close

Filters

Resultaten weergeven

PhD in Rechten Programma's in Juridisch Onderzoek 2021

Een doctoraat wordt wereldwijd erkend als een academische prijs die wordt toegekend aan studenten die toestemming hebben gekregen voor het indienen van een scriptie of proefschrift over een specifiek onderwerp. Universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs reiken de graad uit na goedkeuring van de resultaten van het oorspronkelijke en uitgebreide onderzoek van een student. Wat is ee… Meer informatie

Een doctoraat wordt wereldwijd erkend als een academische prijs die wordt toegekend aan studenten die toestemming hebben gekregen voor het indienen van een scriptie of proefschrift over een specifiek onderwerp. Universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs reiken de graad uit na goedkeuring van de resultaten van het oorspronkelijke en uitgebreide onderzoek van een student.

Wat is een doctoraat in juridisch onderzoek? Deze graad vertegenwoordigt vaak het hoogtepunt van een academische carrière in juridische studies. Afgestudeerden verlaten van dit programma hebben vaak enorme kennis met betrekking tot Master of Laws cursussen. Voorbeelden van deze cursussen zijn strafrecht, mensenrechten en sociale rechtvaardigheid, innovatierecht en internationaal recht. Cursussen worden over het algemeen geleverd met een focus op onderzoek.

Degenen die deelnemen aan een doctoraatsprogramma met betrekking tot juridisch onderzoek ontwikkelen een aantal vaardigheden, zoals hoe ze hun tijd moeten organiseren en beheren. Deze vaardigheden kunnen in vele facetten van het leven worden toegepast. Naast deze voordelen kunnen afgestudeerden van dit programma gemakkelijker toegang krijgen tot felbegeerde onderzoeksposities.

De kosten verbonden aan de afronding van dit doctoraat variëren op basis van school en de locatie van de school. Studenten kunnen vinden dat de kosten ook variëren op basis van de hoeveelheid tijd besteed aan de voltooiing van studies en scripties schrijven.

Afgestudeerden van dit type programma vinden zichzelf vaak gekwalificeerd voor een carrière als advocaat of hoofd juridische functionarissen, of binnen organisaties zoals de CIA. Andere carrièrepaden kunnen posities zijn zoals een rechtbankbeheerder of een criminoloog. Deze graad kan ook afgestudeerden plaatsen voor functies zoals professoren of professionele onderzoekers. Afgestudeerden met een doctoraat in juridisch onderzoek kunnen ook politici, arbiters, politieke analisten of loopbaanadviseurs worden.

PhD in Legal Research-programma's worden wereldwijd door veel academische instellingen aangeboden. Er kunnen online programma's beschikbaar zijn voor studenten met tijdgebrek of uitdagingen bij het benaderen van onderwijsfaciliteiten. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Bond University
Robina, Australië

De dokter van Legal Science programma (Onderzoek) is een combinatie van cursussen (twee semesters) en een 50.000 woord proefschrift (2-7 semesters). Het onderzoek onderdeel va ... +

De dokter van Legal Science programma (Onderzoek) is een combinatie van cursussen (twee semesters) en een 50.000 woord proefschrift (2-7 semesters). Het onderzoek onderdeel van het programma moet een belangrijke bijdrage aan de kennis of begrip van een aspect van recht. -
PhD
Voltijds
156 weken
Engels
jan 2022
Campus