LAWSTUDIES

In Internationaal recht in Europa 2020

Het nastreven van een doctoraat in de rechten biedt vele voordelen voor het individu die dit vakgebied heeft gekozen. Een voordeel is het verrichten van intensief onderzoek, dit kan de kandidaat een kritische en systematische lens die wordt gebruikt om gedurende hun hele loopbaan verwerken ontwikkelen.

Terwijl het verdienen van een LLM in internationaal recht is meestal niet een individu om een ​​test te nemen om professioneel te oefenen mogelijk te maken, de diepgaande kennis die door deze academische programma zorgt vaak voor een waardige investering.

 

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

in Internationaal recht in Europa

2 Resultaten in Internationaal recht, Europa Filter

Ph.d. in Europees en internationaal recht

Palacky University
Tsjechië, Olomouc
PhD
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
17 Jun 2016
Engels
Campus

Ph.D. programma is een post-graduate studie-programma dat een geavanceerde vorming van recht en onderzoek in de Europese en internationale wetgeving combineert. Onderwijs en o ...

Lees meer

Officieel doctoraat in de Ibero-Amerikaanse Bestuursrecht

Universidade da Coruña
Spanje, A Coruña + 1 Meer
PhD
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Spaans
Campus

De Doctoraatsopleiding in de Ibero-Amerikaanse wet bestuursrecht is een officieel intercollegiate titel die is gericht op Latijns-Amerikaanse artsen trainen in het publiek rec ...

Lees meer