dat de LPC van BPP University de eerste keuze is van vele vooraanstaande advocatenkantoren die hun stagiairs uitsluitend sturen om met ons te studeren. We worden door deze bedrijven boven andere wetscholen geselecteerd vanwege de professionele relevantie van ons onderwijs en de ontegenzeglijk hoge standaard van ons onderwijs, faciliteiten en materialen.

Door ervoor te kiezen je LPC bij BPP University te studeren, heb je de best mogelijke start van je juridische carrière:

 • Vul uw kwalificatie aan voor een LLM Commercial Legal Practice of LLM Professional Legal Practice zonder extra kosten
 • Voeg waarde en focus toe aan uw LPC door het bijwonen van gratis extra workshops en evenementen van onze docenten in samenwerking met toonaangevende advocatenkantoren om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de praktijk
 • Flexibele studie volgens uw schema: fulltime, parttime of fast-track, over drie startdatums en zeven locaties in het stadscentrum
 • Leer van gekwalificeerde advocaten, advocaten en rechters die kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw juridische carrière - al onze docenten oefenen nog steeds en hebben links naar kamers, advocatenkantoren en interne teams op elk niveau

Het Postgraduate Diploma in Legal Practice wordt uitgereikt door BPP University en is geautoriseerd door de reguleringsinstantie van de advocaten (SRA).

Hoe toe te passen:

 • Full-time en fast-track applicaties moeten worden gedaan via de Central Applications Board (CAB)
 • Deeltijdse aanvragen moeten rechtstreeks worden ingediend bij BPP University

Bereid je voor op oefening

Het LPC-onderwijs is zakelijk gericht om de vraag van het beroep naar commercieel bewuste cursisten weer te geven. Onze LPC is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende advocatenkantoren en is innovatief, dynamisch en marktleidend.

Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw LPC haalt, geven we les in kleine groepen door ervaren docenten die gekwalificeerde juristen zijn. Wij geloven in het bieden van een hoog niveau van interactie tussen docent en student, en tijdens uw studie zult u de steun hebben van een toegewijde persoonlijke tutor en kunt u zich aanmelden voor een-op-een begeleiding.

Gratis Masters herladen

Waarom zou u weglopen met de standaard LPC wanneer u uw Postgraduate Diploma gratis kunt aanvullen met onze LLM Commercial Legal Practice of LLM Professional Legal Practice?

Ontwikkel het geavanceerde commerciële en zakelijke inzicht dat bedrijven eisen en zorg ervoor dat u zich onderscheidt van de rest met onze LLM Commercial Legal Practice. Naast het Postgraduate Diploma in juridische praktijk, voltooit u twee aanvullende bedrijfsmodules waarmee u een geavanceerd begrip kunt ontwikkelen van de zakelijke en strategische omgeving waarin klanten en advocatenkantoren opereren en de vaardigheden om deze kennis te gebruiken binnen de juridische praktijk.

Of converteer uw Postgraduate Diploma naar een volledige Master's degree in slechts 15 weken met onze LLM Professional Legal Practice. Om dit te doen, moet je een onderzoeksproject voltooien. U kunt kiezen uit een ruime keuze aan specialistische onderwerpen uit onze volledige LLM-programma's, zoals handelsrecht, financiële regelgeving en compliance, islamitisch financiën en ondernemingsrecht, en transnationale criminele rechtvaardigheid en u kunt uw onderzoeksproject zelfs online voltooien (van overal ter wereld), tot vijf jaar na het starten van de LPC.

Verbeter uw inzetbaarheid

Vanaf het moment dat u uw plaats op onze LPC aanvaardt, heeft u toegang tot onze carrièreservice, die biedt:

 • Toepassingsreviews voor opleidingscontracten en plaatsingen bij advocatenkantoren, bedrijven en de non-profitsector

 • Ondersteuning bij onderzoeksbureaus

 • Advies over cv's en sollicitatiebrieven

 • Hulp bij het voorbereiden van interviews en advies van het assessmentcentrum

 • Nep interviews

 • Advies over alternatieve loopbanen

Je zult nooit een raadsessie met lege handen verlaten. Samen zullen we een carrièreplan opstellen met details over de stappen die u moet nemen om uw carrièredoelstellingen te bereiken.

Je krijgt ook een LPC-tutor toegewezen die je kan adviseren voordat je cursus begint. Hun professionele ervaring kan u helpen als u op zoek bent naar een trainingscontract voordat u aan het LPC-programma begint.

Employability Week

Dit is een geweldige kans voor u om uw professionele vaardigheden te ontwikkelen en uw persoonlijk merk te verbeteren om u voor te bereiden op uw juridische carrière. Alle studenten van de LLM Legal Practice krijgen een rooster om deel te nemen aan drie verplichte workshops die essentiële tips geven over hoe je de eerste week in een advocatenkantoor moet omgaan en je commerciële bewustzijn kunt ontwikkelen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om een ​​breed scala van optionele workshops bij te wonen, ontworpen en geleverd in samenwerking met toonaangevende advocatenkantoren.

Flexibele opties die bij uw levensstijl passen

Je kunt ervoor kiezen om je LPC full-time, parttime of op een fast-track basis te bestuderen. Er zijn drie startdata gedurende het hele jaar in januari, augustus en september, afhankelijk van de door u gekozen studiewijze, zodat u kunt beginnen met studeren op een tijdstip dat u uitkomt.

