PG Dip International Trade and Commercial Law

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onze PG Dip International Trade and Commercial Law-cursus * biedt een geavanceerde kwalificatie die is ontworpen om voort te bouwen op uw kennis van de PG Cert-programmamodules en ook juridische onderzoeksvaardigheden en -methoden, internationaal goederenvervoer, internationaal privaatrecht, intellectueel eigendomsrecht en internationale commerciële geschillenbeslechting.

De wet is een alom erkend en zeer gerespecteerd onderwerp en de kennis die is opgedaan met ons PG Dip International Trade and Commercial Law biedt u vele mogelijkheden om uw carrière uit te bouwen tot een carrière op hoog niveau in een internationaal advocatenkantoor, multinationale onderneming of overheidsorganisatie.

* De startdatum van deze cursus is nog steeds onderwerp van goedkeuring door de universiteit. In het geval dat de goedkeuring niet wordt verleend op de startdatum van uw cursus, wordt een alternatieve datum aangeboden of wordt een volledige terugbetaling gegeven.

Lesmethoden en stijl

Omdat we een 100% online universiteit zijn, gebruiken we een virtuele leeromgeving in plaats van een traditionele campus. Het systeem traceert en beheert het leerproces in realtime en biedt u directe toegang tot uw leermateriaal.

Dit leerplatform stelt zowel studenten als docenten in staat om actief deel te nemen aan real-time gesprekken en u kunt luisteren en kijken, live lezingen en seminars geven via internet.

Je wordt gedurende je hele cursus ondersteund door een toegewijde studentenadviseur en hebt de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met medestudenten en je mentor.

Beoordeling

We hanteren een opdrachtgerichte beoordelingsmethode in plaats van examens. Beoordeling voor de PG Dip International Trade en Commercial Law zal worden gebaseerd op een combinatie van schriftelijke cursussen.

Vanaf het begin van het programma bent u altijd op de hoogte van uw huidige voorlopige rang, zodat u het succes van uw huidige studiemethoden kunt evalueren en duidelijk kunt aangeven welke gebieden verbeterd moeten worden.

Carriere vooruitzichten

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren en potentieel te verdienen met een combinatie van sleutelvaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek.

De juridische kennis die is opgedaan met het PG Dip International Trade and Commercial Law kan u voorbereiden op een rol in een internationaal advocatenkantoor, multinationale onderneming of overheidsorganisatie.

Gekwalificeerde advocaten of barristers zullen ook in staat zijn om de vaardigheden en kennis die zij hebben opgedaan bij het bestuderen van de cursus te gebruiken om aan hun jaarlijkse vereisten voor permanente professionele ontwikkeling (CPD) te voldoen.

Toelatingseisen:

Er zijn twee toegangswegen beschikbaar voor deze opwindende cursus: Academische toegangsweg en introductieroute werkervaring.

21 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als u zich aanmeldt voor onze PG Dip International Trade and Commercial Law maar besluit dat online leren niet voor u is, geven wij u toestemming om binnen 21 dagen na de startdatum vermeld op uw aanbiedingsbrief terug te trekken. Als je vooraf een aanbetaling hebt betaald, ontvang je een volledige terugbetaling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lees meer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Lees Minder
Colchester , UK Online + 1 Meer Minder