close

Filters

Resultaten weergeven

PhD in Rechten Opleidingen in Bestuursrecht 2021

Een doctoraat is meestal een terminale graad die kan worden verkregen na het behalen van een masterdiploma. PhD is een afkorting voor 'Doctor in de wijsbegeerte' en het kwalificeert de student om les te geven op universitair niveau. Wat is een doctoraat in het bestuursrecht? Deze opleiding biedt intensief onderzoek en studie van een gericht rechtsgebied. Studenten in dit programma behand… Meer informatie

Een doctoraat is meestal een terminale graad die kan worden verkregen na het behalen van een masterdiploma. PhD is een afkorting voor 'Doctor in de wijsbegeerte' en het kwalificeert de student om les te geven op universitair niveau.

Wat is een doctoraat in het bestuursrecht? Deze opleiding biedt intensief onderzoek en studie van een gericht rechtsgebied. Studenten in dit programma behandelen ingewikkelde en gedetailleerde informatie over wettelijke codes, voorschriften en precedenten. De studie van administratief recht betreft juridische kwesties rond het functioneren van overheidsinstanties, en cursussen richt zich op de details die betrokken zijn bij de procedures en operaties van deze instanties.

Afgestudeerden van het PhD-programma krijgen vaak meer onderzoeks- en schrijfvaardigheden. Velen ontwikkelen expertise in het analyseren van details om conclusies te trekken over beleid. Deze vaardigheden kunnen zich vertalen in vele gebieden en gebieden van het leven.

Het PhD-programma verschilt tussen universiteiten, en de kosten zijn afhankelijk van de locatie en het onderscheidende aanbod van de school naar keuze. Een doctoraat kan drie tot vijf jaar duren om te voltooien.

Studenten die het doctoraat in het administratief recht afronden, zijn vaak gewild bij het personeel vanwege hun gespecialiseerde kennis en gedetailleerde analyse van het recht. Carrière-opties omvatten docent recht op universitair niveau, evenals doorgaan als een onderzoeker in de discipline. Sommige afgestudeerden werken als advocaten, advies en juridisch advies aan bedrijven of openbare besturen. Andere promovendi vinden werk als openbaar bestuurder of in juridische hoedanigheid in internationale omgevingen.

Het doctoraat in het administratief recht kan de deuren openen voor vele opwindende carrières. Het gradenplan wordt door vele universiteiten wereldwijd aangeboden. Sommige zijn lokaal en andere zijn online programma's, zodat een student de beste optie voor zijn of haar behoeften kan kiezen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Universidade da Coruña
A Coruña, Spanje

De Doctoraatsopleiding in de Ibero-Amerikaanse wet bestuursrecht is een officieel intercollegiate titel die is gericht op Latijns-Amerikaanse artsen trainen in het publiek rec ... +

De Doctoraatsopleiding in de Ibero-Amerikaanse wet bestuursrecht is een officieel intercollegiate titel die is gericht op Latijns-Amerikaanse artsen trainen in het publiek recht met de bevoegdheid om wetenschappelijke en professionele activiteiten bij voorkeur met betrekking tot overheidsdiensten te ontwikkelen. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
3 - 6 semesters
Spaans
okt 2021
Campus