Phd in de wet & beleidsprogramma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DJS en Ph.D., in Law & Policy Program

Cambridge Graduate University's College of Law, Beleid & Global Studies heeft een ongeëvenaarde academische opleiding, met recht en beleid master en doctor graden - de LL.M., Masters in Wetten & Beleid, DJS (doctoraat in de Juridische Wetenschappen), en Ph .D. in Law & Policy - en een aantal joint degrees met andere Cambridge Graduate University Colleges, met inbegrip van het College of Business en het College van regelgevende Wetenschap & Public Health. De faculteit heeft een bereik en de diepte van expertise op gebied van juridische wetenschap en praktijk, die het college om een ​​robuuste mondiale onderdompeling curriculum bieden mogelijk maakt. Deze omvatten een breed scala van praxis leiderschap gebaseerde projecten en cursussen die studenten de kans geven om klas leren aan het werk gezet oplossen van echte problemen. De academische programma is ook opmerkelijk voor 's werelds enige wereldwijde campus-formaat, het aanbieden van onderdompeling ervaringen in elke regio van de wereld om zeldzame inzicht in internationaal en vergelijkend recht krijgen. Studenten hebben over het algemeen multidisciplinaire belangen en die belangen in de wereldwijde onderdompeling intensives met faculteit die het aandeel ontdekken en mentor hun ervaringen, wetenschap en curriculum door het programma.

Law is diep betrokken bij onze economische, politieke en sociale werelden. En dus uitoefening van een doel van betekenis gaat steevast een verloving met de wet. Het curriculum is bedoeld voor studenten die op zoek zijn om te begrijpen hoe de wet en het beleid kan worden ingezet voor de wereldwijde impact, of die willen carrière als wereldleiders en change agents streven.

Het College of Law, Beleid & Global Studies omvat niet alleen de cursussen en clinics die duidelijk relevant zijn, maar ook cursussen en activiteiten die minder vanzelfsprekend gekoppeld aan recht en beleid kan lijken, maar zijn cruciaal voor de opbouw van relevante kennis, vaardigheden en strategieën. Leren over het verleden, het analyseren van relaties tussen de wet, maatschappij, cultuur, stakeholders, de economie, de globalisering, het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen, ontleden machtige instellingen, en het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten - inclusief data en beleidsanalyse vaardigheden - zijn allemaal belangrijke stappen; dus is het begrijpen van specifieke knelpunten en daarmee samenhangende juridische materialen.

Het College of Law, Beleid & Global Studies is bedoeld om studenten aan te moedigen om zich te concentreren op een brede en geïntegreerde analyse van de variabelen creëren wereldwijde impact. Het College beschouwt de variabelen zo diep tot elkaar. De bedoeling van het college is om studenten in staat om een ​​rijke begrip van de beloften en de beperkingen die inherent zijn aan de verschillende modes en werkgebieden die van belang zijn voor de student te ontwikkelen.

Curriculum onderwerpen en modules omvatten de internationale handel en het bedrijfsleven, farmaceutische en medische regelgeving apparaat, sociale verandering, geschillen, organisatorisch leiderschap, institutionele hervormingen, justitiële management, electorale politiek, juridische regimes, staatsrecht, raciale rechtvaardigheid, effecten, financiën, onderneming recht, media & internet, maatschappelijk welzijn, de vrijheid van godsdienst, arbeid, economische ontwikkeling, strafrecht, civiel recht, landgebruik, onroerend goed, milieu, economische rechtvaardigheid, gezondheidszorg, volksgezondheid, armoede, veiligheid, energie, film en media productie, IT, IP , immigratie, rechten van de mens, bio-ethiek, biotechnologie, octrooirecht, en nog veel meer.

De DJS en Ph.D. in Law & Policy zijn juridische wetenschappelijke programma's in Cambridge Graduate University en het College of Law, Beleid & Global Studies 'meest geavanceerde wet graden, ontworpen voor toonaangevende juristen, de overheid wetgeving en beleidsmakers, internationale en regionale bedrijfsleven beoefenaars en juridische academici die willen toegepaste leiderschap streven samen met de aanhoudende onafhankelijke studie, onderzoek en schrijven. Cambridge Graduate University heeft een levendige faculteit succesvolle artsen en wetenschappers uit de hele wereld. Veel van de wereldwijde cohort leden zijn al rechters, advocaten en docenten in hun thuisland, de Verenigde Staten of in andere landen. DJS en Ph.D. kandidaten een proefschrift dat een substantiële en waardevolle bijdrage aan juridische beurs zal vormen produceren.

Er zijn vijf fasen om de DJS en Ph.D., in Law & Policy programma:

• Afronding van een studieplan welke cursus werk omvat

• Succesvolle afronding van het uitgebreide examen

• Presentaties op de Doctoral Colloquium

• Indiening en aanvaarding van een proefschrift

• Succesvolle mondelinge verdediging van het proefschrift

De eerste twee van deze vereisten-voorbereiding en de voltooiing van een studie plan, en de succesvolle afronding van het uitgebreide examen-worden afgerond in het eerste jaar van de studie. De DJS en Ph.D. Recht kandidaten normaal voltooit de resterende eisen-presentaties op de Doctoral colloquium, de indiening en de aanvaarding van het proefschrift en mondelinge verdediging van het proefschrift-gedurende de periode 12-36 maanden na voltooiing van de uitgebreide examen.

Laatst bijgewerkt op Augustus 2015

Over de school

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Lees meer

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Lees Minder