Filter
PhD
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Rechten Studies in UK 2019

Studenten die geïnteresseerd zijn in meer te leren over het strafrecht, mensenrechten, stedenbouw, bescherming van het milieu of het internationaal recht moet zich aanmelden voor een PhD Law programma. Dit postgraduaat bestaat voor degenen die willen hun juridische kennis uit te breiden.

 

Een LLM stelt u in staat om legaal arbitrage tussles op elk gebied van carrière specialisatie. Een Master in de rechten geeft rijkdom aan kennis, kunnen de meeste mensen die afstuderen uit deze mate gespecialiseerd zijn in elk gebied van de juridische verdediging.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

PhD in Rechten Opleidingen in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

SOAS University of London

De School of Law accepteert kandidaten voor onderzoekswerk dat leidt tot een doctoraat. Het centrale kenmerk van het doctoraatswerk is de nauwe relatie tussen de promoven ... [+]

Onderzoek Graden in rechten

Aanwezigheidsmodus: Fulltime of parttime

De School of Law accepteert kandidaten voor onderzoekswerk dat leidt tot een doctoraat. Het centrale kenmerk van het doctoraatswerk is de nauwe relatie tussen de promovendus en zijn of haar promotor, waarin ze regelmatig bijeenkomen en nauw overleg plegen. Deze relatie wordt op verschillende manieren ondersteund en versterkt. Elke promovendus heeft een adjunct-toezichthouder, een ander personeelslid met een nauwe interesse in de regio van de kandidaat en / of het subveld van de discipline.

Er is een onderzoekstestor met algemene verantwoordelijkheid voor promovendi die beschikbaar is voor een bespreking van algemene problemen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere activiteiten die bijdragen aan het werk en de opleiding van een promovendus. Alle inkomende MPhil / PhD-kandidaten zijn verplicht om het Research Seminar Program van de School of Law in hun eerste jaar te volgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Met goed gevestigde onderzoekscentra en links naar toonaangevende instellingen over de hele wereld, is de School of Law een dynamisch centrum voor promotieonderzoek. ... [+]

Onderzoeksoverzicht

Met goed gevestigde onderzoekscentra en links naar toonaangevende instellingen over de hele wereld, is de School of Law een dynamisch centrum voor promotieonderzoek.

Een doctoraat is de meest geavanceerde vorm van postdoctorale studie. Het wordt toegekend voor de succesvolle afronding van gesuperviseerd onderzoek, verbaal examen en afstudeerscriptie.

In de school bevorderen we onderzoeksexcellentie, waarbij we erkennen dat hoogwaardig juridisch onderzoek vele verschillende vormen kan aannemen. We gebruiken verschillende onderzoeksmethoden voor onze projecten.

Je krijgt twee supervisors toegewezen die over de juiste expertise beschikken om je onderzoeksproject te ondersteunen. De school biedt begeleiding in de meeste vakgebieden en voor interdisciplinaire projecten die een juridisch aspect hebben.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands