Paralegal Studies-programma

Mildred Elley

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Paralegal Studies-programma

Mildred Elley

De paralegal is een cruciaal onderdeel van elk juridisch ondersteuningsteam. Paralegals voeren juridisch onderzoek van experts uit, stellen documenten op, beheren bestanden, communiceren met klanten en bieden administratieve ondersteuning. Het programma Paralegal Studies introduceert diploma- en certificaatstudenten voor essentiële computerapplicaties die nodig zijn voor het juridische veld.

De paralegalstudiestudent leert de beginselen van het recht en de grondbeginselen om ervoor te zorgen dat het advocatenkantoor, overheidsinstantie of organisatie opereert binnen toepasselijke wettelijke kaders. Diploma- en certificaatstudenten leren vaardigheden voor communicatie, schrijven, conflictoplossing en juridische onderhandelingen. De student Paralegal Studies leert de juiste computervaardigheden voor juridisch onderzoek en ondersteuning bij geschillen. Ze zullen deze computervaardigheden ook gebruiken om documentatie, tentoonstellingen en getuigenverklaringen te organiseren en te onderhouden. Omdat paralegals nauw samenwerken met klanten, getuigen en andere raadslieden, creëert de student in graad en certificaat interpersoonlijke vaardigheden om goede relaties op te bouwen en kunnen cliënten en getuigen zich prettig voelen praten met de paralegal student. Kritiek voor een paralegal student is onderzoeksvaardigheden en het leren om feiten van de zaak te verzamelen om te helpen bij het opstellen van juridische documenten. Al deze vaardigheden zullen worden geconcentreerd in het Mildred Elley Paralegal Studies-programma.

De werkgelegenheid van paralegals en wettelijke assistenten zal naar verwachting 15 procent groeien van 2016 tot 2026 volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Naarmate advocatenkantoren de efficiëntie van juridische diensten proberen te verhogen en hun kosten verlagen, wordt van hen verwacht dat zij meer paralegals en juridische assistenten inhuren.

Paralegal Studies Program Voordelen

Bijwonen van Mildred Elley betekent dat je niet alleen een goede ervaring in het hoger onderwijs krijgt, maar het betekent ook dat je toegang krijgt tot de meest geavanceerde baanbrekende paralegalstudiestudies. Mildred Elley biedt ook veel verschillende voordelen voor paralegalstudiestudenten.

  • Financiële hulp
  • Lifetime Jobplace Assistance
  • Flexibel schoolrooster
  • Goedgekeurd voor voordelen van het veteranenonderwijs
  • Gratis loopbaanbeoordeling
  • Internationale studenten welkom

Lifetime Jobplace Assistance

Er zijn veel potentiële kansen voor loopbaanplaatsing. Nadat je bent afgestudeerd aan Mildred Elley met een diploma of certificaat geniet je van onze levenslange hulp bij het zoeken naar een baan en ben je klaar om een ​​lonende carrière na te streven als Paralegal of juridisch assistent.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Albany, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan