close

Filters

Resultaten weergeven

Rechten Studies in Strafrecht 2021

Een doctoraat is een academische graad toegekend aan studenten nadat ze een uitgebreide hoeveelheid onderzoek en schoolwerk in hun gekozen concentratie hebben voltooid. Het ontvangen van een PhD betekent dat afgestudeerden zijn ongelooflijk ervaren en deskundig in hun vakgebied, en dat ze zijn hardwerkende en toegewijde individuen. Wat is een doctoraat in de Criminal Justice? Deze graad, die ong… Meer informatie

Een doctoraat is een academische graad toegekend aan studenten nadat ze een uitgebreide hoeveelheid onderzoek en schoolwerk in hun gekozen concentratie hebben voltooid. Het ontvangen van een PhD betekent dat afgestudeerden zijn ongelooflijk ervaren en deskundig in hun vakgebied, en dat ze zijn hardwerkende en toegewijde individuen.

Wat is een doctoraat in de Criminal Justice? Deze graad, die ongeveer acht jaar in totaal te verdienen kan nemen, helpt studenten beter te begrijpen crimineel gedrag en de factoren die van invloed kunnen zijn afwijkende acties. Studenten in dit programma te leren over misdaadpreventie en interventie, de effectiviteit van de gevolgen en hoe de openbare orde schaadt of helpt bij criminele activiteiten. Cursussen kunnen criminologische theorie, de openbare orde, onderzoeksmethoden, recht en sociale orde en wetshandhaving omvatten.

Het verdienen van een doctoraat in de Criminal Justice stelt afgestudeerden aan de top van hun vakgebied op het gebied van prestatie.Aan de top kan leiden tot een beter betaalde loopbaan en een grotere professionele mogelijkheden voor afgestudeerden.

Veel factoren hebben invloed op de kosten van het behalen van een doctoraat in de Criminal Justice, zoals de hoeveelheid tijd die het duurt voor studenten om de benodigde cursussen en de locatie van de school af te ronden. Studenten moeten ervoor zorgen om hun gekozen programma te onderzoeken om zeker te zijn dat het aansluit bij hun budget en educatieve doelen.

Personen met een doctoraat in de Criminal Justice zijn vaak in hoge vraag naar het hoogste niveau posities in vele verschillende industrieën. Particulieren kunnen werken in de academische wereld als hoogleraren en docenten, het onderwijs strafrecht in hogescholen of universiteiten, of ze kunnen werken in het onderzoek, het helpen om het rechtssysteem te verbeteren, te raadplegen over strafzaken, en maak gevolgen effectiever. Andere personen kunnen werken in de rechtshandhaving als onderzoekers, afgevaardigden, politiechefs, of de politie kapiteins.

Studenten kunnen in staat zijn om de school part-time of online bij te wonen, zodat ze hun diploma te verdienen op een eenvoudige manier. Om de beste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University at Albany
Albany, Verenigde Staten

Pas theoretische expertise en methodologische nauwkeurigheid toe om kritische sociale problemen te onderzoeken en een autoriteit te worden in het door jou gekozen studiegebied ... +

Pas theoretische expertise en methodologische nauwkeurigheid toe om kritische sociale problemen te onderzoeken en een autoriteit te worden in het door jou gekozen studiegebied met een doctoraat in Criminal Justice van de University at Albany . -
PhD
Engels
sep 2021