Paralegal

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Paralegals verhogen de efficiëntie van een advocatenkantoor door verschillende uitdagende juridische taken uit te voeren onder toezicht van een bevoegde advocaat. Paralegals voeren vaak getuigeninterviews, stellen juridische documenten op, voeren juridisch onderzoek uit en communiceren rechtstreeks met klanten. Paralegals zijn ook opgeleid om advocaten bij te staan bij de voorbereiding op hoorzittingen, het voeren van processen en het onderhandelen over schikkingen.

International Business College biedt een Associate of Applied Science-graad van 16 maanden aan. De meeste van je lessen zijn specifiek bedoeld om je voor te bereiden op een succesvolle Paralegal-carrière. Je kunt snel afstuderen en aan het werk gaan!

Het programma omvat ook een 8-weekse externship, waar je de vaardigheden die je hebt opgedaan kunt oefenen en industriële contacten kunt leggen.

Om uit te blinken op juridisch gebied, moeten paralegals oog hebben voor detail, bekwame organisatoren zijn en goed samenwerken in een team. Tijdens het paralegalprogramma van 16 maanden aan het International Business College kun je belangrijke vaardigheden leren en veel juridische inhoudsgebieden bestuderen, waaronder:

Strafrecht, familie- en onrechtmatige daad

Procedures voor burgerlijke rechtszaken

Vastgoedtransacties

Juridische ethiek

De 16 maanden durende Associate of Applied Science-opleiding is zo ontworpen dat je het grootste deel van je tijd besteedt aan het leren van vaardigheden die rechtstreeks verband houden met je carrière in de juridische wereld. Je kunt ook 8 weken doorbrengen in een externship waar je kunt oefenen wat je hebt geleerd en ervaring hebt opgedaan in een juridische omgeving.

Onze paralegal faculteit aan het International Business College heeft op juridisch gebied gewerkt en kan hun juridische ervaring meenemen naar de klas. Onze kleinere klassen maken het gemakkelijker voor u om één-op-één aandacht te krijgen.

Tijdens het paralegal-programma krijg je ook de mogelijkheid om een externship te voltooien. Dit is een geweldige manier om uw vaardigheden bij te schaven en uw toekomstige vacatures te verbeteren.

Als student in ons Paralegal-programma kun je leren over: juridische terminologie, juridische onderzoeksvaardigheden, rechtszaalprocedures, contract, onroerendgoedrecht, vermogensplanning, familierecht, strafrecht, civiele geschillen.

Als afgestudeerde van International Business College Paralegal kan onze afdeling loopbaanplaatsing u helpen uw carrière te starten door de juiste baan te vinden! Onze loopbaanbegeleiding begint vóór het afstuderen. Je volgt cursussen die je voorbereiden op je zoektocht naar werk door het schrijven van cv's en het oefenen van sollicitatiegesprekken. Een plaatsingsadviseur zal één op één met u samenwerken tijdens uw zoektocht naar een baan, en onze toewijding aan u houdt daar niet op. Alumni zijn van harte welkom om terug te komen en gedurende hun hele loopbaan gebruik te maken van onze diensten voor loopbaanbemiddeling.

Afgestudeerden van International Business College Paralegal kunnen werken voor:

Privaatrechtelijke kantoren

Juridische dienstverlenende organisaties

Banken

Grote en kleine bedrijven

Vastgoedkantoren

Hypotheekmaatschappijen

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of bus ... Lees meer

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of business, design and technology, and health care. Lees Minder