Ph.D. programma in individuele persoon en wettelijke bescherming

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Doctoral Program in individuele mens en de wettelijke bescherming wordt gekenmerkt door een sterke betrokkenheid bij interdisciplinariteit. Ph.D. kandidaten ingeschreven in het programma specialiseren in een van de volgende gebieden:

 • privaatrecht
 • vergelijkend privaatrecht
 • Europees en vergelijkend publiekrecht
 • staatsrecht
 • rechtstheorie
 • strafrechtelijke wet

Het programma bestaat uit de volgende leerplannen:

 • Menselijke persoon, verplichtingen en contracten
 • Staatsrecht en bescherming van de individuele
 • Strafrecht en de Individuele
 • Rechtsbescherming in vergelijkend en Transnational Law
 • Law and Technology

De driejarige Doctoral Program omvat methodologische cursussen; algemene en interdisciplinaire cursussen; specifieke cursussen in de bovengenoemde rechtsgebieden. Een aantal aanvullende seminars, workshops en onderzoek vergaderingen vinden plaats elke maand met Ph.D. onderzoekers, Faculteit leden, gastcolleges (meer info over seminars en lezingen kunt u terecht op de pagina "Seminars en workshops" in het menu aan de linkerkant van deze pagina te krijgen).

Taalcursussen zijn bedoeld voor het verbeteren van taalvaardigheid ((Engels, Italiaans als vreemde taal, en anderen).

Voor toelating, de kandidaten moeten een onderzoeksproject en hun curriculum vitae en lijst van publicaties in te dienen. Een interview zal volgen, na een eerste screening, op basis van het onderwerp en de kwaliteit van het onderzoek en de haalbaarheid ervan binnen het gebied van rente door de faculteit leden nagestreefd.

Geslaagde kandidaten worden voorzien van een drie-jaar studiebeurs (subsidie), en zal gebruik maken van maandag tot zaterdag van de ene dagelijkse gratis maaltijd in de kantine van de Scuola voor de volledige duur van hun promotieonderzoek periode. Zij hebben toegang tot alle faciliteiten en diensten aan de Scuola Superiore Sant'Anna hebben.

Om de internationale oriëntatie van hun onderzoeksprojecten te versterken, Ph.D. kandidaten worden verzocht om een ​​verblijf in het buitenland te organiseren als bezoekende studenten voor niet minder dan drie maanden. De Scuola heeft een aantal memoranda van overeenstemming ondertekend met Scholen in de Rechten in vele landen.

De individuele record van elke Ph.D. kandidaat en zijn / haar vooruitgang in onderzoek activiteit worden regelmatig onderzocht door het Programma faculteit.

Een speciale toezichthouder wordt benoemd voor elke Ph.D. kandidaat ook om te vergemakkelijken en te toetsen zijn / haar activiteiten en de coördinatie te bevorderen en te verbeteren vruchtbare relaties tussen deze autoriteiten en docenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Scuola Superiore Sant'Anna was founded in 1987 by merging two colleges: Pacinotti College and the College of Medical Law. It is a public university where merit and talent count. Excellence in trai ... Lees meer

The Scuola Superiore Sant'Anna was founded in 1987 by merging two colleges: Pacinotti College and the College of Medical Law. It is a public university where merit and talent count. Excellence in training and research, internationalization, interaction with the job market - these are the objectives of the Scuola Superiore Sant'Anna, which offers training and postgraduate courses in Economics and Managerial Science, Law Science, Political Science, Agricultural Science and Biotechnology, Medical Science, and Industrial and Information Engineering. The Scuola Superiore Sant'Anna is a scientific community where the academic staff and researchers interact with students through a continuous exchange of cultural and intellectual ideas. Lees Minder
Pisa , L'Aquila + 1 Meer Minder