PhD in Rechten Programma's

PhD programma's

Een PhD in Rechten omvat onderzoek en een academische benadering van de rechtenstudie. Een Phd in Rechten mag niet worden verward met een Juris Doctor, wat een professionele graad is die studenten voorbereidt op het uitoefenen van een rechtspraktijk.

Voor een PhD in Rechten is een breed scala aan onderzoeksgebieden beschikbaar, zoals internationaal recht, vergelijkend recht, mensenrechten, zeerecht, internationaal milieurecht en meer. Door middel van cursussen, onderwijs en onderzoek, zullen de kandidaten voor een PhD-diploma rechten een proefschrift aan de graad te voltooien.

De verscheidenheid van de verschillende PhD in de rechten kan overweldigend zijn - laat het niet stoppen! Begin uw zoekopdracht door te kijken naar de meest populaire doctoraat in Law hieronder vermeld.

Recent toegevoegde PhD's Rechten

University of Montreal Law Faculty

LL.D. Doctor in de rechten, innovatie, wetenschappen, technologie en rechten

Januari 17, 2019
De optie Innovatie, wetenschap, technologie en wetgeving stelt studenten in staat na te denken over de juridische, regelgevende en ethische kwesties met betrekking tot innovatie op uiteenlopende gebieden, waaronder biotechnologie en geneeskunde, informatietechnologie en informatica, natuurlijke hulpbronnen en het milieu.

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Doctor in de rechten

Januari 3, 2019
Het PhD-programma in het katholieke Porto heeft tot doel kwalitatief goede onderzoekers te trainen, bij te dragen aan de ontwikkeling van onderzoek in de faculteit, evenals aan de kritische en verantwoorde constructie van juridische wetenschappen in Portugal.

Charles University Faculty of Law

PhD in Theoretical Legal Sciences - Recht en juridische theorie in Europese context

Januari 9, 2019
Het doel van de doctoraatsopleiding van de studie "Theoretical Legal Sciences - Law and Legal Theory in European Context" is dat specialisten en academici met een wetenschappelijke benadering van het oplossen van theoretische en praktische kwesties binnen een of meer wetenschappelijke juridische gebieden wetenschappelijke creatieve activiteiten en studie… [+] nastreven. . Afgestudeerden van de doctoraatsopleiding van de studie "Theoretical Legal Sciences - Law and Legal Theory in Europese context" zullen hun kwalificaties hebben verbeterd en uitgebreid en verdiept hun kennis in een bepaald gebied van juridische wetenschappen op een zodanige wijze dat ze zullen hebben geprobeerd om te vormen of identificeer de theoretische basis van het respectievelijke veld door hun praktische ervaring en kennis te analyseren. [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is een PhD in Rechten?

PhD in Rechten

Een Doctoraat in Rechten, ook wel PhD in Rechten of Legum Doctor genoemd (afgekort met LD of LLD) is een vergevorderd post-graduate programma dat zowel onderzoek als een wetenschappelijke benadering van de rechtenstudie bevat. Kandidaten voor een PhD in Rechten zijn verantwoordelijk voor een diepgaand onderzoek binnen een vakgebied in de rechten. Een Phd in Rechten mag niet worden verward met een Juris Doctor (JD), wat een professionele graad is die studenten voorbereidt op werk als advocaat, jurist, notaris of procureur. Een PhD in de Rechten duurt langer dan een Juris Doctor om te voltooien en is gebaseerd op onderzoek in plaats van op de praktijk. Wat zijn de voordelen van een PhD in Rechten?

Één van de voordelen van een PhD in Rechten is dat een diepgaand, langdurig onderzoek kandidaten traint om hun kritische en systematische analytische aanleg te ontwikkelen tot een zeer waardevolle professionele eigenschap. Het werken aan een PhD in Rechten is een proces dat de kandidaten ook op andere vlakken traint, naast hun specifieke begrip en kennis van het onderwerp waar ze onderzoek naar doen. Toekomstige werkgevers en collega's binnen de rechtspraktijk reageren positief op de enorme toewijding van PhD-studenten voor hun discipline.

Wat voor carrière met een PhD in Rechten?

Het afronden van een PhD in de Rechten is een opmerkelijke prestatie en wordt zeer hoog gewaardeerd zowel binnen als buiten de academische wereld. Degenen met een PhD in de Rechten op zak worden gezien als hooggekwalificeerde kandidaten voor posities als juridisch professional, professor, onderzoekers, beleidsmakers en meer. Afgestudeerden met een PhD in Rechten bezetten leidinggevende posities binnen het hoger gerechtshof, internationale humanitaire organisaties, de overheid en de handel, om een paar sectoren te noemen. Je kunt meer lezen over PhD in de Rechten programma's en meer informatie aanvragen bij de universiteiten die deze programma's aanbieden. Wat voor disciplines worden onderwezen binnen een PhD in Rechten?

Kandidaten die aan een PhD in Rechten beginnen, kiezen hun specialisatie uit een breed scala aan onderwerpen die binnen de Rechten Studies mogelijk zijn. Kandidaten voor PhD in Rechten kunnen hun onderwerp kiezen op het gebied van fiscaal recht, handelsrecht, vennootschapsrecht, computer en privacy wetgeving, maritiem recht, economisch recht, internationaal handelsrecht, geschillenbeslechting, gezondheidszorg wetgeving of vele anderen. PhD-studenten in Rechten kunnen er ook voor kiezen om vakken aan hun universiteit te volgen om hun onderzoeksmethodologie of theorie te versterken.

Wat zijn de toelatingseisen voor een PhD in Rechten?

Net als de kosten voor een PhD in de Rechten programma, kunnen ook de toegangseisen voor een specifiek programma aan een specifieke school variëren. Veel universiteiten vereisen dat kandidaten een Master diploma hebben, terwijl sommigen ook kandidaten met een cum laude Bachelor diploma zullen overwegen. Universiteiten kunnen op verzoek zelf meer informatie geven over de toegangseisen voor een PhD in de Rechten. Een belangrijke overeenkomst tussen alle PhD-programma's is dat van de kandidaat verwacht wordt dat ze een diepgaand onderzoeksproject uitvoeren dat bijdraagt aan nieuwe ideeën of informatie binnen de Rechten studies, en dat ze een dissertatie of thesis schrijven.

Wat zijn de kosten van een PhD in Rechten?

De kosten van een PhD in de rechten kunnen sterk variëren per school en per land, en vereisen een inzet van drie tot acht jaar. Veel kandidaten voor een PhD in Rechten komen in aanmerking voor beurzen, stipendia of subsidies voor collegegeld van private instituten of van de universiteit zelf. PhD-studenten in Rechten kunnen zich ook verdiepen in financieringsmogelijkheden van verschillende organisaties of groepen die een specifieke interesse hebben in het onderzoek dat wordt uitgevoerd. Het is belangrijk om bij universiteiten na te gaan of er specifieke informatie is over de financiering van een PhD in Rechten.

Waarom een online PhD in Rechten volgen?

Sommige universiteiten bieden online Rechten opleidingen aan voor studenten die veeleisende schema's hebben of andere verplichtingen buiten school om. Online Rechten studeren is een uitstekende manier om de vereiste studiepunten binnen te halen of om zelfs een PhD in Rechten te volgen zonder naar de campus af te reizen. Afstandsonderwijs en deeltijd-opties voor een PhD in Rechten zijn wellicht ook beschikbaar, naast de online mogelijkheden van een school voor een rechten opleiding.