Paralegal Studies-programma

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De paralegal is een cruciaal onderdeel van elk juridisch ondersteuningsteam. Paralegals voeren juridisch onderzoek van experts uit, stellen documenten op, beheren bestanden, communiceren met klanten en bieden administratieve ondersteuning. Het programma Paralegal Studies introduceert diploma- en certificaatstudenten voor essentiële computerapplicaties die nodig zijn voor het juridische veld.

De paralegalstudiestudent leert de beginselen van het recht en de grondbeginselen om ervoor te zorgen dat het advocatenkantoor, overheidsinstantie of organisatie opereert binnen toepasselijke wettelijke kaders. Diploma- en certificaatstudenten leren vaardigheden voor communicatie, schrijven, conflictoplossing en juridische onderhandelingen. De student Paralegal Studies leert de juiste computervaardigheden voor juridisch onderzoek en ondersteuning bij geschillen. Ze zullen deze computervaardigheden ook gebruiken om documentatie, tentoonstellingen en getuigenverklaringen te organiseren en te onderhouden. Omdat paralegals nauw samenwerken met klanten, getuigen en andere raadslieden, creëert de student in graad en certificaat interpersoonlijke vaardigheden om goede relaties op te bouwen en kunnen cliënten en getuigen zich prettig voelen praten met de paralegal student. Kritiek voor een paralegal student is onderzoeksvaardigheden en het leren om feiten van de zaak te verzamelen om te helpen bij het opstellen van juridische documenten. Al deze vaardigheden zullen worden geconcentreerd in het Mildred Elley Paralegal Studies-programma.

De werkgelegenheid van paralegals en wettelijke assistenten zal naar verwachting 15 procent groeien van 2016 tot 2026 volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Naarmate advocatenkantoren de efficiëntie van juridische diensten proberen te verhogen en hun kosten verlagen, wordt van hen verwacht dat zij meer paralegals en juridische assistenten inhuren.

Paralegal Studies Program Voordelen

Bijwonen van Mildred Elley betekent dat je niet alleen een goede ervaring in het hoger onderwijs krijgt, maar het betekent ook dat je toegang krijgt tot de meest geavanceerde baanbrekende paralegalstudiestudies. Mildred Elley biedt ook veel verschillende voordelen voor paralegalstudiestudenten.

  • Financiële hulp
  • Lifetime Jobplace Assistance
  • Flexibel schoolrooster
  • Goedgekeurd voor voordelen van het veteranenonderwijs
  • Gratis loopbaanbeoordeling
  • Internationale studenten welkom

Lifetime Jobplace Assistance

Er zijn veel potentiële kansen voor loopbaanplaatsing. Nadat je bent afgestudeerd aan Mildred Elley met een diploma of certificaat geniet je van onze levenslange hulp bij het zoeken naar een baan en ben je klaar om een ​​lonende carrière na te streven als Paralegal of juridisch assistent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-c ... Lees meer

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-changing global economy. Mildred Elley strives to afford students quality placement opportunities and instill in all of our graduates a desire for lifelong education and learning. Lees Minder
Albany , New York , Pittsfield + 2 Meer Minder