Voltijd en parttime

Onze full-time en part-time programma's zijn ontworpen om te passen bij uw levensstijl. Afhankelijk van welk centrum u kiest en uw startdatum, kunt u in sommige centra kiezen uit verschillende modi en tijdschema-opties. Met ons full-time programma kun je twee, drie of vier dagen per week studeren en ons deeltijdprogramma is afgestemd op je andere verplichtingen, zoals werk en gezin, met dag-, avond- en weekendopties en alle lessen die worden gegeven online voor maximale flexibiliteit.

Fast-track (alleen in Londen)

BPP University was de eerste leverancier die een fast-track LPC aanbood. Beschikbaar over zeven maanden, in plaats van negen, biedt dezelfde hoge niveaus van face-to-face contact, gecondenseerd in een kortere periode. Deze optie is intensiever dan onze standaard full-time LPC en omdat fast-track studenten hetzelfde materiaal in minder tijd behandelen, hebben ze twee extra uren face-to-face onderwijs en ongeveer drie uur extra voorbereiding per week.

Let op: dienstregelingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en variëren tussen centrum en modus.

Hoe het programma wordt onderwezen

Online leermateriaal

Al onze fulltime en parttime LPC-studenten hebben toegang tot online colleges van hoge kwaliteit in verschillende indelingen, zodat u zowel de voorbereiding als de revisie zo vaak kunt bekijken als u wilt. Een versie van elke LPC-tutorialsessie (die we een 'kleine groepssessie' noemen) is ook online beschikbaar, zodat u kunt consolideren en herzien waar en wanneer u maar wilt.

Kleine groepsessies - start uw professionele praktijk

Aan het begin van elke module krijgt u een uitgebreid materialenpakket met hoofdstuk (lezing) hand-outs en beschrijvingen van de Small Group Session (SGS). Elke module wordt vervolgens afgeleverd via online lezingen, SGS's en onafhankelijke privéstudies. Hoorcolleges duren meestal 1 uur en SGS zijn 2 uur.

Voordat u zich op elk SGS voorbereidt, moet u het relevante hoofdstukhand-out lezen en luisteren naar de bijbehorende lezing. U moet dan de voorbereiding uitvoeren die in de SGS-beschrijving is beschreven. Voor deze voorbereiding moet u bijvoorbeeld - een rechtsgebied onderzoeken, een presentatie voorbereiden, een contractuele clausule opstellen, een adviesbrief opstellen en een oorzaak van actie analyseren.

SGS's omvatten een breed scala aan verschillende leer- en onderwijstechnieken, waarbij individueel en teamwerk wordt gecombineerd en waarbij:

 • presentaties
 • Bespottelijke hoorzittingen
 • onderhandelingen
 • Opstellen van oefeningen
 • Probleemoplossing

Klaslokaalmaterialen worden opgesteld door onze docenten die in de praktijk hebben gewerkt als gekwalificeerde juristen. Dit zorgt ervoor dat de praktische activiteiten die in uw SGS's worden ondernomen allemaal in de context van realistische case-studies zijn die u grondig voorbereiden op het werken in de praktijk.

Clientportfolio's

Je krijgt les in je belangrijkste praktijkgebieden (ondernemingsrecht en praktijk, eigendomsrecht en praktijk en civielrechtelijke geschillen), in de context van drie specifieke 'klanten'. Door op deze manier rekening te houden met de bedrijven van drie klanten, zult u waarderen hoe hun bedrijven als geheel functioneren en hoe beslissingen die worden genomen in het kader van een woning of zakelijke transactie van invloed kunnen zijn op lopende geschillen. Het gebruik van klantportfolio's illustreert ook hoe cliënten vaak worden vertegenwoordigd door verschillende afdelingen binnen een bedrijf, die het echte leven op de voet volgen.

In fase 2, wanneer u uw keuzevakken bestudeert, handelt u voor een breed scala aan cliënten, die de diversiteit aan ervaring in de praktijk weerspiegelen. Dit zal niet alleen uw juridisch inzicht maar ook uw commercieel bewustzijn verder ontwikkelen.

Informatie over toelating

Accreditatie van voorafgaand leren (APL)

BPTC-studenten die de LPC aanvragen, kunnen in aanmerking komen voor vrijstellingen en lagere vergoedingen bij het aanvragen van een APL.

Succesvolle afgestudeerden van de BPTC kunnen op de volgende gebieden worden vrijgesteld van deelname en beoordeling:

 • Fase 1 -Ligitalisering, bepleiten, opstellen
 • Fase 2 - Twee beroepskeuzevakken

Succesvolle BPTC-afgestudeerden krijgen 50% korting op LPC-kosten bij het aanvragen van een APL. Dit geldt voor studenten die de BPTC niet eerder dan vijf jaar voorafgaand aan de datum van hun inschrijving op de LPC hebben voltooid.

BPTC-afgestudeerden hoeven geen pupvillage te hebben gevolgd; Studenten die deze route volgen, moeten echter een volledig trainingscontract volgen na de LPC. Studenten die bij APL solliciteren, krijgen geen vrijstelling voor het voltooien van een trainingscontract.

Studenten die een pupil hebben voltooid, mogen de APL-route niet volgen omdat ze in aanmerking komen om advocaat te worden via het Qualified Lawyers Transfer Scheme-reglement (QLTS).

vergoedingen

Startdatum september 2018, voltijdse en deeltijdse programma's:

 • Birmingham: £ 12.740
 • Bristol: £ 12.740
 • Cambridge: £ 12.740
 • Leeds: £ 11,930
 • Liverpool: £ 11,930
 • London Holborn: £ 16.200
 • Manchester: £ 11.930
Laatst bijgewerkt op jan 2018

Over de school

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Lees meer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Lees Minder
Manchester , Londen , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Meer Minder