LAWSTUDIES.NL

Top 2 PhD in Rechten Opleidingen in Wet- en regelgeving 2019/2020

Het nastreven van een doctoraat in de rechten biedt vele voordelen voor het individu die dit vakgebied heeft gekozen. Een voordeel is het verrichten van intensief onderzoek, dit kan de kandidaat een kritische en systematische lens die wordt gebruikt om gedurende hun hele loopbaan verwerken ontwikkelen.

Studies in wet en regelgeving kunnen voornemende advocaten en beleidsmakers voorstellen om de relaties tussen wet, regelgeving en handhaving te begrijpen. Studenten kunnen technieken leren voor het schrijven van effectieve regelgeving en het voorspellen en analyseren van regelgevende effecten.

PhD in Wet- en regelgeving

2 Resultaten in Wet- en regelgeving Filter

Onderzoeksdiploma's (MPhil / PhD) in de rechten

SOAS University of London
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren September 2020 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De LLM (Master in Rechten) stelt studenten in staat om hun eigen programmastructuur te creëren, waarbij cursussen worden gekozen uit een breed scala van onderwerpen en perspectieven, waaronder vergelijkend regionaal recht, handelsrecht, recht en ontwikkeling, handelsrecht (inclusief bank-, auteursrecht en octrooirecht) , mensenrechten, milieuwetgeving, islamitische wetgeving, geschillenbeslechting en internationaal recht.

LL.D. Doctoraat in innovatie, wetenschappen, technologie en rechten

Université de Montréal Law Faculty
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Canada Montreal

De optie Innovatie, wetenschap, technologie en wetgeving stelt studenten in staat na te denken over de juridische, regelgevende en ethische kwesties met betrekking tot innovatie op uiteenlopende gebieden, waaronder biotechnologie en geneeskunde, informatietechnologie en informatica, natuurlijke hulpbronnen en het milieu.