Filter
PhD
Mexico Studievorm: Alles Tempo: Alles

PhD's in Rechten in Mexico 2020

Een PhD Law graad kan bestrijken een groot aantal specifieke onderwerpen, waaronder het internationale recht, handelsrecht, milieurecht of menselijke wet de rechten. Dit postgraduaat is het beste voor studenten meer geïnteresseerd in het onderzoek en de academische wereld.

Een LLM is een postdoctorale graad in de rechten die door studenten die zich willen specialiseren in een bepaald gebied van de wetgeving wordt nagestreefd. Afgestudeerden met deze gespecialiseerde opleidingen zijn vaak gekwalificeerd om te werken in de wereldwijde juridische omgevingen.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

PhD's in Mexico

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Menselijk potentieel verder ontwikkelen met een hoge academische standaarden, die in staat zijn origineel en vernieuwend wetenschappelijk onderzoek, de kennis en de prakt ... [+]

ALGEMEEN DOEL

Menselijk potentieel verder ontwikkelen met een hoge academische standaarden, die in staat zijn origineel en vernieuwend wetenschappelijk onderzoek, de kennis en de praktijk van de kwaliteit van het onderwijs activiteiten toe te passen in undergraduate en graduate programma's in de wet, om de ontwikkeling van de rechtswetenschap te promoten.

DOELSTELLINGEN ESPECÍIFICOS Om onderzoekers op te leiden tot voorstellen voor juridisch onderzoek op regionaal en nationaal niveau om de wetenschappelijke kennis van de wet te verrijken ontwikkelen. Academic vorm voor het versterken van onderwijsprogramma's in juridische kaders. Analyseer epistemologische-juridische modellen voor het oplossen van problemen en passende voorstellen. Ontwikkelen de studenten de mogelijkheid om de methodologie en instrumenten die gebruikt worden bij onderzoeken van de wet in het onderzoek dat u hebt gekozen kritisch te evalueren. Genereer afgestudeerden met diepgaande kennis van de juridische kennis te ontwikkelen. GRADUATE PROFIEL ... [-]
Mexico Aguascalientes
Juli 2020
Spaans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands