Filter
PhD
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top PhD in Rechten Programma's in Zuid-Afrika 2019

Het nastreven van een doctoraat in de rechten biedt vele voordelen voor het individu die dit vakgebied heeft gekozen. Een voordeel is het verrichten van intensief onderzoek, dit kan de kandidaat een kritische en systematische lens die wordt gebruikt om gedurende hun hele loopbaan verwerken ontwikkelen.

Een LLM stelt u in staat om legaal arbitrage tussles op elk gebied van carrière specialisatie. Een Master in de rechten geeft rijkdom aan kennis, kunnen de meeste mensen die afstuderen uit deze mate gespecialiseerd zijn in elk gebied van de juridische verdediging.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Rechten Studies in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om studenten te laten zien dat ze in staat zijn een eigen, onderscheidende en nieuwe bijdrage te leveren aan het corpus van kennis over ... [+]

Doel van de kwalificatie

Het doel van deze kwalificatie is om studenten te laten zien dat ze in staat zijn een eigen, onderscheidende en nieuwe bijdrage te leveren aan het corpus van kennis over een bepaald onderwerp van juridische studie.

Toegangsregels

Algemeen

ik. De minimale toelatingseis is een LLM-graad (of gelijkwaardige kwalificatie) op NQF-niveau 8 of 9 en een minimum aantal studiepunten van 892. Kandidaten voor toelating tot doctoraatsgraden moeten in het algemeen hun eerdere graad met een gemiddeld cijfer van ten minste 65%.

ii. Het faculteitsbestuur kan van studenten verlangen dat zij zich onderwerpen aan een mondeling examen over vastgesteld studiemateriaal om hun bekwaamheid voor promotieonderzoek aan te tonen voordat zij tot de kwalificatie worden toegelaten.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands