PhD / MPhil wet

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD / MPhil wet

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

PhD / MPhil wet

Een doctoraat is de meest geavanceerde vorm van postdoctorale studie. Het wordt toegekend aan de succesvolle afronding van een programma van toezicht onderzoek en wordt beoordeeld door een mondeling examen en scriptie.

Een MPhil vereist onderzoek vaardigheden en opleiding vergelijkbaar met een PhD maar haar omvang en complexiteit zijn minder dan die nodig is voor een doctoraat. De MPhil wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie.

De School of Law streeft ernaar om toponderzoek tussen al haar geleerden te promoten. Wij erkennen dat hoogwaardig juridisch onderzoek veel verschillende vormen kan aannemen, met een breed scala aan juridische onderzoeksmethoden worden gebruikt in de vele lopende onderzoeksprojecten binnen de school.

Wij zijn erkend door de Research Excellence Framework (REF) 2014 als de verspreiding van wereldklasse onderzoek van internationale betekenis, en worden gerangschikt 6 in termen van onderzoek macht.

deskundigheid toezicht

Alle promovendi worden toegewezen twee onderzoeksgroepen toezichthouders, die het gewenste onderwerp en / of methodologische expertise om ondersteuning van het onderzoeksproject wordt ondernomen zal hebben.

De School of Law biedt begeleiding voor onderzoek graden in de meeste vakgebieden van het recht, en ook voor interdisciplinaire projecten die een juridisch aspect hebben.

De kandidaten worden verzocht zich ervan bewust dat de school niet kan garanderen dat twee geschikte begeleiders kunnen worden gevonden om hun project te overzien, omdat dit afhankelijk is van de beschikbare capaciteit van collega's in een bepaald academiejaar.

onze studenten

De school heeft op dit moment ongeveer 50 geregistreerde wetenschappelijke onderzoekers, die afkomstig zijn uit de hele wereld, en we actief op zoek te stimuleren en bevorderen van een levendige en diverse gemeenschap, niet alleen vanuit een academisch perspectief, maar ook sociaal.

De school is van mening dat onderzoek postdoctorale studenten en academici allen die dezelfde wetenschappelijke inspanningen en kunnen veel van elkaar leren. Te dien einde, zijn onze promovendi actief aangemoedigd om deel te nemen in de bredere wetenschappelijke gemeenschap van de school en een volwaardige rol spelen in onze onderzoeksactiviteiten.

Terwijl juridisch onderzoek is vaak een individuele activiteit, veel onderzoek in samenwerkingsverband activiteiten, waaronder co-auteurschap van publicaties, samenwerkingen met het bezoeken van geleerden, seminars, het lezen en discussiegroepen en seminars voorname bezoekers, vinden plaats in de school. Postdoctorale onderzoek studenten zijn van harte welkom om deel te nemen aan al deze activiteiten.

Bovendien is ons onderzoek studenten organiseren hun eigen seminar serie, waardoor ze de mogelijkheid hebben om hun onderzoek te presenteren aan hun collega's, evenals het ontwikkelen van hun professionele onderzoeksvaardigheden.

Belangrijkste kenmerken van het promotietraject

 • Een uitgebreide inductie naar de school en sociale welkom event
 • Jaarlijkse Research Presentatie Day, die de deelname van alle wetenschappelijke onderzoekers betreft, met alle academische collega's uitgenodigd
 • Verplichte Legal Research Methods module te ondersteunen en te verankeren methodologische kennis passend onderzoek op het gebied van het recht
 • Een jaarlijkse beoordeling van de voortgang voor de monitoring en ondersteuning doeleinden
 • Een minimum van tien toezicht vergaderingen per jaar voor full-time studenten, en een minimum van zes toezicht vergaderingen per jaar voor deeltijdstudenten
 • Financieringsmogelijkheden voor conferentie, summer school en workshop bijwonen
 • Mogelijkheden om toe te passen voor het onderwijs ervaring in de vorm van het leveren van undergraduate tutorials
 • Toegang tot de gratis persoonlijke en professionele ontwikkeling cursussen vergemakkelijkt door de Graduate School
 • Indiening van een 100.000-woord proefschrift dat wordt beoordeeld door een viva voce onderzoek

Inrichting

Schoolfaciliteiten

De School of Law heeft zijn eigen dedicated bureau voor promovendi. Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot een eigen studie ruimte, elk met een eigen computer, afsluitbare ruimte op uw bureau en de toegang tot onbeperkt gratis printen.

bibliotheekvoorzieningen

De Hallward Library, dat is gunstig gelegen, direct tegenover de wet en sociale wetenschappen opbouwen, heeft zijn eigen speciale afdeling voor de wet middelen, het verstrekken van een uitgebreid scala aan boeken, tijdschriften, rapporten en andere hulpmiddelen.

Studenten hebben ook recht op 40 vrije onderlinge leenverkeer vouchers per studiejaar, die hen in staat stellen om leningen uit andere bibliotheken en instellingen te verkrijgen.

De Graduate School

De Graduate School is een unieke faciliteit die zich richt op postacademisch onderwijs en vertegenwoordigen de behoeften van de postdoctorale studenten binnen de universiteit. Het voorziet in een wereldklasse onderzoek opleiding en ontwikkeling omgeving voor promovendi en vroege carrière onderzoekers.

De Sociale Wetenschappen en Kunsten Graduate Centre is een ruimte exclusief voor postdoctorale studenten en onderzoekers in de faculteiten der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen. Het biedt netwerkcomputer stations en Wi-Fi-toegang voor laptops, een studie, een sociale ruimte met comfortabele stoelen, een rustige studie zone, en keukenfaciliteiten.

Midlands Graduate School

Nottingham is een onderdeel van de Midlands Graduate School ESRC doctoraatsopleiding Partnership, die elk jaar financieringsmogelijkheden biedt voor postdoctorale studenten. Voor meer informatie, bezoek de website Midlands Graduate School.

onderzoek Ondersteuning

ondersteuning School

De School of Law heeft een veelzijdige aanpak voor de ondersteuning van studenten binnen de afdeling.

Alle postdoctorale onderzoek studenten krijgen een Postgraduate Student Advisor (PSA), die een lid van het academisch personeel met een gedetailleerde kennis van de doctoraatsopleiding en het toezicht proces zal zijn. De student zal een ontmoeting met hun PSA regelmatig gedurende hun studieperiode, met het doel van de PSA acteren als een bron van vertrouwelijke ondersteuning voor eventuele problemen die u kunt ervaren tijdens uw studies.

In aanvulling op de PSA, de studenten zijn van harte welkom op een van de co-directeuren van de Research Degrees programma voor ondersteuning contact op elk punt. De Postgraduate Programma Manager voor de School of Law is ook een aanspreekpunt voor studenten in moeilijkheden, en is verantwoordelijk voor het verstrekken van alle studenten met pastorale zorg tijdens hun studie.

Meer in het algemeen, kan de dag-tot-dag administratieve en procedurele vragen worden gericht aan zowel de Postgraduate Programmes beheerder of de Postgraduate Programma Manager, die constante steun voor studenten met alle niet-academische zaken te verschaffen.

Toezichthouders ook fungeren als een belangrijke bron van steun. Gedurende de duur van je studie zul je een sterke werkrelatie met je begeleiders te ontwikkelen, en zij zullen u te voorzien van de hulp en ondersteuning die nodig is om ervoor te zorgen dat u slagen in het bereiken van het doctoraat.

financiering support

De school heeft een royale fonds voor onderzoek studenten met uitgaven in verband met hun onderzoek, zoals het bijwonen van conferenties en workshops, en excursies voor gegevensverzameling helpen of om toegang te krijgen tot specifieke middelen. Elk onderzoek student heeft zijn eigen toegewezen fonds om hen te ondersteunen voor de duur van hun statutaire studies.

In aanvulling op de toegekende financiering, onze postdoctorale onderzoek hebben de studenten de mogelijkheid om te solliciteren voor de andere scholen financiering, zoals de JC Smith en Reuben Lipmann reizen Beurzen en onze Postgraduate Fonds Voor Short Courses in Europa, die financiële steun biedt voor het bijwonen van een bereik van verschillende zomercursussen.

Practicum

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt een one-semester module in Legal Research Methods, die verplicht is voor alle promovendi in het najaar termijn van hun eerste jaar. Deze module beschouwt de heterogeniteit van de juridische wetenschap en methodieken. Studenten zullen vernieuwen of verbeteren van hun juridisch onderzoek vaardigheden en opleiding krijgen in een reeks van onderzoeksmethoden en -technieken. Na afloop wordt verwacht dat de studenten moeten in staat zijn:

 • identificeren van de verschillende benaderingen van rechtsleer en karakteriseren van hun eigen onderzoek belangen en wetenschap
 • onderzoeksvaardigheden en methoden, waaronder de mogelijkheid om te gebruiken, te interpreteren en te lokaliseren juridische bronnen toe te passen, als nodig is om een ​​onderzoeksonderwerp te pakken
 • ontwerpen en een onderzoeksvoorstel schrijven en evalueren

Postdoctorale onderzoek studenten worden ook aangemoedigd, in voorkomend geval, voor één van de modules aangeboden als onderdeel van bloeiende LLM programma van de school, dat is een van de meest uitgebreide LLM programma's in het Verenigd Koninkrijk uit te voeren.

De universiteit is een voorstander van Vitae's Onderzoeker Development Framework, en als zodanig, bieden wij een aanzienlijke hoeveelheid mogelijkheden voor studenten om te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel niveau. De studenten kunnen zich abonneren op de Onderzoeker Development Framework Planner, die hen in staat stelt om de opleiding die zij tegen de kerncompetenties en gedragingen die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière onderzoeker hebben ondernomen in kaart, zodat zij het eigendom van hun eigen ontwikkelingsbehoeften kan nemen en te identificeren gebieden waar bijscholing nodig kunnen zijn.

