Onze pg cert internationale handel en handelsrecht Natuurlijk * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM. De cursus stelt studenten in staat om gebieden zoals de wet van de wereldhandel organisatie, internationale mededingingsrecht en de internationale verkoop van goederen te verkennen.

De wet is een algemeen erkend en zeer gerespecteerde onderwerp en de opgedane kennis op onze PG Cert International Trade and Commercial Law zullen talloze mogelijkheden voor u om de ontwikkeling van uw carrière een hoog niveau carrière in een internationaal advocatenkantoor, multinational of gouvernementele organisatie.

* De startdatum van deze cursus is nog steeds onderhevig aan de goedkeuring van de universiteit. In het geval dat de goedkeuring niet is verleend op de cursus startdatum, wordt een alternatieve datum aangeboden of een volledige terugbetaling gegeven.

Onderwijsmethoden en stijl

Omdat we een 100% online universiteit zijn, gebruiken we een virtuele leeromgeving in plaats van een traditionele campus. Het systeem volgt en beheert het leerproces in real-time en geeft u direct toegang tot uw leermiddelen.

Deze learning platform kunnen zowel studenten en docenten om actief deel te nemen in real-time gesprekken en u kunt luisteren, en uitzicht, live-lezingen en seminars via internet.

U bent in uw cursus ondersteund door een specifieke studieadviseur en hebben de mogelijkheid om regelmatig te communiceren met medestudenten en je tutor.

Aanslag

We nemen een-opdracht gebaseerde benadering van de beoordeling in plaats van de examens. Evaluatie van de PG Cert International Trade and Commercial Law zal worden gebaseerd op een combinatie van schriftelijke cursussen.

Loopbaanperspectieven

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid onder onze afgestudeerden. Onze online cursussen geven u de mogelijkheid om uw carrière te verbeteren en winstpotentieel met een mix van de belangrijkste vaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek zijn.

De juridische kennis opgedaan bij de PG Cert International Trade and Commercial Law kon je voor te bereiden voor een rol in een internationaal advocatenkantoor, multinational of gouvernementele organisatie.

Gekwalificeerde advocaten of advocaten zullen ook in staat om de vaardigheden en kennis opgedaan bij het bestuderen van de cursus om hun jaarlijkse Continuing Professional Development (CPD) te voldoen gebruiken.

Toelatingseisen:

Er zijn twee binnenkomst routes beschikbaar voor dit spannende cursus: Academische binnenkomst route en Open toegang route.

21-dagen geld terug garantie

Als u zich inschrijft op onze PG Cert International Trade and Commercial Law, maar besluiten dat online leren is niet voor u, zullen wij u toestaan ​​om terug te trekken binnen 21 dagen na de startdatum vermeld op uw aanbod brief. Als u een eerste storting van te voren hebt betaald, ontvangt u een volledige terugbetaling ontvangen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 7 andere vakken van University of Essex Online »

Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
8 maanden
Voltijd
Prijs
3,635 GBP
te betalen in maandelijkse termijnen.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen