LAWSTUDIES.NL

Zoek PhD's in Wet- en regelgeving in UK

De voorwaarden voor een doctoraat in de rechten is afhankelijk van de universiteit en het land waarin het wordt nagestreefd. Sommige instellingen kunnen nodig hebben voor de kandidaat al een masterdiploma. Op verzoek zal de universiteiten bieden meer informatie over hun specifieke eisen.

Studies in wet en regelgeving kunnen voornemende advocaten en beleidsmakers voorstellen om de relaties tussen wet, regelgeving en handhaving te begrijpen. Studenten kunnen technieken leren voor het schrijven van effectieve regelgeving en het voorspellen en analyseren van regelgevende effecten.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

PhD in Rechten Programma in Wet- en regelgeving in UK

1 Resultaten in Wet- en regelgeving, Verenigd Koninkrijk Filter

Onderzoeksdiploma's (MPhil / PhD) in de rechten

SOAS University of London
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren September 2020 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De LLM (Master in Rechten) stelt studenten in staat om hun eigen programmastructuur te creƫren, waarbij cursussen worden gekozen uit een breed scala van onderwerpen en perspectieven, waaronder vergelijkend regionaal recht, handelsrecht, recht en ontwikkeling, handelsrecht (inclusief bank-, auteursrecht en octrooirecht) , mensenrechten, milieuwetgeving, islamitische wetgeving, geschillenbeslechting en internationaal recht.