Bespoke cursussen (zowel online en face-to-face) worden aangeboden te richten gebieden zoals methodologische opleiding, presentatievaardigheden, het begrijpen van de promotie-proces, de voorbereiding voor de viva en nog veel meer.

Alle studenten zal ondernemen een Training Needs Analysis met hun begeleiders bij aanvang van het programma, waardoor relevante kansen voor ontwikkeling kan worden geïdentificeerd.

Teaching kansen

Onderzoek studenten in hun tweede en derde jaar van de studie krijgen de mogelijkheid om te solliciteren naar betaalde undergraduate onderwijs les te ondernemen. De Graduate School biedt opleidingen op het aanleren van methoden voor het onderzoek studenten betrokken bij het onderwijs.

De beschikbaarheid van onderwijsmogelijkheden wel afhankelijk van de onderwerpen waarvoor lering noodzakelijk in een bepaald jaar als academische achtergrond van de student. Hierdoor onderwijsmogelijkheden niet kan worden gegarandeerd.

Student Services

Student Services bieden een waaier van steun, informatie en gespecialiseerde diensten om uw student ervaring en maken deel uit van een uitgebreid netwerk van diensten aan de universiteit is ontworpen om u te ondersteunen in uw studies, waaronder academische en handicap ondersteuning, begeleiding, financiële steun, en de kinderopvang te verbeteren diensten.

International Office

Onze International Office is gewijd aan de behoeften van onze internationale en EU-studenten. Het International Office zal ervoor zorgen dat u alle informatie die u nodig hebt om te leven en te studeren aan Nottingham en biedt een Welkom Programma net voor de start van het academiejaar.

Centrum voor Engels Taalonderwijs

Het Universitair Centrum voor Engels Taal Onderwijs (CELE) biedt hoogwaardige voorbereiding en Engels taalondersteuning voor en tijdens je studie, alsmede het verschaffen van een sociaal programma voor haar studenten.

Students 'Union

De Students 'Union is een belangrijke bron van steun met hun eigen Student Advies Centrum.

Onderzoeker Development Programme

In nauwe samenwerking met de academische scholen, de Graduate School toegewijde training team een ​​bijdrage leveren aan de faculteit specifieke en doctorale opleidingen. Ze leveren ook core training in lijn met de door het Verenigd Koninkrijk de belangrijkste financiers van onderzoek ingesteld via Development Programme hun Onderzoeker normen. Dit betekent dat als u helpen om uw onderzoek vaardigheden te ontwikkelen, zal je kansen verspreid over communicatieve vaardigheden, carrières, time management en ondernemerschap - en de kans elkaar te ontmoeten en samenwerken met onderzoekers uit andere disciplines.

Carrière

Veel promovendi voeren academische wereld na voltooiing van hun promotie, zowel in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Anderen voeren de advocatuur of terugkeren naar hun eerdere carrière bij hun vooruitzichten versterkt door hun promotie ervaring. Weer anderen werken voor overheden, non-gouvernementele organisaties of internationale organisaties.

Carrièremogelijkheden en werkgelegenheid

Onze bekroonde Careers en Employability dienst zal u helpen om uw carrière te plannen in uw hele tijd aan de universiteit en daarbuiten. Diensten zijn:

 • Presentaties en drop-in sessies met werkgevers
 • Eén-op-één loopbaanbegeleiding en CV sessies met onze adviseurs
 • Meer dan 700 carrière evenementen die elk academiejaar
 • Een specialist loopbaanadviseur voor onderzoek postgraduates

Zodra je een student bij ons, en zelfs na je afstuderen, krijgt u toegang tot onze service voor het leven te hebben.

Flexibele betaalde stages

Postgraduate Posities Nottingham biedt flexibele betaalde stages met een scala aan werkgevers van kleine lokale bedrijven tot multinationals. Deze stages staan ​​open voor alle promovendi en zijn ontworpen om te passen aan je studie en geven u de mogelijkheid om overdraagbare vaardigheden te leren, het verbeteren van uw CV en verbeter uw kansen op werk tijdens de postdoctorale studie.

De universiteit van Nottingham is de beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde werkgelegenheid, volgens The Times en de Sunday Times Good University Guide 2017.

Toelatingseisen

 • LLM of masters degree in een relevante discipline, met een gemiddeld cijfer van 65% of meer in de aangeleerde component van de graad en een teken van 65% of meer in het proefschrift component, plus een 2: 1 (of internationaal equivalent) in de wet of een relevante sociale wetenschappen discipline
 • IELTS: 7.0 (niet minder dan 7,0 in het schrijven, 6,5 in het lezen, en 6,0 in het spreken en luisteren); als deze kwaliteiten niet wordt voldaan, Engels voorbereidende cursussen zijn beschikbaar
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
4,300 GBP
International kosten: 15.570 GBP (HEU kosten: 4183 GBP)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan