Populaire Categorieën

PhD in Rechten Programma's

PhD programma's

Een PhD in Rechten omvat onderzoek en een academische benadering van de rechtenstudie. Een Phd in Rechten mag niet worden verward met een Juris Doctor, wat een professionele graad is die studenten voorbereidt op het uitoefenen van een rechtspraktijk.

Voor een PhD in Rechten is een breed scala aan onderzoeksgebieden beschikbaar, zoals internationaal recht, vergelijkend recht, mensenrechten, zeerecht, internationaal milieurecht en meer. Door middel van cursussen, onderwijs en onderzoek, zullen de kandidaten voor een PhD-diploma rechten een proefschrift aan de graad te voltooien.

De verscheidenheid van de verschillende PhD in de rechten kan overweldigend zijn - laat het niet stoppen! Begin uw zoekopdracht door te kijken naar de meest populaire doctoraat in Law hieronder vermeld.

Nieuw toegevoegde Rechten PhD's

Igbinedion University, Okada

MPhil / PhD In Wet

April 13, 2017
De wet-programma is afgestemd na de richtlijnen van de National University Commissie, die de noodzaak voor Recht afgestudeerden kennis in andere gebieden van de menselijke inspanning, zoals psychologie, economie, filosofie, enz. Te zijn, om zo ten volle te waarderen analyseren en te begrijpen de belangrijke rol te benadrukken die wet speelt in de Nigeriaanse… [+] samenleving in het bijzonder en de hele mensheid in het algemeen. [-]

University of Johannesburg

LLD In Artsen Van Het Recht

Januari 2, 2017
Het doel van deze kwalificatie is te laten studenten tonen een mogelijkheid om een ​​eigen, onderscheidende en innovatieve bijdrage aan het corpus van kennis te maken over een bepaald onderwerp van juridische studie.

SOAS University of London

Promotieonderzoek Graden In Wet

December 1, 2016
De School of Law aanvaardt kandidaten voor onderzoek leidt tot een doctoraat. Het centrale kenmerk van PhD werk is de nauwe relatie tussen de promovendus en zijn of haar supervisor, waarin zij komen regelmatig bijeen en te raadplegen op de voet. Deze relatie wordt ondersteund en versterkt op verschillende manieren. Elke promovendus heeft een adjunct… [+] supervisor, een ander lid van het personeel met een grote belangstelling voor de regio en / of deelgebied van de discipline van de kandidaat. [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is een PhD in Rechten?

PhD in Rechten

Een Doctoraat in Rechten, ook wel PhD in Rechten of Legum Doctor genoemd (afgekort met LD of LLD) is een vergevorderd post-graduate programma dat zowel onderzoek als een wetenschappelijke benadering van de rechtenstudie bevat. Kandidaten voor een PhD in Rechten zijn verantwoordelijk voor een diepgaand onderzoek binnen een vakgebied in de rechten. Een Phd in Rechten mag niet worden verward met een Juris Doctor (JD), wat een professionele graad is die studenten voorbereidt op werk als advocaat, jurist, notaris of procureur. Een PhD in de Rechten duurt langer dan een Juris Doctor om te voltooien en is gebaseerd op onderzoek in plaats van op de praktijk. Wat zijn de voordelen van een PhD in Rechten?

Één van de voordelen van een PhD in Rechten is dat een diepgaand, langdurig onderzoek kandidaten traint om hun kritische en systematische analytische aanleg te ontwikkelen tot een zeer waardevolle professionele eigenschap. Het werken aan een PhD in Rechten is een proces dat de kandidaten ook op andere vlakken traint, naast hun specifieke begrip en kennis van het onderwerp waar ze onderzoek naar doen. Toekomstige werkgevers en collega's binnen de rechtspraktijk reageren positief op de enorme toewijding van PhD-studenten voor hun discipline.

Wat voor carrière met een PhD in Rechten?

Het afronden van een PhD in de Rechten is een opmerkelijke prestatie en wordt zeer hoog gewaardeerd zowel binnen als buiten de academische wereld. Degenen met een PhD in de Rechten op zak worden gezien als hooggekwalificeerde kandidaten voor posities als juridisch professional, professor, onderzoekers, beleidsmakers en meer. Afgestudeerden met een PhD in Rechten bezetten leidinggevende posities binnen het hoger gerechtshof, internationale humanitaire organisaties, de overheid en de handel, om een paar sectoren te noemen. Je kunt meer lezen over PhD in de Rechten programma's en meer informatie aanvragen bij de universiteiten die deze programma's aanbieden. Wat voor disciplines worden onderwezen binnen een PhD in Rechten?

Kandidaten die aan een PhD in Rechten beginnen, kiezen hun specialisatie uit een breed scala aan onderwerpen die binnen de Rechten Studies mogelijk zijn. Kandidaten voor PhD in Rechten kunnen hun onderwerp kiezen op het gebied van fiscaal recht, handelsrecht, vennootschapsrecht, computer en privacy wetgeving, maritiem recht, economisch recht, internationaal handelsrecht, geschillenbeslechting, gezondheidszorg wetgeving of vele anderen. PhD-studenten in Rechten kunnen er ook voor kiezen om vakken aan hun universiteit te volgen om hun onderzoeksmethodologie of theorie te versterken.

Wat zijn de toelatingseisen voor een PhD in Rechten?

Net als de kosten voor een PhD in de Rechten programma, kunnen ook de toegangseisen voor een specifiek programma aan een specifieke school variëren. Veel universiteiten vereisen dat kandidaten een Master diploma hebben, terwijl sommigen ook kandidaten met een cum laude Bachelor diploma zullen overwegen. Universiteiten kunnen op verzoek zelf meer informatie geven over de toegangseisen voor een PhD in de Rechten. Een belangrijke overeenkomst tussen alle PhD-programma's is dat van de kandidaat verwacht wordt dat ze een diepgaand onderzoeksproject uitvoeren dat bijdraagt aan nieuwe ideeën of informatie binnen de Rechten studies, en dat ze een dissertatie of thesis schrijven.

Wat zijn de kosten van een PhD in Rechten?

De kosten van een PhD in de rechten kunnen sterk variëren per school en per land, en vereisen een inzet van drie tot acht jaar. Veel kandidaten voor een PhD in Rechten komen in aanmerking voor beurzen, stipendia of subsidies voor collegegeld van private instituten of van de universiteit zelf. PhD-studenten in Rechten kunnen zich ook verdiepen in financieringsmogelijkheden van verschillende organisaties of groepen die een specifieke interesse hebben in het onderzoek dat wordt uitgevoerd. Het is belangrijk om bij universiteiten na te gaan of er specifieke informatie is over de financiering van een PhD in Rechten.

Waarom een online PhD in Rechten volgen?

Sommige universiteiten bieden online Rechten opleidingen aan voor studenten die veeleisende schema's hebben of andere verplichtingen buiten school om. Online Rechten studeren is een uitstekende manier om de vereiste studiepunten binnen te halen of om zelfs een PhD in Rechten te volgen zonder naar de campus af te reizen. Afstandsonderwijs en deeltijd-opties voor een PhD in Rechten zijn wellicht ook beschikbaar, naast de online mogelijkheden van een school voor een rechten opleiding.